Notebookcheck

Review van de Xiaomi Mi 11 Lite 5G - Bijna te goed voor een Lite-smartphone

Sneller dan de Xiaomi Mi 11?! De Xiaomi Mi 11 Lite is een dunne en lichte mid-range smartphone met de nieuwe Snapdragon 780G. Ondanks zijn lagere prijs, slaagt hij erin om de Xiaomi Mi 11 op sommige gebieden te verslaan.
Marcus Herbrich, 👁 Daniel Schmidt (vertaald door DeepL / Ninh Duy), 🇺🇸 🇩🇪 ...
Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Naast de Mi 11 Pro en de Mi 11 Ultra heeft Xiaomi onlangs zijn nieuwste mid-range smartphone in de Mi 11-serie uitgebracht, de Mi 11 Lite 5G. De Chinese fabrikant adverteert het Lite-model als de dunste 5G-smartphone ter wereld. De Mi 11 Lite 5G wordt aangedreven door Qualcomm's Snapdragon 780G. Er is ook een 4G-versie van de Mi 11 Lite, die wordt geleverd met de Snapdragon 732G.

Naast een 5G-modem beschikt de mid-range smartphone over een snelle Wi-Fi 6-module, een drievoudig camerasysteem en stereoluidsprekers. De Mi 11 Lite 5G heeft een 6,55-inch AMOLED-scherm, dat slechts 0,53 mm dun is (0,02 ″). Dat is bijna een halve millimeter (0,02 ″) dunner dan een typisch LCD-scherm.

De versie met 8 GB RAM en 128 GB intern geheugen zou voor 400 euro (~$485) verkocht moeten worden. De variant met 6 GB RAM zou 30 euro (~$36) goedkoper moeten zijn.

, , , , , ,
zoekrelatie.
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
 
Xiaomi Mi 11 Lite 5G (Mi 11 Serie)
Processor
Qualcomm Snapdragon 780G 5G 8 x 1.9 - 2.4 GHz, Kryo 670 (Cortex-A78/A55)
Grafische kaart
Geheugen
8192 MB 
, LPDDR4x
Beeldscherm
6.55 inch 20:9, 2400 x 1080 pixel 402 PPI, capacitive Touchscreen, AMOLED, 240 Hz sampling rate, glimmend: ja, HDR, 90 Hz
Opslag
128 GB UFS 2.2 Flash, 128 GB 
, 107 GB beschikbaar
Verbindingen
1 USB 2.0, USB-C Power Delivery (PD), Audio Verbindingen: USB-Type-C, Card Reader: microSD slot (shared, up to 512GB, exFAT-support), 1 Vingerafdruklezer, NFC, Brightness Sensor, Sensoren: acceleration sensor, gyroscope, proximity sensor, compass, OTG, IR-Blaster, Miracast
Netwerkmogelijkheden
802.11 a/b/g/n/ac/ax (a/b/g/n = Wi-Fi 4/ac = Wi-Fi 5/ax = Wi-Fi 6), Bluetooth 5.2, 2G (850/​900/​1800/​1900), 3G (B1/​B2/​B4/​B5/​B8), 4G (B1/​B2/​B3/​B4/​B5/​B7/​B8/​B12/​B13/​B17/​B20/​B28/​B32/​B38/​B40/​B41/​B66), 5G (n1/​n3/​n5/​n7/​n8/​n20/​n28/​n38/​n40/​n41/​n66), Dual SIM, LTE, 5G, GPS
Afmetingen
hoogte x breedte x diepte (in mm): 6.81 x 160.53 x 75.72
Batterij
4250 mAh Lithium-Ion
Charging
fast charging / Quickcharge
Besturingssysteem
Android 11
Camera
Primary Camera: 64 MPix (f/​1.79, phase comparison-AF, dual LED-flash) + 8.0 MP (f/​2.2, wide angle lens) + 5.0 MP (f/​2.4, macro lens)
Secondary Camera: 20 MPix (f/​2.24)
Bijkomende functionaliteiten
Luidsprekers: Dual, Toetsenbord: Onscreen, Case, 33-W-Charger, USB cable, MiUI 12, 12 Maanden Garantie, widevine L1, fanless
Gewicht
159 g
Prijs
400 Euro
Note: The manufacturer may use components from different suppliers including display panels, drives or memory sticks with similar specifications.

