Notebookcheck Logo

Notebook Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over notebook en laptop gerelateerde informatie.

 

    settings beperk
Paginatype
Toon artikels gerangschikt volgens Paginatype. Elke artikel valt onder één Paginatype-categorie.
, , , , , ,
Tags
Toon artikels gerangschikt volgens hun geassocieerde tags. Artikels kunnen meerdere tags hebben en kunnen verder onderscheiden worden met de "en" of "of" zoekrelatie.
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Zoek
Zoek op titel van artikel 
additional restrictions: Nieuws, Columns
dec. 3
Een analyse van de Google Foto's app geeft aanwijzingen over hoe Google's aankomende Video Boost functie zal werken

Google Pixel 8 Pro: Hoe de aankomende Video Boost-functie zal werken

Het beste moet nog komen: Als onderdeel van de presentatie van de Google Pixel 8 kondigde het Pixel-team ook een functie aan die nachtelijke video-opnames op de Pixel 8 Pro aanzienlijk moet verbeteren, maar die alleen als onderdeel van een update zal worden geleverd. Een analyse van de nieuwste Google Foto's app geeft aanwijzingen over hoe de binnenkort te lanceren functie daadwerkelijk zal werken.
Alexander Fagot, 03 Dec 2023 11:49
Acer Swift-laptop met Intel Meteor Lake-uitrusting verschijnt in de aanloop naar de lancering (Afbeelding bron: Acer)

Prijzen van Acer Swift laptops met Intel Meteor Lake CPU's worden onthuld

Duitse detailhandelaars zijn begonnen met het vermelden van de aankomende Acer laptops die worden aangedreven door de nieuwste Intel Meteor Lake CPU's. Ze worden specifiek geleverd met de "Core Ultra" processors, de eerste laptop CPU's die gebouwd zijn op de Intel 4 architectuur. De prijs voor de variant met Core Ultra 5 125H is EUR999 (US$1088), terwijl de prijs voor de laptop met Core Ultra 7 155H EUR1249 (US$1360) is.
Abid Ahsan Shanto, 03 Dec 2023 11:49
Orange Pi werkt samen met Huawei om AI-aangedreven AIpro SBC te brengen (Afbeelding bron: Orange Pi)

Orange Pi AIpro brengt Huawei's Ascend AI-technologie

Orange Pi is begonnen met de voorverkoop van de AIpro SBC. Het is een ontwikkelboard dat Orange Pi samen met Huawei heeft gebouwd en dat de Ascend AI-technologie brengt. Tijdens de voorverkoop gaat de variant met 8 GB RAM voor CNY889, wat ongeveer US$125 is.
Abid Ahsan Shanto, 03 Dec 2023 11:49
YouTuber Arun Maini, alias Mrwhosetheboss, velt als eerste zijn oordeel over smartphones in 2023

De beste smartphones in 2023: Eerste prijsuitreiking bekroont een aantal winnaars en twee verliezers

2023 zag de introductie van een bijna oneindig aantal smartphones. Hoewel de lanceringsevenementen nog lang niet voorbij zijn, vooral in China begin december, komen de eerste jaaroverzichten (en hun winnaars en verliezers) al naar boven.
Alexander Fagot, 03 Dec 2023 01:03
Cyrusher Hurricane: Krachtige carbon e-bike

Cyrusher Hurricane: Krachtige fatbike met middenmotor en carbon frame

Cyrusher biedt een nieuwe en zeer krachtige e-bike aan, de Hurricane, met een carbon frame. Hij is volledig geveerd en biedt dus een bijzonder hoog rijcomfort. Er worden batterijcellen van LG gebruikt.
Silvio Werner, 03 Dec 2023 01:03
ChromaKit: Retrofit-oplossing voor 3D meerkleurenprinten

ChromaKit: Met deze set kan elke 3D-printer tot 20 verschillende filamenten in één keer gebruiken

De ChromaKit is een retrofit-oplossing voor 3D-printers, zodat ze met meerkleurenprinten kunnen werken. Deze kit bespaart op een nieuwe aankoop en wordt op de markt gebracht als een complete oplossing.
Silvio Werner, 03 Dec 2023 01:03
Niets volgende smartphone? (Bron: Sanju Choudhary via Twitter)

