Notebookcheck Logo

Xiaomi Mijia Smart Air Frying Oven 30L lanceert met 1,32-in OLED touchscreen

De Xiaomi Mijia Smart Air Frying Oven 30L heeft een 1,32-in (~3,35 cm) touchscreen. (Beeldbron: Xiaomi)
De Xiaomi Mijia Smart Air Frying Oven 30L heeft een 1,32-in (~3,35 cm) touchscreen. (Beeldbron: Xiaomi)
Xiaomi heeft de Mijia Smart Air Frying Oven 30 L gelanceerd. Je kunt het apparaat bedienen met een ingebouwd 1,32-in (~3,35 cm) touchscreen, Xiao AI stemcommando's of de Mijia-app, waar je ook recepten kunt vinden. Bovendien kun je de multifunctionele gadget gebruiken om te frituren, bakken, BBQ-en of yoghurt te maken.

Xiaomi heeft de Mijia Smart Air Frying Oven 30L onthuld. Volgens Xiaomi is het multifunctionele apparaat van "professionele kwaliteit" en kookt het voedsel gelijkmatig en produceert het een knapperig oppervlak. Het bedrijf beweert dat je de air fryer ook kunt gebruiken als oven, broodrooster, BBQ of yoghurtmaker. De gadget heeft een grote capaciteit van 30 liter met vijf kookzones, die u tegelijkertijd kunt gebruiken. Het apparaat bevat twee NTC-temperatuursondes, en u kunt de warmte regelen met een nauwkeurigheid van 1 °C (~2 °F).

In de Mijia smartphone app kun je het apparaat bedienen en kiezen uit een groot aantal slimme recepten die je kunt aanpassen. Via een geïntegreerde NFC kun je met je smartphone tegen de gadget tikken om het receptengedeelte van de app te openen. Xiaomi geeft aan dat het de receptenselectie zal blijven updaten. Je kunt het apparaat bedienen met Xiao AI stemcommando's of via het ingebouwde 1,32-in (~3,35 cm) OLED-scherm op de draaiknop of twee touch-knoppen. Het bedrijf suggereert dat het grote kijkvenster op de ovendeur het gemakkelijk maakt om voedselfoto's en -video's op te nemen, mocht je dat willen.

De oven heeft zes verwarmingselementen, die hete lucht met 2.000 omwentelingen per minuut uit de bovenkant van de gadget kunnen blazen, die door het apparaat bewegen dankzij een turbofan met zes bladen. U kunt momenteel de Xiaomi Mijia Smart Air Frying Oven 30L in China pre-orderen voor 749 yuan (~US$105). Na deze voorverkoopperiode zal de keukengadget naar verwachting worden verkocht voor 899 yuan (~US$126). Het is onduidelijk of en wanneer het apparaat op andere markten kan worden gelanceerd.

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > Xiaomi Mijia Smart Air Frying Oven 30L lanceert met 1,32-in OLED touchscreen
Polly Allcock, 2022-09-24 (Update: 2022-09-24)