Notebookcheck Logo

Nieuwe betaalbare Samsung Galaxy Watch verschijnt op Amazon en onthult prijs en releasedatum

Samsung Galaxy Watch FE verschijnt op Amazon (Afbeelding bron: Samsung)
Samsung Galaxy Watch FE verschijnt op Amazon (Afbeelding bron: Samsung)
De aankomende Samsung Galaxy Watch FE is opgedoken op Amazon, waar de prijs- en beschikbaarheidsgegevens van de nieuwe betaalbare smartwatch bekend zijn gemaakt. Volgens de vermelding gaat de wearable €199 (ongeveer $214) kosten en wordt hij op 24 juni uitgebracht. Deze releasedatum komt overeen met een eerder lek.

De nieuwe betaalbare smartwatch van Samsung, de Galaxy Watch FE, lijkt eerder te worden gelanceerd dan verwacht. Om u op de hoogte te brengen: het volgende Unpacked-evenement wordt naar verwachting volgende maand gehouden, op 10 juli. Eerdere geruchten lieten doorschemeren dat Samsung de wearable op dat evenement zal introduceren, samen met smartphones en andere smartwatches.

Volgens een Amazon listing zal de aankomende betaalbare Samsung Galaxy echter op 24 juni gelanceerd worden, wat toevallig overeenkomt met wat een recent lek heeft onthuld. De listing heeft ook de prijs van de Watch FE onthuld, die €199 (ongeveer $214) bedraagt. Dit zal waarschijnlijk neerkomen op $199 in de VS, maar de prijs zou omlaag moeten gaan met promo's, aangezien de 40 mm Watch 6 momenteel voor $164,45 te koop is op Amazon.

De Amazon-vermelding werpt ook licht op de afmetingen. Volgens de vermelding zal de 40 mm versie van de Samsung Galaxy Watch FE 40x10x39 mm meten en 26,6 gram wegen. Hoewel er geen foto's of specificaties werden onthuld, hebben alle eerdere berichten erop gehint dat het een Watch 4 met een nieuwe naam en bijgewerkte software.

Als dat waar is, zien we de Galaxy Watch FE met een 1,2 inch AMOLED-scherm met een resolutie van 396x396 pixels, een 247 mAh batterij met een nominale werktijd van 30 uur, 5 ATM waterbestendig met IP68 waterbestendig met IP68 en MIL-STD-810H, en Exynos W920 SoC.

Eerder uitgelekte renders (Afbeeldingsbron: Sudhanshu1414 op X)
Eerder uitgelekte renders (Afbeeldingsbron: Sudhanshu1414 op X)
De Amazon-vermelding (Afbeeldingsbron: YTechB)
De Amazon-vermelding (Afbeeldingsbron: YTechB)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 06 > Nieuwe betaalbare Samsung Galaxy Watch verschijnt op Amazon en onthult prijs en releasedatum
Abid Ahsan Shanto, 2024-06-10 (Update: 2024-06-10)