 

Likely Competitors

Evaluatie
Datum
Model
Gewicht
Drive
Formaat
Resolutie
Best Price
86 %
05-2021
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
SD 780G 5G, Adreno 642
159 g128 GB UFS 2.2 Flash6.55"2400x1080
83 %
04-2021
Samsung Galaxy A52 5G
SD 750G 5G, Adreno 619
189 g128 GB UFS 2.1 Flash6.50"2400x1080
82 %
03-2021
Oppo Find X3 Lite
SD 765G, Adreno 620
172 g128 GB UFS 2.1 Flash6.43"2400x1080
83 %
07-2020
OnePlus Nord
SD 765G, Adreno 620
184 g256 GB UFS 2.1 Flash6.44"2440x1080
85 %
05-2021
Motorola Moto G100
SD 870, Adreno 650
207 g128 GB UFS 3.1 Flash6.70"2520x1080
84 %
08-2020
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
SD 765G, Adreno 620
192 g128 GB UFS 2.1 Flash6.57"2340x1080
Het Mint Groen kleurenschema
Het Mint Groen kleurenschema
Het Citrus Gele kleurenschema
Het Citrus Gele kleurenschema

In tegenstelling tot de meeste mid-range smartphones, zoals de Redmi Note 10 Pro of de Poco X3 NFCis de Mi 11 Lite 5G erg dun (6,81 mm/0,27 in) en licht (159 g/0,35 ℔). De 5G-versie van de Mi 11 Lite wordt geleverd in de volgende kleurstellingen: Mint Green, Citrus Yellow en Truffle Black. Alle varianten hebben een achterkant van mat glas, waardoor het toestel zeer vingerafdrukbestendig is.

De Mi 10 Lite had geen IP-certificering, wat betekent dat het noch water-, noch stofdicht was. Het was alleen voorzien van een P2i nano-coating. De Mi 11 Lite heeft echter een IP53-certificering. Dankzij de glazen voor- en achterkant voelt de Xiaomi smartphone zeer solide in de hand. Hij voelt echter niet bijzonder premium aan vanwege het plastic middenframe. De bouwkwaliteit is van een hoog niveau. De randen rond de kaartsleuf van ons testtoestel zijn echter vrij scherp.

Het scherm van de Mi 11 Lite 5G is plat. Het wordt beschermd door krasbestendig Gorilla Glass 6. De screen-to-body ratio bedraagt 85%, dankzij een punch-hole display. De bezels zijn echter een beetje te dik naar onze smaak.

Review van de Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Review van de Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Review van de Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Review van de Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Review van de Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Review van de Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Review van de Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Review van de Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Size Comparison

168.4 mm 74 mm 9.7 mm 207 g163.7 mm 74.8 mm 7.9 mm 192 g159.9 mm 75.1 mm 8.4 mm 189 g160.53 mm 75.72 mm 6.81 mm 159 g159.1 mm 73.4 mm 7.9 mm 172 g158.3 mm 73.3 mm 8.2 mm 184 g

Connectiviteit - Mi 11 Lite 5G met een IR blaster

De Mi 11 Lite 5G beschikt over een dual-simkaartsleuf, een IR blaster en een vingerafdruksensor, die is geïntegreerd in de aan/uit-knop. Miracast, dat naadloze weergave van multimedia-inhoud via Wi-Fi mogelijk maakt, werkt zonder problemen. De Mi 11 Lite 5G beschikt over een USB-C poort, die werkt op USB 2.0 snelheden. Always-on-Display functionaliteit wordt ook ondersteund. Voorlopig kan de scherminhoud echter slechts een paar seconden per keer worden weergegeven. We kwamen hetzelfde probleem tegen met de Redmi Note 10 Pro. Dit probleem zou opgelost moeten zijn in MiUI 12.5. De Mi 11 5G beschikt niet over een 3,5-mm hoofdtelefoonaansluiting. USB OTG functionaliteit wordt ondersteund.