Nothing Phone-serie getipt om inaugurele budgetvariant te produceren in nieuw gelekt modelnummer

Nothing heeft een nieuwe smartphone in de maak - volgens de laatste geruchten is het echter geen derde generatie vlaggenschip. In plaats daarvan wordt dit nieuwe toestel getipt als een betaalbaar alternatief voor de huidige Phone (2), met een productnaam en modelnummer die daarbij passen. Het lijkt er in ieder geval op dat het ontwerp geen verrassing zal zijn voor fans van het merk van Carl Pei.
Deirdre O'Donnell, 03 Dec 2023 01:03
Een "Find X7 Pro" lek. (Bron: Ouyang Xiaomo-Moss via Weibo)

OPPO Find X7 wordt getipt voor lancering als smartphone met periscoopzoomcamera en geheel nieuw scherm

De OPPO Find X7 wordt waarschijnlijk gelanceerd als een Android vlaggenschip smartphone met bijna alle functies van zijn Pro broer, ondanks zijn vanille status. Een van de achtercamera's is volgens het laatste lek een geavanceerde telelens. Er wordt nu gedacht dat het apparaat een beeldscherm krijgt met mogelijk "nieuwe" helderheids- en energiezuinige specificaties.
Deirdre O'Donnell, 03 Dec 2023 01:03
Jill Valentine uit Resident Evil (bron: IGN)

Capcom is van plan meer Resident Evil remakes uit te brengen

Capcom heeft bevestigd dat het plannen heeft om meer Resident Evil games te remaken. Hoewel remakes al sinds de begindagen deel uitmaken van de franchise, is Capcom er behoorlijk agressief in geworden. En het lijkt erop dat het succes van de remakes uit het verleden de toekomstige plannen van de spelontwikkelaar met de franchise aanwakkert.
Abid Ahsan Shanto, 03 Dec 2023 01:03
De OnePlus Open ziet een razerblad. (Bron: JerryRigEverything via YouTube)

OnePlus Open verslaat Pixel Fold in populaire duurzaamheidstest

De Open is de eerste opvouwbare smartphone die OnePlus ooit op de markt heeft gebracht, maar is er wel tegen bestand dat het scharnier tijdens zijn levensduur maar liefst 1.000.000 keer wordt gebruikt. De OEM beweert ook dat het verder is versterkt met materialen zoals koolstofvezel en een titaniumlegering. Nu heeft het toestel de Samsung Galaxy Z Fold5 uitgedaagd op het gebied van de JerryRigEverything buigtest.
Deirdre O'Donnell, 03 Dec 2023 01:03
Deepfake maken wordt eenvoudig met generatieve AI-toepassingen (symbolische afbeelding: Bing AI)

Deepfake-schandaal op middelbare school roept wetgevers tot actie op

Sinds er deepfake afbeeldingen circuleren die door AI zijn gemaakt, willen wetgevers strenger optreden tegen makers en distributeurs van niet-consensuele deepfakes. Met de vooruitgang van AI wordt het maken van zulke nepafbeeldingen met behulp van verschillende apps steeds eenvoudiger.
Nicole Dominikowski, 03 Dec 2023 01:03
Er lijkt een redelijke kans te zijn dat er een PS5 Pro GTA 6 bundel in de maak is voor eind 2024. (Afbeeldingsbron: Rockstar/@GTAVINewz - bewerkt)

Wilde GTA 6-claim suggereert dat PlayStation 5 Pro-bezitters het spel tot 12 maanden eerder kunnen spelen dan pc-gamers

Een gameontwikkelaar heeft op sociale media een ietwat vreemde bewering gedaan over GTA 6. Het lijkt erop dat de langverwachte titel van Rockstar Games deel uitmaakt van een speciale PS5-marketingdeal. Het lijkt erop dat de langverwachte titel van Rockstar Games deel zou kunnen uitmaken van een speciale PS5-marketingdeal met een mogelijke PlayStation 5 Pro-bundel in het vooruitzicht. Daar komt nog bij dat Grand Theft Auto-fans die van de ervaring op de PC willen genieten, misschien zullen moeten wachten.
Daniel R Deakin, 03 Dec 2023 01:03
De Nest-hub van Google rolt nu een kleine Fuchsia OS-update uit die kleine bugs verhelpt en eindelijk een netelige kwestie met zijn geautomatiseerde routinetriggers oplost.  (Afbeeldingsbron: Google)

