Notebookcheck Logo

Leaker onthult kleuropties voor Samsung Galaxy Z Flip6 en Galaxy Z Fold6 opvouwbare smartphones

De Galaxy Z Fold6 zal samen met de Galaxy Watch7 van start gaan tijdens het Galaxy Unpacked-evenement van volgende maand. (Afbeeldingsbron: Evan Blass)
De Galaxy Z Fold6 zal samen met de Galaxy Watch7 van start gaan tijdens het Galaxy Unpacked-evenement van volgende maand. (Afbeeldingsbron: Evan Blass)
We zijn nog minder dan een maand verwijderd van de verwachte release van de Samsung Galaxy Z Flip6 en Galaxy Z Fold6. Een uiterst betrouwbare leaker beweert echter informatie te hebben verkregen over de lanceringskleuren van het paar, waaronder Online Exclusive Colours voor beide modellen.

Evan Blass heeft onthuld wat volgens hem de lanceringskleuren zijn van de volgende generatie opvouwbare smartphones van Samsung. Voor de context: Ross Young van Display Supply Chain Consultants (DSCC) gaf een paar maanden geleden vergelijkbare informatie over de Galaxy Z Flip6 en Galaxy Z Fold6 paar maanden geleden. Het lijkt er echter op dat Blass hun retailnamen heeft gelekt in plaats van alleen hun tinten.

Blass beweert dat het paar verkrijgbaar zal zijn in de volgende kleuren:

 • Galaxy Z Flip6

  • Blauw
  • Mint
  • Zilveren schaduw
  • Geel

 • Galaxy Z Vouwen6

  • Marine
  • Roze
  • Zilveren schaduw

Bovendien voegt dezelfde leaker eraan toe dat Samsung van plan is om Crafted Black en White als 'Online Exclusive Colours' voor beide toestellen aan te bieden. Houd er rekening mee dat Samsung alleen 'Online Exclusive Colours' verkoopt via zijn e-commerce platform. Vermoedelijk komt er nog een derde online exclusieve optie voor de Galaxy Z Flip5 opvolger (momenteel $584 verfrist op Amazon) die volgens Blass 'Peach' heet.

Op dit moment wordt verwacht dat Samsung de Galaxy Z Flip6 en Galaxy Z Fold6 op 10 juli tijdens het volgende Galaxy Unpacked evenement zal presenteren, samen met nieuwe wearables zoals de Galaxy Watch Ultra. Overigens blijft Blass gescrambelde afbeeldingen delen van Samsung's in juli gebonden apparaten, waarvan we de laatste hierboven hebben ingesloten. Zie ons eerdere artikel voor meer foto's van deze vroege Galaxy Unpacked promotiebeelden.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 06 > Leaker onthult kleuropties voor Samsung Galaxy Z Flip6 en Galaxy Z Fold6 opvouwbare smartphones
Alex Alderson, 2024-06-11 (Update: 2024-06-11)