Notebookcheck Logo

Xiaomi Mijia All-Round 1S robotstofzuiger en -mop lanceert met volledig geautomatiseerd dock

De Xiaomi Mijia All-Round 1S robot heeft een volledig geautomatiseerd docking station. (Beeldbron: Xiaomi)
De Xiaomi Mijia All-Round 1S robot heeft een volledig geautomatiseerd docking station. (Beeldbron: Xiaomi)
De Xiaomi Mijia All-Round 1S robotstofzuiger en -mop is nu beschikbaar voor pre-order in China. De gadget heeft tot 4.000 Pa zuigkracht en een dweilsysteem met twee koppen. Het bedrijf beweert dat het docking station volledig geautomatiseerd is, met vers- en afvalwaterleidingen waarmee het de vuilwatertank kan legen en het verse water voor het dweilen kan aanvullen.

Xiaomi heeft de Mijia All-Round 1S robotstofzuiger en -mop onthuld. Het bedrijf beweert dat het apparaat volledig geautomatiseerd is, met schone en afvalwaterleidingen die verbonden zijn met het zelfreinigende dock. De stofbak van de stofzuiger wordt in tien seconden geleegd op het station, waardoor tot 30 dagen handsfree schoonmaken mogelijk is. De mop wordt gewassen en gedroogd, de schoonwatertank wordt bijgevuld en indien nodig wordt automatisch schoonmaakmiddel toegevoegd.

De robotstofzuiger heeft tot 4.000 Pa zuigkracht over vier snelheidsstanden en dubbele mopkoppen om diepere vlekken op te nemen. Slimme functies van het apparaat zijn onder andere S-Cross AI obstakelvermijdingstechnologie en sensoren die tapijten kunnen detecteren en de mop dienovereenkomstig optillen; dit hulpmiddel werkt alleen op tapijten met een pool van minder dan 5 mm (~0.2-in). U kunt het apparaat bedienen met Xiao AI-spraakopdrachten of de Mijia-app, waarbij u instellingen kunt wijzigen en toekomstige schoonmaakbeurten kunt plannen.

Het docking station meet 423 x 568 x 340 mm (~16,7 x 22,4 x 13,4-in), terwijl de robot 350 x 104 mm (~13,8 x 4,1-in) meet. U kunt de Xiaomi Mijia All-Round 1S robotstofzuiger en -mop momenteel in China kopen voor 3.699 yuan (~US$519); het apparaat zal naar verwachting in de toekomst voor 3.999 yuan (~US$561) worden verkocht. Het is onduidelijk of Xiaomi van plan is het product op andere markten te lanceren.

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > Xiaomi Mijia All-Round 1S robotstofzuiger en -mop lanceert met volledig geautomatiseerd dock
Polly Allcock, 2022-09-24 (Update: 2022-09-24)