Fuchsia versie 14 lost willekeurige spookactiveringen op in Google Nest Hub update

In de nieuwste firmware-update voor Google Nest Hub-gebruikers lost Fuchsia versie 14 bluetooth-gerelateerde audiobugs op, verbetert het de Matter-ondersteuning en lost het eindelijk de detectie van "valse nachtelijke aanwezigheid" op.
Sarfo Ashong-Listowell, 03 Dec 2023 01:03
Bitmagic AI generatief spellenplatform accepteert aanmeldingen voor gesloten alfatests. (Bron: Bitmagic)

Bitmagic kondigt gesloten alfatest aan van AI-gegenereerd spellenplatform dat in enkele minuten nieuwe spellen kan maken

Bitmagic heeft een gesloten alfatest aangekondigd van zijn gameontwikkelingssysteem dat aangedreven wordt door generatieve AI. Door simpelweg in te typen wat u wilt, kunnen gebruikers binnen enkele minuten speelbare spellen maken. Dit zal het maken van spellen democratiseren doordat iedereen spellen kan maken die hij voor ogen heeft en leuk vindt.
David Chien, 03 Dec 2023 01:03
Windows 12 logoconcept (Bron: Generacion Xbox)

Nieuwe hints suggereren dat Windows 12 er in 2024 aankomt

Eerder dit jaar maakten de presentatiebestanden voor de nieuwe Qualcomm Snapdragon X Elite melding van een "Windows OS" dat verschilt van Windows 11, wat de opvolger zou kunnen zijn. De onbevestigde Windows-release die voorlopig bekend staat als Windows 12 staat gepland voor juni 2024, zo blijkt uit een nieuw rapport uit Taiwan.
Codrut Nistor, 03 Dec 2023 01:03
De Cybertruck kan 350 kW V4 Supercharger aan (afbeelding: Top Gear/YT)

De laadtijd van de Cybertruck is 20 minuten bij een 350kW V4 Supercharger, omdat Tesla de batterij opsplitst in 400V-eenheden

Om snel Cybertruck opladen mogelijk te maken op de huidige niet-800V infrastructuur, splitst Tesla de batterij op in pakketten, net zoals telefoonfabrikanten dat doen. Tesla belooft 128 mijl extra bereik voor 15 minuten Cybertruck opladen, wat de laadsnelheden van de Model Y overtreft.
Daniel Zlatev, 03 Dec 2023 01:03
De Galaxy A55 is esthetisch identiek aan zijn voorganger (afbeelding via MySmartPrice)

Galaxy Ontwerp en specificaties A55 volledig onthuld door nieuw lek

Het aankomende middensegment van Samsung, de Galaxy A55, zal naar verluidt gebruik maken van een Exynos 1480 SoC met een AMD GPU. Voor de rest is het toestel in wezen identiek aan zijn voorganger, de Galaxy A54.
Anil Ganti, 03 Dec 2023 01:03
De dampkamers in de S23-serie krijgen een grote upgrade voor de S24-serie. (Bron: Ice Universe)

Samsung Galaxy S24-serie krijgt betere koelsystemen voor de hele serie

Het ziet ernaar uit dat Samsung de Galaxy S24-serie een stevige upgrade op het gebied van thermische prestaties gaat geven. Een nieuw gerucht wijst op een grote toename in de grootte van de dampkamers die het bedrijf gepland heeft voor de komende apparaten.
Sanjiv Sathiah, 03 Dec 2023 01:03
dec. 2
Afbeeldingsbron: Matheus Bertelli/Pexels

ChatGPT, Character AI en Google Bard domineren het wereldwijde AI-landschap

De algemene AI-industrie heeft een opmerkelijke groei doorgemaakt, met een gemiddelde van 2 miljard bezoeken per maand in het afgelopen jaar. Deze opwaartse trend versnelde in de afgelopen zes maanden en bereikte een piek van 3,3 miljard bezoeken.
Robert Gelo, 02 Dec 2023 12:32
Shadow of the Erdtree is nog ver verwijderd van lancering (afbeelding via FromSoftware)