De smartphone heeft 128 GB aan UFS-geheugen. Slechts 107 GB is beschikbaar voor de gebruiker. De hoeveelheid opslagruimte kan worden uitgebreid met maximaal 512 GB met behulp van een microSD-kaart.

Rechterkant
Rechterkant
Lift kant
Lift kant
Top
Top
Bodem
Bodem

microSD-kaart

Bij het kopiëren van JPEG-afbeeldingen haalde de Android smartphone een gemiddelde gegevensoverdrachtsnelheid van 18,1 MB/s met onze microSD-kaart van referentiekwaliteit (Toshiba Exceria Pro M501). Hij deed het echter vrij goed in de CPDT benchmark.

SDCardreader Transfer Speed - average JPG Copy Test (av. of 3 runs)
Samsung Galaxy A52 5G
Adreno 619, SD 750G 5G, 128 GB UFS 2.1 Flash (Toshiba Exceria Pro M501)
50.32 MB/s ∼100% +178%
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Adreno 642, SD 780G 5G, 128 GB UFS 2.2 Flash (Toshiba Exceria Pro M501)
18.08 MB/s ∼36%

Cross Platform Disk Test (CPDT)

05101520253035404550556065707580859051.552.451.150.152.351.850.246.7384640.841.940.738.842.536.638.637.436.941.44142.344.438.234.842.140.637.441.948.243.238.441.841.741.240.740.436.537.640.538.346.34139.940.239.241.337.44140.536.140.739.738.141.840.837.838.239.241.641.341.439.942.63638.940.340.936.341.741.54236.437.939.138.941.64140.338.840.240.741.537.937.444.741.43638.64041.241.942.237.142.543.442.242.538.139.343.140.139.239.636.341.241.835.440.340.842.141.936.939.343.739.442.639.83940.136.745.243.741.944.342.23941.450.748.850.248.652.449.551.742.639.737.642.341.338.143.236.238.937.439.636.839.841.84141.536.840.740.739.335.540.637.740.840.241.54140.139413641.441.138.54344.338.740.737.939.141.24139.236.443.144.241.239.238.235.542.842.235.341.541.242.340.842.53641.942.645.642.941.441.941.942.44237.942.739.838.242.441.539.840.839.238.436.239.136.740.944.534.942.342.134.738.64040.239.336.742.94140.539.439.744.241.9424540.34240.840.339.445.340.23840.641.137.44440.438.538.543.937.639.637.742.451.552.451.150.152.351.850.246.7384640.841.940.738.842.536.638.637.436.941.44142.344.438.234.842.140.637.441.948.243.238.441.841.741.240.740.436.537.640.538.346.34139.940.239.241.337.44140.536.140.739.738.141.840.837.838.239.241.641.341.439.942.63638.940.340.936.341.741.54236.437.939.138.941.64140.338.840.240.741.537.937.444.741.43638.64041.241.942.237.142.543.442.242.538.139.343.140.139.239.636.341.241.835.440.340.842.141.936.939.343.739.442.639.83940.136.745.243.741.944.342.23941.450.748.850.248.652.449.551.742.639.737.642.341.338.143.236.238.937.439.636.839.841.84141.536.840.740.739.335.540.637.740.840.241.54140.139413641.441.138.54344.338.740.737.939.141.24139.236.443.144.241.239.238.235.542.842.235.341.541.242.340.842.53641.942.645.642.941.441.941.942.44237.942.739.838.242.441.539.840.839.238.436.239.136.740.944.534.942.342.134.738.64040.239.336.742.94140.539.439.744.241.9424540.34240.840.339.445.340.23840.641.137.44440.438.538.543.937.639.637.742.431.388.887.687.985.591.288.3888788.587.68888.583.484.782.490.579.18688.58389.888.578.491.886.888.187.588.387.988.786.888.385.188.687.188.887.688.287.281.189.487.484.889.785.288.287.48887.889.685.989.387.886.587.989.887.387.985.890.187.285.985.489.28587.881.584.685.886.788.88487.687.582.389.686.181.190.492.385.487.487.784.689.588.187.889.286.886.287.786.189.587.687.787.888.888.38887.489.185.989.686.888.287.988.287.788.987.189.884.788.486.187.983.692.588.186.984.685.984.590.287.987.587.488.345.454.667.679.28078.975.179.579.879.480.280.161.470.269.174.97468.963.376.578.668.871.677.676.267.163.569.969.562.849.57865.879.774.667.972.871.575.371.272.677.97476.977.571.270.769.666.860.273.480.47479.478.770.376.47575.877.578.97979.67378.676.978.178.679.679.679.979.978.279.97775.978.17979.779.779.379.177.676.975.475.976.669.577.177.377.77878.779.576.379.777.478.17977.878.67673.378.579.279.378.375.678.67977.77552.368.670.176.873.478.278.37778.876.877.477.377.974.371.478.1Tooltip
Xiaomi Mi 11 Lite 5G Adreno 642, SD 780G 5G, 128 GB UFS 2.2 Flash; Sequential write: Ø40.9 (34.8-52.4)
Samsung Galaxy A52 5G Adreno 619, SD 750G 5G, 128 GB UFS 2.1 Flash; Sequential write; Toshiba Exceria Pro M501: Ø40.8 (34.7-52.4)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G Adreno 642, SD 780G 5G, 128 GB UFS 2.2 Flash; Sequential read: Ø86.8 (31.3-92.5)
Samsung Galaxy A52 5G Adreno 619, SD 750G 5G, 128 GB UFS 2.1 Flash; Sequential read; Toshiba Exceria Pro M501: Ø74.7 (45.4-80.4)

