Notebookcheck Logo

Xiaomi 13 Pro live beeld lekt onthullen een vertrouwd ontwerp, MIUI 14 en Snapdragon 8 Gen 2

De Xiaomi 13 Pro lijkt mogelijk op zijn voorganger, afgebeeld. (Beeldbron: Xiaomi)
De Xiaomi 13 Pro lijkt mogelijk op zijn voorganger, afgebeeld. (Beeldbron: Xiaomi)
De eerste hands-on afbeelding van de Xiaomi 13 Pro is online opgedoken, maanden voor de komst van het apparaat. De Xiaomi 13 Pro heeft een bekend ontwerp, een Snapdragon 8 Gen 2 chipset en 12 GB RAM, onder andere.

Xiaomiui beweert een hands-on foto van de Xiaomi 13 Pro te hebben opgegraven, maanden voor de aankondiging van het apparaat. Gewoonlijk brengt Xiaomi in de winter nieuwe vlaggenschepen uit, maar alleen in China. Zoals de Xiaomi Mi 11 en Xiaomi 12-serie aantoonden, laten wereldwijde lanceringen vaak een paar maanden op zich wachten. Op basis van eerdere geruchten zou de Xiaomi 13-serie in november debuteren, een maand voor de verjaardag van de Xiaomi 12-serie.

Zoals de afbeelding hieronder laat zien, is het getoonde apparaat 'nuwa', een codenaam die opdook in juni. Op dat moment geloofde Xiaomiui dat 'nuwa' stond voor de Xiaomi 13, met 'fuxi' als codenaam voor de Xiaomi 13 Pro. Schijnbaar zonder reden is de website omgedraaid en beweert nu dat 'nuwa' de codenaam van de Xiaomi 13 Pro is. Hoe dan ook, de afbeelding bevat ook het modelnummer '2210132C' dat Xiaomiui opmerkte op een IMEI-database in mei. Vervolgens heeft Xiaomi '2210132G' geregistreerd bij de Euraziatische Economische Commissie (EEG), de wereldwijde versie van '2210132C', die Xiaomi alleen in China wil verkopen.

Bovendien toont de screenshot 'nuwa' met 12 GB RAM, een vroege MIUI 14 build en 'kailua', Qualcomm's geruchtmakende codenaam voor de Snapdragon 8 Gen 2. Overigens suggereert de screenshot dat de Snapdragon 8 Gen 2 draait op maximaal 3 GHz op de belangrijkste kern, in tegenstelling tot eerdere lekken eerdere lekken. Misschien niet verrassend, de Xiaomi 13 Pro lijkt ook op zijn voorganger, met een gecentreerd ponsgat en een subtiel gebogen display. Hoewel er nog geen afbeelding van de Xiaomi 13 Pro is uitgelekt, wordt verwacht dat het toestel verwacht dat het toestel een 1-inch sensor als primaire camera, net als de Vivo X90 Pro Plus en de Oppo Find X6 Pro.

Koop de Xiaomi 11T Pro op Amazon

(Beeldbron: Xiaomiui)
(Beeldbron: Xiaomiui)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > Xiaomi 13 Pro live beeld lekt onthullen een vertrouwd ontwerp, MIUI 14 en Snapdragon 8 Gen 2
Alex Alderson, 2022-09-19 (Update: 2022-09-19)