Notebookcheck Logo

Xiaomi: Nieuwe open oordopjes met innovatief systeem tegen geluidslekken nu verkrijgbaar

Xiaomi: Nieuwe oordopjes zijn nu verkrijgbaar.
Xiaomi: Nieuwe oordopjes zijn nu verkrijgbaar.
Nieuwe oordopjes van Xiaomi zijn nu verkrijgbaar op de internationale markt. Ze zijn voorzien van een speciale functie tegen geluidslekkage, beloven een hoge afspeelkwaliteit en zijn gemaakt van huidvriendelijke siliconen voor een aangepaste pasvorm en maximaal comfort.

Nieuwe oordopjes van Xiaomi zijn nu beschikbaar voor directe import. De M2319E1 worden geadverteerd met een speciale functie: antikroesgolven worden naar buiten uitgezonden, wat betekent dat woorden die door gesprekspartners gesproken worden niet gehoord kunnen worden door mensen die in de buurt staan. Dit is nodig omdat de M2319E1 open oordopjes zijn, die geen passieve afsluiting bieden zoals in-ear oordopjes.

De oordopjes worden dus niet op hun plaats gehouden door contactdruk, maar worden in het oor gehaakt. De vorm van de hoofdtelefoon of de arm kan worden aangepast en als materiaal wordt een nikkel-titaniumlegering gebruikt. Schade is onwaarschijnlijk na langdurig gebruik, zelfs na duizenden bewegingen.

Er is een 10-millimeter driver geïnstalleerd en er wordt geadverteerd met de gebruikelijke hoge geluidskwaliteit. Gegevens worden verzonden via Bluetooth 5.3: AAC, SBC en LHDC worden ondersteund, wat sterke compressie of kwaliteitsverlies zou moeten voorkomen. Er wordt geadverteerd met een IP54-certificering, dus de hoofdtelefoon zou ook geschikt zijn voor gebruik in stoffige of vochtige omgevingen.

Er zijn twee ingebouwde microfoons, die bedoeld zijn om storende omgevingsgeluiden voor de andere partij tijdens een telefoongesprek te blokkeren. De levensduur van de batterij wordt opgegeven als maximaal 7,5 uur voor het afspelen van muziek, wat kan oplopen tot 38,5 uur met tussentijds opladen.

Banggood vraagt een prijs van $159,99, plus verzendkosten van slechts $1,30. Importkosten zijn inbegrepen. Kopers moeten er echter rekening mee houden dat dit een rechtstreeks geïmporteerd Chinees product is, wat betekent dat de kans op het afdwingen van garantieclaims in het geval van een claim klein is.

Er worden antikraakgolven uitgezonden voor privacy.
Er worden antikraakgolven uitgezonden voor privacy.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 06 > Xiaomi: Nieuwe open oordopjes met innovatief systeem tegen geluidslekken nu verkrijgbaar
Silvio Werner, 2024-06-10 (Update: 2024-06-10)