Notebookcheck Logo

Xiaomi Smart Band 7 Pro wereldwijde prijzen en kleuropties lekken in aanloop naar debuut

De Xiaomi Band 7 Pro wordt wereldwijd gelanceerd als de Xiaomi Smart Band 7 Pro. (Bron: Xiaomi)
De Xiaomi Band 7 Pro wordt wereldwijd gelanceerd als de Xiaomi Smart Band 7 Pro. (Bron: Xiaomi)
Xiaomi is eindelijk klaar om de Band 7 Pro over te brengen naar de wereldwijde markt als de Smart Band 7 Pro. In de aanloop naar de lancering heeft een nieuw lek nu de prijs en andere belangrijke details van de smartwatch-achtige fitnesstracker onthuld.

Xiaomi lanceerde de Band 7 Pro in juli in China. Meer dan twee maanden later, lijkt het bedrijf eindelijk klaar om de slimme band over te brengen naar de wereldwijde markt - zij het als de Xiaomi Smart Band 7 Pro-met een nieuw lek nu onthullen prijzen voor de Band 7's "Pro" broer en zus.

Zoals onthuld door leaker Sudhanshu Ambhore, zal de Xiaomi Smart Band 7 Pro een RRP van €99 hebben. Op typische Xiaomi-wijze krijgt de slimme band echter een extra korting van €10, waardoor het prijskaartje op €89 uitkomt. De gewone Xiaomi Smart Band 7 een RRP van €59.

Bovendien zal de Smart Band 7 Pro beschikbaar zijn in de kleuren zwart en wit. De bandkleuropties zijn een stuk gevarieerder, met Groen, Roze, Oranje, Dennengroen, Grijs en Blauw beschikbaar. Andere details van de Xiaomi Smart Band 7 Pro zullen naar verwachting hetzelfde zijn als de Band 7 Pro die al in China is gelanceerd. Een lanceerdatum is momenteel onbekend, maar het gerucht gaat dat de slimme band naast de Redmi Pad en Xiaomi 12T seriemet een eerdere lek hebben getipt die om volgende maand te debuteren.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > Xiaomi Smart Band 7 Pro wereldwijde prijzen en kleuropties lekken in aanloop naar debuut
Ricci Rox, 2022-09-21 (Update: 2022-09-21)