FromSoftware zegt dat Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC doet denken aan The Old Hunters van Bloodbrone

De eerste (en waarschijnlijk enige) verhaalgedreven DLC van Elden Ring, Shadow of the Erdtree, zal waarschijnlijk niet snel gelanceerd worden. De ontwikkeling verloopt echter voorspoedig en FromSoftware zegt er meer over te zullen onthullen wanneer de tijd rijp is.
Anil Ganti, 02 Dec 2023 12:32
Dream GlassLead SE: Nieuwe VR-headset

Dream GlassLead SE: Nieuwe VR-headset voor videogames en het afspelen van media onderweg

De Dream Glass Lead SE is een nieuwe AR-bril waarmee gebruikers onderweg ongestoord van mediacontent kunnen genieten. De financiering zal plaatsvinden via een crowdfundingcampagne.
Silvio Werner, 02 Dec 2023 12:32
AOC U27N3RB professionele monitor debuteert in China met een betaalbaar prijskaartje (Afbeelding bron: AOC)

AOC U27N3RB 4K professionele monitor debuteert met concurrerende prijzen

De AOC U27N3RB is officieel geïntroduceerd op de Chinese markt. Met een prijskaartje van CNY1999 (US$282) heeft deze 27-inch monitor veel te bieden. De belangrijkste hoogtepunten zijn een 4K IPS-paneel, VESA DisplayHDR 400-certificering, 100% sRGB- en 91% DCI-P3-kleurbereik en een multifunctionele USB-interface.
Abid Ahsan Shanto, 02 Dec 2023 12:32
Minisforum MS-01 debuteert binnenkort (Afbeeldingsbron: IT Home)

Minisforum MS-01 mini PC met ondersteuning voor discrete GPU lanceert binnenkort

De Minisforum MS-01 mini PC, die al in augustus van dit jaar werd aangekondigd, is officieel de massaproductiefase ingegaan. Het werkstation zal waarschijnlijk op 20 december zijn debuut maken, en de eerste serie zal Intel Core i9-13900H en i9-12900H CPU-opties bieden.
Abid Ahsan Shanto, 02 Dec 2023 12:32
De dual-chemistry Gemini accu van Our Next Energy slaagde erin om BMW's iX middelgrote SUV een afstand van maar liefst 608,1 mijl te laten afleggen op één lading. (Afbeeldingsbron: Our Next Energy)

BMW iX verslaat Toyota met een actieradius van 600 mijl met batterij met dubbele chemie van Our Next Energy

Een testauto van de BMW iX met een Our Next Energy batterij met dubbele chemie heeft een actieradius van 979 km behaald in de WLTP-testcyclus. De dual-chemistry benadering bereikte de 600-mijl grens ten minste drie jaar voordat Toyota voorspelt dat de solid-state accutechnologie klaar zal zijn om een vergelijkbare actieradius te leveren.
Julian van der Merwe, 02 Dec 2023 12:32
Cyberpunk 2077 krijgt binnenkort een andere grote update (afbeelding via CD Projekt Red)

Cyberpunk 2077 Patch 2.1 brengt DualSense ondersteuning voor PC's, een volledig functioneel metrosysteem en moeilijkere eindbaasgevechten

CD Projekt Red heeft aangekondigd dat Cyberpunk 2077 Patch 2.1 op 5 december op alle platforms beschikbaar zal zijn. Het brengt een paar veranderingen in de gameplay met zich mee en voegt wat kleine aanpassingen toe, zoals nieuwe romance-opties.
Anil Ganti, 02 Dec 2023 12:32
De Home-app gebruikt AI-beelddetectie om onderscheid te maken tussen geopende en gesloten garagedeuren. (Afbeeldingsbron: Google)

