Notebookcheck Logo

One-Netbook plaagt betaalbare ONEXFLY handheld console met AMD Mendocino APU

Een andere budgetgerichte handheld console ligt in het verschiet. (Afbeelding Bron: ITHome)
Een andere budgetgerichte handheld console ligt in het verschiet. (Afbeelding Bron: ITHome)
De concurrentie op de budget-georiënteerde handheld console staat op het punt te verhitten nu One-Netbook zich voorbereidt op de lancering van een 6-inch scherm model aangedreven door AMD's Mendocino APU's met Zen 2 kernen en RDNA2 iGPU

One-Netbook is van plan om binnenkort een meer betaalbare handheld Windows-gebaseerde spelcomputer uit te brengen. Het komende model heet ONEXFLY en het bedrijf heeft het zojuist geplaagd op zijn Weibo-account. Hij lijkt kleiner te zijn dan de vorige ONEXPLAYER modellen die werden gelanceerd met een 7-inch scherm. De ONEXFLY krijgt een 6-inch scherm met 1080p resolutie en wordt aangedreven door AMD's onlangs uitgebrachte Mendocino ULV-processoren.

Ondanks dat ze deel uitmaken van AMD's Ryzen 7000 processor familie, de Ryzen 5 7520U die de ONEXFLY zal aandrijven niet voorzien van Zen 4 kernen. In plaats daarvan combineert hij de oudere Zen 2 kernen met RDNA 2 geïntegreerde graphics. Dit is echter het snelste Mendocino-model en het biedt een CPU met 4 kernen / 8 threads die kan opvoeren tot 4,3 GHz, terwijl de Radeon 610M iGPU wordt geleverd met 2 kernen geklokt op 1,9 GHz. One-Netbook biedt ook LPDDR5-5500 RAM voor deze configuratie, die in staat zou moeten zijn om de meeste games op medium details aan te kunnen.

Als One Netbook de ambitie heeft om dit model wereldwijd uit te brengen, moet het een goede prijs hebben ten opzichte van alle vergelijkbare concurrenten. Steam's meest betaalbare Dek model is geprijsd voor US$399, maar het biedt de RDNA 2 iGPU met 8 CU's naast de 4 aangepaste Zen 2 kernen. Een meer eerlijke vergelijking zou zijn met de Mendocino-aangedreven modellen aangekondigd door AYA NEO en AYNdie beginnen onder US$300. Het zou interessant zijn om te zien of One-Netbook een OLED scherm voor de ONEXFLY kan aanbieden.

 

Koop de ONEXPLAYER Mini console met AMD Ryzen 7 5800U op Amazon

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > One-Netbook plaagt betaalbare ONEXFLY handheld console met AMD Mendocino APU
Bogdan Solca, 2022-09-24 (Update: 2022-09-24)