Software - Xiaomi smartphone met MiUI 12

De Mi 11 Lite 5G draait op Android 11. De beveiligingspatches komen uit februari, 2021. Ons reviewtoestel heeft de Day One-patch met beveiligingspatches van april (V12.0.8) niet ontvangen op 11 mei, de officiële lanceringsdag.

De smartphone wordt geleverd met een aangepaste launcher die bekend staat als MiUI (huidige versie op het moment van onze review: 12.0.2). De gebruikersinterface vertoont veel gelijkenis met Apple's iOS. MiUI biedt echter veel meer aanpassingsmogelijkheden.

Bij het installeren van applicaties op de Mi 11 Lite 5G worden advertenties weergegeven. Er waren geen andere gevallen waarin advertenties werden weergegeven. Gelukkig kunnen systeemreclames eenvoudig worden uitgeschakeld in het instellingenmenu. De Xiaomi smartphone wordt geleverd met een groot aantal applicaties van derden, die allemaal kunnen worden verwijderd.

De smartphone ondersteunt de Camera2 L3 API. Widevine L1 wordt ook ondersteund, waardoor gebruikers video's in HD-kwaliteit zullen kunnen streamen.

Review van de Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Review van de Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Review van de Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Review van de Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Review van de Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Communicatie en GNSS - Mi 11 Lite 5G met NFC

De Xiaomi smartphone beschikt over Dual SIM functionaliteit, een Bluetooth (5.2) module en een NFC chip voor contactloze betalingen. De Mi 11 Lite 5G ondersteunt Wi-Fi 6 en MU-MIMO. Hij slaagt erin om de Xiaomi Mi 11 te verslaan in onze Wi-Fi benchmarks. De gegevensoverdrachtsnelheden waren echter vrij onstabiel met onze referentie-router Netgear Nighthawk AX12.

