Notebookcheck Logo

Samsung Galaxy Buds 3 Pro lek hint naar Apple AirPods Pro-achtig ontwerp

Samsung Galaxy Buds 3 Pro zou een steelvormig ontwerp kunnen aannemen (Afbeelding bron: @evleaks)
Samsung Galaxy Buds 3 Pro zou een steelvormig ontwerp kunnen aannemen (Afbeelding bron: @evleaks)
Samsung zal naar verwachting veel nieuwe producten onthullen op het komende Unpacked-evenement. Een van die producten zijn de nieuwe Galaxy Buds 3 Pro draadloze oordopjes, die zojuist zijn uitgelekt. Volgens het lek zal het ontwerp vergelijkbaar zijn met dat van de Apple AirPods Pro, met een steel in plaats van de ovale vorm van de voorgangers.

De aankomende Samsung Galaxy Buds 3 Pro, die naar verwachting op het komende Unpacked evenementkan een ander ontwerp hebben dan de voorgangers. Tenminste, dat is waar het lek van @evleaks op wijst. In plaats van een ovale vorm lijken de nieuwe draadloze knoppen een steelvormig ontwerp te krijgen, net als de Apple AirPods Pro (2e generatie, momenteel $189,99 op Amazon).

Hoewel dit betekent dat de Galaxy Buds 3 Pro er niet veel anders uit zal zien dan de concurrent, is het goed nieuws voor wie op zoek is naar duidelijkere gesprekken. Draadloze oordopjes in steelstijl houden de onderste microfoon namelijk iets dichter bij de mond. Hierdoor kan de microfoon stemmen uiteindelijk beter opvangen.

Een andere grote verbetering die dit ontwerp in steelstijl kan bieden, is een betere stabiliteit. Dus als Samsung voor dit nieuwe ontwerp heeft gekozen met de Galaxy Buds 3 Pro, zullen deze nieuwe draadloze oordopjes beter in de oren zitten, en zou u zich moeten kunnen bewegen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat ze eraf vallen.

Bovendien zou Samsung, door een ontwerp aan te nemen dat lijkt op dat van de Apple AirPods Pro, mogelijk een grotere batterij kunnen integreren. Hierdoor zullen de nieuwere Bluetooth-oordopjes langer meegaan dan de Galaxy Buds 2 Pro. Nu we het er toch over hebben: dit lek ging niet in op de specificaties, maar een eerder lek wierp er wel enig licht op.

Dat lek liet doorschemeren dat de Samsung Galaxy Buds 3 Pro een dual-driver audio-opstelling met Bluetooth 5.4 zal hebben. Er werd beweerd dat de aankomende draadloze oordopjes 24-bit 96 KHz audio zullen leveren door gebruik te maken van een high-end codec, wat waarschijnlijk de Samsung Seamless Codec HiFi zou kunnen zijn.

Het rapport beweerde verder dat de Galaxy Buds 3 Pro tot 7 uur gebruikstijd biedt en tot 30 uur batterijduur met de oplaadhouder. Er werd ook op gezinspeeld dat de Bluetooth-oordopjes zullen beschikken over 360 Audio, SmartThings Find en Buds Auto Switch zullen hebben.

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 06 > Samsung Galaxy Buds 3 Pro lek hint naar Apple AirPods Pro-achtig ontwerp
Abid Ahsan Shanto, 2024-06-10 (Update: 2024-06-10)