Notebookcheck Logo

Leaker beweert dat Samsung Galaxy Ring kan worden gebruikt als afstandsbediening voor een camera en veel lichter is dan verwacht

Het valt nog te bezien of Samsung zijn geruchtmakende '1 g' Galaxy Ring al heeft laten zien. (Afbeeldingsbron: Notebookcheck)
Het valt nog te bezien of Samsung zijn geruchtmakende '1 g' Galaxy Ring al heeft laten zien. (Afbeeldingsbron: Notebookcheck)
Samsung zal zijn eerste draagbare slimme ring naar verwachting pas over een maand officieel uitbrengen. Desalniettemin zijn er online meer details verschenen over hoe de Galaxy Ring zou kunnen samenwerken met een gekoppelde smartphone, net als het vermeende gewicht van de lichtste variant.

Oura blijft de beste keuze voor een draagbare slimme ring, zoals het Gen 3 model. Als alternatief verkoopt Ultrahuman de Ring AIR (momenteel $349 op Amazon). Er wordt echter verwacht dat Samsung deze nichemarkt binnenkort zal opschudden met zijn Galaxy Ring.

Voor de context: Samsung heeft zijn eerste generatie slimme ringen publiekelijk getoond tijdens MWC 2024 in februari. Hoewel het bedrijf sindsdien stil is gebleven over de Galaxy Ring, het heeft laten doorschemeren dat het apparaat deze zomer beschikbaar zal zijn. Volgens recente geruchten zal de Galaxy Ring daadwerkelijk op 10 juli volledig worden uitgebracht, samen met de Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Z Flip6 en Galaxy Z Fold6.

Ondertussen beweert de Zuid-Koreaanse leaker @RoderSuper beweert informatie te hebben ontvangen over het minimumgewicht van de Galaxy Ring, dat Samsung nog niet heeft onthuld. Tot nu toe ging het gerucht dat de Galaxy Ring tussen de 2,3 g en 2,9 g zou wegen. Volgens @RoderSuperzal het 'lichtste model' ongeveer 1 gram wegen. Desondanks zou de Galaxy Ring nog steeds genoeg elektronica bevatten om de sluiterfunctie van de camera van een gekoppelde smartphone te bedienen. Uiteindelijk kunnen we deze informatie op het moment van publicatie niet verifiëren. Gezien het feit dat @RoderSuper ook een gemengde reputatie heeft, zouden we aanraden om voorlopig wat sceptisch te blijven.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 06 > Leaker beweert dat Samsung Galaxy Ring kan worden gebruikt als afstandsbediening voor een camera en veel lichter is dan verwacht
Alex Alderson, 2024-06-10 (Update: 2024-06-10)