De 5G-modem (Qualcomm X53) kan downloadsnelheden tot 3,3 Gb/s bereiken. Bovendien ondersteunt de 5G-smartphone 17 LTE-banden (alle voor Duitsland relevante frequentiebanden worden ondersteund).

Networking
iperf3 Client (transmit) TCP 1 m 4M x10
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Adreno 642, SD 780G 5G, 128 GB UFS 2.2 Flash
891 (847min - 921max) MBit/s ∼100%
Motorola Moto G100
Adreno 650, SD 870, 128 GB UFS 3.1 Flash
692 (643min - 704max) MBit/s ∼78% -22%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Adreno 620, SD 765G, 128 GB UFS 2.1 Flash
668 (618min - 677max) MBit/s ∼75% -25%
OnePlus Nord
Adreno 620, SD 765G, 256 GB UFS 2.1 Flash
563 (275min - 666max) MBit/s ∼63% -37%
Average of class Smartphone
  (5.59 - 1599, n=301, last 2 years)
439 MBit/s ∼49% -51%
Oppo Find X3 Lite
Adreno 620, SD 765G, 128 GB UFS 2.1 Flash
303 (164min - 328max) MBit/s ∼34% -66%
Samsung Galaxy A52 5G
Adreno 619, SD 750G 5G, 128 GB UFS 2.1 Flash
282 (275min - 287max) MBit/s ∼32% -68%
iperf3 Client (receive) TCP 1 m 4M x10
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Adreno 642, SD 780G 5G, 128 GB UFS 2.2 Flash
874 (833min - 900max) MBit/s ∼100%
Motorola Moto G100
Adreno 650, SD 870, 128 GB UFS 3.1 Flash
788 (733min - 833max) MBit/s ∼90% -10%
OnePlus Nord
Adreno 620, SD 765G, 256 GB UFS 2.1 Flash
650 (563min - 668max) MBit/s ∼74% -26%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Adreno 620, SD 765G, 128 GB UFS 2.1 Flash
628 (545min - 662max) MBit/s ∼72% -28%
Average of class Smartphone
  (15.5 - 1414, n=301, last 2 years)
436 MBit/s ∼50% -50%
Oppo Find X3 Lite
Adreno 620, SD 765G, 128 GB UFS 2.1 Flash
342 (335min - 348max) MBit/s ∼39% -61%
Samsung Galaxy A52 5G
Adreno 619, SD 750G 5G, 128 GB UFS 2.1 Flash
331 (322min - 337max) MBit/s ∼38% -62%
050100150200250300350400450500550600650700750800850900839842878833882844842897850880893887876900869863876866878842865884893897892858897879890898839842878833882844842897850880893887876900869863876866878842865884893897892858897879890898897891887890903921883892892897891908886896910873847888872867901898889893902883898889887908Tooltip
; iperf3 Client (receive) TCP 1 m 4M x10; iperf 3.1.3: Ø873 (833-900)
; iperf3 Client (transmit) TCP 1 m 4M x10; iperf 3.1.3: Ø891 (847-921)
Nauwkeurigheid buitenshuis
Nauwkeurigheid buitenshuis
Nauwkeurigheid binnenshuis
Nauwkeurigheid binnenshuis

Om te bepalen hoe nauwkeurig ons review toestel is als het gaat om geolocatie, nemen we het mee op een fietstocht. Tijdens deze rit worden we ook vergezeld door de professionele navigator Garmin Edge 500. Er is slechts een verschil van 120 meter tussen de smartphone uit het middensegment en de Garmin Edge 500 aan het einde van onze 10-km lange rit. De Mi 11 Lite week niet te veel af van de professionele navigator en had geen moeite met het nauwkeurig in kaart brengen van de route die we namen.

