Notebookcheck Logo

Samsung Galaxy Watch Ultra: Smartwatch specificaties uitgelekt in nieuwe afbeeldingen

Er zijn meer details van de Samsung Galaxy Watch Ultra uitgelekt. (Afbeeldingsbron: Smartprix/@OnLeaks)
Er zijn meer details van de Samsung Galaxy Watch Ultra uitgelekt. (Afbeeldingsbron: Smartprix/@OnLeaks)
Meer specificaties van de aankomende Samsung Galaxy Watch Ultra lijken te zijn uitgelekt in screenshots van de Samsung website. De afbeeldingen onthullen informatie over de grootte, kleurstellingen, helderheid en batterijcapaciteit van de smartwatch. Bovendien geven de afbeeldingen aan hoe de Ultra zal verschillen van de Watch7.

Een nieuw lek lijkt meer details over de Samsung Galaxy Watch Ultra onthuld te hebben. Geruchten over het hoogwaardige Ultra-horloge begonnen enige tijd geleden toen aanvankelijk gedacht werd dat het de Watch7 Ultra of de Watch X zou gaan heten. De naam Watch Ultra werd echter bewezen in onlangs gevonden TDRA-documentenen een tweede keer bevestigd door dit nieuwe lek.

Specificaties van de Galaxy Watch Ultra, waarvan gedacht wordt dat het een duik smartwatch is, zijn gedeeld in afbeeldingen door Android Headlines; de screenshots lijken de Samsung website te tonen, mogelijk een nog niet uitgebrachte versie, en geven ook details van de aankomende Watch7. Op basis van de afbeeldingen lijkt de Ultra een titanium kast van 47 mm te hebben in drie kleuren: Titanium Gray, Titanium Silver en Titanium Beige. De piekhelderheid is met 3.000 nits hoger dan die van de Watch7 en komt overeen met die van de Apple Watch Ultra 2. De waterdichtheid is hier 10 ATM, meer dan de 5 ATM voor de Watch7, en de batterijcapaciteit is 590mAh, zoals op de Watch5 Pro. Geruchten op suggereren echter dat de Ultra een batterijlevensduur van 100 uur zal hebben, meer dan de 80 uur van het oudere model.

De 3nm processor, mogelijk de Exynos W1000, en 32GB opslag lijken dezelfde te zijn als voor de Watch7. Het is ook vermeldenswaard dat het model slechts beschikbaar zal zijn in één variant met zowel LTE als Bluetooth. Het ontwerp van het horloge (hierboven) werd in mei uitgelekt door @OnLeaks. De prijs en lanceerdatum van de Samsung Galaxy Watch Ultra moeten nog worden bekendgemaakt; de officiële onthulling zou kunnen plaatsvinden op Samsung Galaxy Unpacked op 10 juli.

(Afbeeldingsbron: Android Headlines)
(Afbeeldingsbron: Android Headlines)
(Afbeeldingsbron: Android Headlines)
(Afbeeldingsbron: Android Headlines)
(Afbeeldingsbron: Android Headlines)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 06 > Samsung Galaxy Watch Ultra: Smartwatch specificaties uitgelekt in nieuwe afbeeldingen
Polly Allcock, 2024-06- 6 (Update: 2024-06- 6)