Notebookcheck Logo

Het laatste bewijs van de nieuwe high-end Samsung Galaxy foldables wijst op compromissen wat betreft connectiviteit en opladen

Samsung heeft al onthuld hoe de Galaxy Z Flip6 en Galaxy Z Fold6 eruit zien. (Afbeeldingsbron: Samsung - bewerkt)
Samsung heeft al onthuld hoe de Galaxy Z Flip6 en Galaxy Z Fold6 eruit zien. (Afbeeldingsbron: Samsung - bewerkt)
De Samsung Galaxy Z Fold6 en Galaxy Z Flip6 zijn gestopt bij de FCC. De FCC heeft verschillende compromissen op het gebied van connectiviteit naar voren gebracht, evenals de bekende prestaties op het gebied van snel opladen.

We zijn al een heel eind in het lekkenseizoen voor de volgende generatie opvouwbare smartphones van Samsung. Officieel wordt de Galaxy Z Flip5 en Galaxy Z Fold5 (momenteel $1.399,99 op Amazon) de huidige opvouwbare smartphones van Samsung. Evan Blass heeft nu echter talrijke afbeeldingen gedeeld waarop de Galaxy Z Flip6 en Galaxy Z Fold6 te zien zijn, slechts een paar dagen nadat Samsung Kazachstan een gelijkwaardige foto van beide toestellen op zijn website had gepubliceerd.

Bovendien heeft de Federal Communications Commission (FCC) de eerste documentatie voor beide toestellen gepubliceerd. Volgens de regelgevende instantie ondersteunen beide Bluetooth 5.3 en Wi-Fi 6E connectiviteit, evenals Bluetooth LE Audio, NFC en verschillende 5G-banden. Geen van beide is echter geschikt voor Wi-Fi 7, ondanks dat Samsung de nieuwe connectiviteitsstandaard aanbiedt op de Galaxy S24 Ultra. Niettemin is de Galaxy Z Fold6 voorzien van een ultra-wideband chip (UWB), waarschijnlijk voor gebruik met Google's Find My Device-netwerk, naast andere toepassingen.

Verder onthult de FCC dat de Galaxy Z Flip6 en Galaxy Z Fold6 een piekvermogen van 25 W bedraad en 15 W draadloos opladen hebben, net als hun voorgangers. Daarentegen zou de eerstgenoemde een batterij van 3.887 mAh bevatten, een stijging van 8% ten opzichte van de 3.591 mAh gecombineerde capaciteit van de Galaxy Z Flip5. Momenteel wordt verwacht dat Samsung de Galaxy Z Flip6 en Galaxy Z Fold6 tegelijkertijd op 10 juli zal introduceren tijdens het volgende Galaxy Unpacked-evenement. In de tussentijd is het bedrijf volgens de geruchten bezig met de Galaxy Watch FE, die later deze maand zal verschijnen.

(Afbeeldingsbron: FCC)
(Afbeeldingsbron: FCC)
(Afbeeldingsbron: FCC)
(Afbeeldingsbron: FCC)
(Afbeeldingsbron: FCC)
(Afbeeldingsbron: FCC)

Bron(nen)

FCC (1) (2) via GSMArena

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 06 > Het laatste bewijs van de nieuwe high-end Samsung Galaxy foldables wijst op compromissen wat betreft connectiviteit en opladen
Alex Alderson, 2024-06- 8 (Update: 2024-06- 8)