Google Home rolt garagedeurwaarschuwingen uit voor Nest Cam-gebruikers

Naast een heleboel nieuwe functies die beschikbaar zijn voor publieke preview, heeft de eerste generatie Nest Cam nu volledige ondersteuning op de Google Home app. De app maakt ook aangepaste knipsels van beelden van Nest-camera's mogelijk en kan detecteren wanneer u uw garagedeur open laat staan.
Sarfo Ashong-Listowell, 02 Dec 2023 02:49
Arma: De e-scooter is zeer compact qua opvouwbaarheid

Arma: E-scooter weegt minder dan 5 kilogram, kan in een rugzak worden gedragen en heeft een bereik van 15 kilometer

De Arma Scooter is een nieuwe elektrische scooter die naar verluidt zeer gemakkelijk te vervoeren is en zelfs gemakkelijk in een rugzak past. Het model is momenteel beschikbaar voor pre-order tegen een sterk gereduceerde prijs.
Silvio Werner, 02 Dec 2023 02:49
Steam Link is een andere manier om Steam VR-games te spelen op recente Quest VR-headsets. (Afbeeldingsbron: Valve & Meta - bewerkt)

Officiële Valve Steam Link arriveert op Meta Quest voor Steam VR draadloos gamen

Valve heeft een officiële Steam Link app naar Meta Quest headsets gebracht. Steam Link is beschikbaar op de Quest 2, Quest 3 en Quest Pro en lijkt bestaande oplossingen zoals Air Link en Virtual Desktop te hebben vervangen.
Alex Alderson, 02 Dec 2023 02:49
Huawei gaat China's grote halfgeleideroffensief leiden. (Afbeelding: Onur Binay)

Bloomberg: Huawei ontvangt miljarden voor chipproductie, werkt nu nauwer samen met overheid na sancties

Huawei is de speerpunt van China's halfgeleiderinitiatief. De techgigant, die zwaar gesanctioneerd is door de VS, zal binnenkort zelf computerchips ontwikkelen, produceren en verkopen zonder afhankelijk te zijn van de technologie van internationale bedrijven.
Hannes Brecher, 02 Dec 2023 02:49
De Galaxy S24 Ultra met de nieuwe S Pen die uitsteekt. (Afbeeldingsbron: @DavidMa05368498)

Samsung Galaxy S24: Trio gecertificeerd door FCC als nieuwe S Pen voor Galaxy S24 Ultra getoond

De Galaxy S24-serie is nog meer dan een maand verwijderd van de verwachte lanceerdatum. In de tussentijd heeft de FCC alle modellen gecertificeerd, evenals een nieuwe S Pen voor de Galaxy S24 Ultra. Ongebruikelijk genoeg heeft de FCC ook al voor de officiële introductie laten zien hoe de stylus eruit ziet.
Alex Alderson, 02 Dec 2023 02:49
Wild Bastards is een roguelike FPS met strategische gameplay-elementen en een nogal opwindende esthetiek. (Afbeeldingsbron: Steam)

Wild Bastards: strategieshooter roguelike hybride spel met ruimtecowboys en cel-shaded graphics aangekondigd voor 2024

Wild Bastards volgt het cultsucces van Void Bastards op, met dezelfde unieke graphics en RTS-gameplayelementen als het origineel. Het nieuwe spel wordt begin 2024 gelanceerd en spelers zullen door het heelal reizen, wapenslingeren en hun vaardigheden ontwikkelen met 13 speelbare personages.
Julian van der Merwe, 02 Dec 2023 02:49
De Galaxy S24-serie in twee van de vier lanceringskleuren. (Afbeeldingsbron: Windows Report)

Samsung Galaxy S24, Galaxy S24 Plus en Galaxy S24 Ultra in detail getoond via groot lek

Het meest uitgebreide lek van de Samsung Galaxy S24-serie is online verschenen dankzij Windows Report. De website heeft niet alleen de handset in officiële persfoto's getoond, maar heeft ook verschillende belangrijke specificaties gedetailleerd. Zoals verwacht heeft Samsung de 10x telefotocamera van de volgende Ultra verwijderd en vervangen door een 50 MP en 5x optische sensor.
Alex Alderson, 02 Dec 2023 02:49
De actieknop van de iPhone 15 Pro krijgt een upgrade voor de iPhone 16. (Afbeelding: Apple)

Gerucht: Apple iPhone 16 krijgt Taptic Action Button, terwijl iPhone 16 Pro een speciale ontspanknop voor de camera krijgt

Naast het titanium frame is de actieknop de belangrijkste ontwerpinnovatie van de iPhone 15 Pro. Volgend jaar zal deze veelzijdige, door de gebruiker programmeerbare knop ook in de goedkopere modellen van de iPhone 16-serie zitten en druk kunnen detecteren.
Hannes Brecher, 02 Dec 2023 02:49
Netflix voegt drie GTA-titels toe aan zijn bibliotheek met smartphonegames. (Afbeelding: Rockstar Games)

Netflix-abonnees kunnen binnenkort drie "Grand Theft Auto"-games gratis spelen

Netflix-abonnees kunnen binnenkort zonder extra kosten drie "Grand Theft Auto"-games downloaden en spelen op zowel Apple iPhone als Android smartphones. Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition wordt namelijk toegevoegd aan de Netflix-gamesbibliotheek.
Hannes Brecher, 02 Dec 2023 02:49
Nintendo werkt mogelijk aan een handheld console die nog beter in de zak past dan de Switch Lite. (Afbeeldingsbron: Nintendo)

Leaker deelt montagebewijs Nintendo Switch Mini of Switch Pocket, geeft releasedatum en prijsvoorspellingen

Een Nintendo Switch Mini of Nintendo Switch Pocket handheld console zou volgens een populaire X-gebaseerde leaker in de pijplijn kunnen zitten. Het lijkt erop dat de bron talrijke patenten heeft opgegraven die wijzen op een miniatuur Switch, hoewel patenten vaak tot niets meer leiden dan de openbare beschrijving van een idee. Dit heeft de leaker er echter niet van weerhouden om een prijs en releasedatum voor een Switch Mini te voorspellen.
Daniel R Deakin, 02 Dec 2023 02:49
iPhones krijgen een nieuwe software-update (Afbeelding Bron: Apple)

Apple brengt iOS 17.1.2-update uit voor iPhone-gebruikers

Apple heeft een dringende software-update voor iPhones uitgebracht en gebruikers dringend verzocht deze te installeren. De update verhelpt problemen met WebKit, de webbrowser-engine van Apple. Dezelfde update is ook beschikbaar voor iPads en MacBooks.
Nitisha Upadhye, 02 Dec 2023 02:49
De Redmi Book 14 2024 is een kleiner en goedkoper alternatief voor zijn 16-inch tegenhanger. (Afbeeldingsbron: Xiaomi)

Xiaomi Redmi Book 14: MacBook Pro 14 lookalike vernieuwd zes maanden na vorige release

Xiaomi heeft de Redmi Book 14 vernieuwd, een 14-inch laptop die op officiële foto's mysterieus veel lijkt op een Apple MacBook Pro 14. De Redmi Book 14 2024 komt zes maanden na zijn voorganger en combineert onder andere een 2,8K en 120 Hz beeldscherm met een 56 Wh batterij en een moderne Intel processor.
Alex Alderson, 02 Dec 2023 02:49
De POCO X6 5G zal wereldwijd verkrijgbaar zijn, net als de Redmi Note 13 Pro, afgebeeld. (Afbeeldingsbron: Xiaomi)

POCO X6 5G: nieuw benchmarklek bevestigt rebranding van populaire Xiaomi Redmi Note smartphone

Nieuwe benchmarklekken hebben nieuwe details onthuld over de POCO X6 5G, een aankomende smartphone die gebaseerd zal zijn op de Snapdragon 7s Gen 2 chipset. Met Android 13 en 12 GB RAM lijkt de POCO X6 5G voorbestemd voor een wereldwijde release, naast de Redmi Note 13 Pro waarop hij gebaseerd is.
Alex Alderson, 02 Dec 2023 02:49
Rockstar geeft gamers eindelijk een eerste officiële blik op Grand Theft Auto 6 (Afbeelding: wccftech)

GTA 6: Rockstar maakt exacte releasedatum van eerste officiële trailer bekend

Ontwikkelaar Rockstar Games heeft eindelijk de releasedatum van de langverwachte GTA 6 trailer onthuld, waarop fans van het zeer succesvolle open-wereld actiespel nog maar een paar dagen hoeven te wachten. Er wordt zelfs een exacte tijd genoemd.
Enrico Frahn, 02 Dec 2023 02:49
De Redmi K70 Pro zal waarschijnlijk nog een paar maanden een Chinese exclusive blijven. (Afbeeldingsbron: Xiaomi)

Xiaomi Redmi K70 Pro: Nieuwe Snapdragon 8 Gen 3 mid-ranger schittert in unboxing, hands-on en teardown video's

Unboxing- en teardown-video's van de Redmi K70 Pro zijn al online verschenen. Verrassend genoeg is Xiaomi's nieuwste Snapdragon 8 Gen 3-toestel relatief goed te repareren, hoewel de meegeleverde 120 W voedingsadapter niet volledig wordt gebruikt en het toestel in de meeste beeldschermtests niet de 4.000 nits haalt.
Alex Alderson, 02 Dec 2023 02:49
De Nintendo Switch 2 zal waarschijnlijk ooit in een OLED-variant worden geleverd. (Afbeeldingsbron: Nintendo/Samsung Display - bewerkt)

Het OLED-gerucht over Nintendo Switch 2 duikt mogelijk weer op, waardoor de theorie over meerdere SKU's geloofwaardiger wordt

Een rapport uit Korea biedt misschien wat hoop voor Nintendo fans die een Switch 2 met een OLED-paneel wensen. Recente geruchten over de volgende generatie console leenden zich voor het idee dat de Nintendo Switch 2 met een kostenbesparend LCD-paneel zou komen. Meerdere modellen vergroten echter de kans dat er ooit een Switch 2 OLED-model opduikt.
Daniel R Deakin, 02 Dec 2023 02:49
De Xiaomi 13 Ultra. (Bron: Notebookcheck)

Xiaomi 14 Ultra getipt voor lancering met vanille 14 oplaadsnelheden

Het gerucht gaat dat de 14 Ultra nu gelanceerd zal worden met het snelste draadloos opladen dat Xiaomi kan leveren; aan de andere kant geeft dit lek ook aan dat een upgrade voor het bekabeld opladen niet zal komen. Aan de andere kant zou het vermoedelijk aankomende super-vlaggenschip op een andere manier een streepje voor kunnen hebben op de 14, 14 Pro en 13 Ultra.
Deirdre O'Donnell, 02 Dec 2023 02:49
De P50 Pocket in een review. (Bron: Notebookcheck)

Huawei 5G Kirin-processors en opvouwbare clamshell-smartphone voor aanstaande comeback

Huawei's volgende horizontaal opvouwbare smartphone zal volgens een nieuw lek deel uitmaken van een reeks next-gen mobiele apparaten die ook de volgende Kirin 5G-gevoede apparaten van het merk zullen bevatten. Het ontwerp van de clamshell lijkt het meest op dat van zijn meest geavanceerde voorganger, zij het met enkele eigen aanpassingen.
Deirdre O'Donnell, 02 Dec 2023 02:49
Slechte bots vallen steeds vaker callcenters van klantenservice aan. (Afbeeldingsbron: MS Bing/DALL-E 3)

Kwaadaardige bots genereren meer dan 70% van het internetverkeer

Volgens een recente analyse van fraudepreventiesoftware Arkose Labs is het grootste deel van het internetverkeer in 2023 afkomstig van kwaadaardige bots die worden aangestuurd door kunstmatige intelligentie. Slechte botpraktijken omvatten het testen van kaarten, het schrapen van rekeningen en sms-tolfraude.
Robert Gelo, 02 Dec 2023 02:49
NucDeck DIY gaming handheld krijgt de laatste afwerking (Afbeelding bron: CNCDan)

DIY NucDeck gaming handheld nadert voltooiing

De NucDeck DIY gaming handheld heeft de afgelopen zes maanden grote vooruitgang geboekt. Op dit moment is het project bijna voltooid en Daniel McKenzie, de persoon achter het project, heeft de volledige lijst met ontwerpbestanden, onderdelen en montagerichtlijnen gedeeld
Abid Ahsan Shanto, 02 Dec 2023 02:49
De Cybertruck beoordelingen zijn binnen (Afbeelding: Hagerty/YT)

Cybertruck review blitz tipt 4680 batterijgrootte en interieurbediening terwijl hij off-road- en crashtests doet in de Beast-modus

De Tesla Cybertruck wordt inderdaad aangedreven door een 123 kWh batterij, aangevuld met een 50 kWh range extender pack dat een extra actieradius van 130 mijl biedt. De eerste Cybertruck testritten onthullen nog veel meer belangrijke specs en indrukken van het rijcomfort.
Daniel Zlatev, 02 Dec 2023 02:49
Een elektrisch snowboard van Cyrusher. (Bron: Cyrusher)

Cyrusher CES 2024 showcase met eerste generatie elektrisch skateboard

Cyrusher heeft aangekondigd dat het van plan is om op CES 2024 met zijn e-mobility hardware nog verder te gaan dan alleen e-bikes, met zijn allereerste elektrische skateboard. De OEM zal ook elektrische surfplanken en zelfs snowboards demonstreren tijdens het evenement in Las Vegas, hoewel zijn lijn van "professionele elektrische fietsen met dikke banden" ook te zien zal zijn.
Deirdre O'Donnell, 02 Dec 2023 02:49
De Redmi Note 13 Pro Plus wordt mogelijk pas begin 2024 in Europa gelanceerd. (Afbeeldingsbron: Xiaomi)

Xiaomi Redmi Note 13 Pro en Redmi Note 13 Pro Plus zouden volgens geruchten in Europa op de markt komen vanaf €449 met 512 GB opslagruimte

De Europese prijzen voor de Redmi Note 13 Pro en Redmi Note 13 Pro Plus zijn online verschenen. Naar verluidt zal het paar geleverd worden met minimaal 12 GB RAM en 512 GB opslag, in tegenstelling tot hun voorgangers.
Alex Alderson, 02 Dec 2023 02:49
De Garmin Forerunner 955 ontvangt nu de openbare softwareversie 17.24. (Afbeelding bron: Garmin)

Garmin Forerunner 955 smartwatches krijgen verschillende nieuwe functies

Openbare softwareversie 17.24 wordt nu in een gefaseerde uitrol gedeeld met de Garmin Forerunner 955 smartwatch. De update brengt eerder uitgelekte functies naar de wearables, naast nieuwe tools die in recente bètaversies te zien waren. Deze omvatten inzichten in slaap, verbeterde meldingen en meer activiteiten.
Polly Allcock, 02 Dec 2023 02:49
Cybertruck range extender accessoire neemt 1/3 van het bed in (afbeelding: Tesla)

Cybertruck range extender batterij wordt geprijsd op $123 per extra mijl voor het slepen van 'zware dingen in de bergen'

In plaats van de prijs van de Cybertruck boven de limiet van het federale belastingkrediet te drukken door een enorme batterij van 500 mijl te installeren, koos Tesla voor een range extender. Die neemt echter 1/3 van de laadruimte van de truck in beslag en zal naar schatting een hoop kosten.
Daniel Zlatev, 02 Dec 2023 02:49
Please share our article, every link counts!

Archief

Archief 2023/12 (90 artikelen)

Archief 2023/11 (802 artikelen)

Archief 2023/10 (640 artikelen)

Archief 2023/09 (543 artikelen)

Archief 2023/08 (581 artikelen)

Archief 2023/07 (440 artikelen)

Archief 2023/06 (546 artikelen)

Archief 2023/05 (587 artikelen)

Archief 2023/04 (516 artikelen)

Archief 2023/03 (532 artikelen)

Archief 2023/02 (513 artikelen)

Archief 2023/01 (597 artikelen)

Archief 2022/12 (450 artikelen)

Archief 2022/11 (517 artikelen)

Archief 2022/10 (598 artikelen)

Archief 2022/09 (616 artikelen)

Archief 2022/08 (638 artikelen)

Archief 2022/07 (643 artikelen)

Archief 2022/06 (632 artikelen)

Archief 2022/05 (686 artikelen)

Archief 2022/04 (195 artikelen)

Diversen

Ons nieuws is ook beschikbaar als RSS 2 feed.

Notebookcheck, 2022-04-20 (Update: 2022-04-22)