Voor satellietnavigatie vertrouwt ons reviewtoestel op de volgende wereldwijde navigatiesatellietsystemen: GPS (L1+L5), GLONASS, QZSS, Beidou (B1+B2) en Galileo (E1+E5a). Het Satellite-based Augmentation System (SBAS) wordt ook ondersteund. Binnenshuis wordt de locatie van de gebruiker relatief snel bepaald. Buitenshuis heeft de Android smartphone een foutmarge van 3 meter.

Navigatie met de Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Navigatie met de Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Navigatie met de Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Navigatie met de Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Navigatie met de Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Navigatie met de Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Telefonie en gesprekskwaliteit - Mi 11 Lite 5G met Wi-Fi Calling

Test Xiaomi Mi 11 Lite 5G Smartphone

De gesprekskwaliteit van de Xiaomi Mi 11 Lite 5G is vrij goed, zolang je de smartphone dicht bij je oor houdt, zelfs in de luidsprekermodus. Onze gesprekspartner beschrijft de kwaliteit van de microfoon als fatsoenlijk-stemmen worden duidelijk gereproduceerd.

Dankzij Wi-Fi Calling kunnen gebruikers zelfs in gebieden met een slechte cellulaire ontvangst via Wi-Fi-netwerken bellen. Gebruikers kunnen ook bellen via LTE-netwerken.

Camera's - Xiaomi smartphone met drie camera's

Selfie genomen met de Mi 11 Lite 5G
Selfie genomen met de Mi 11 Lite 5G

Hoewel de 20-MP front-facing camera moeite heeft met het Bokeh-effect en de scherpte, produceert hij nog steeds fatsoenlijke selfies onder goede lichtomstandigheden. Zowel de kleurweergave als de belichting zijn vrij goed voor een smartphone uit het middensegment.

De hoofdschutter, die zich in een vierkante cameramodule aan de achterkant bevindt, is voorzien van een 64-MP beeldsensor van Samsung (GW3). Onder goede lichtomstandigheden produceert deze scherpe beelden met licht oververzadigde kleuren. De hoofdcamera produceert kleurnauwkeurige foto's onder gecontroleerde lichtomstandigheden. De witbalans is echter verkeerd in onze foto's van de ColorChecker Passport. Door AI-beeldoptimalisatie in te schakelen wordt de witbalans aanzienlijk verbeterd. De 64-MP shooter met een diafragma van f/1.79 produceert nogal wazige foto's. Met vaste hand kun je echter scherpe foto's maken, zelfs zonder optische beeldstabilisatie. Onder slechte lichtomstandigheden produceert de Mi 11 Lite 5G geen goede beelden. Omdat de Xiaomi smartphone geen telelens heeft, moet het vertrouwen op digitale zoom, wat de reden is waarom het zeer slechte foto's produceert bij gebruik van zoom.

De 8-MP ultra-groothoeklens heeft een zeer breed gezichtsveld van 119°. Foto's die met deze camera zijn gemaakt, zien er zeer goed uit. De foto's worden echter ontsierd door bewerkingsartefacten en overmatige onscherpte, vooral in de hoeken. Bij weinig licht maakt de ultra-groothoek camera zeer slechte foto's.

Video's opgenomen met de Mi 11 Lite 5G zien er niet erg indrukwekkend uit. De video stabilisatie kan worden omschreven als fatsoenlijk. De algemene videokwaliteit is echter vrij slecht. De hoofdcamera kan 4K video opnemen bij 30 FPS. De front-facing shooter en de ultra-groothoek lens kunnen echter alleen 1080p video opnemen. Gebruikers kunnen niet schakelen tussen camera's tijdens het opnemen

Ultra-groothoekopname
Ultra-groothoekopname
Ultra-groothoekopname (met AI)
Ultra-groothoekopname (met AI)
Ultra-groothoekopname (zonder AI)
10x zoom (max)
Ultra-groothoekopname
Groothoekopname

Beeldvergelijking

Bekijk een scène en navigeer binnen het eerste beeld. Eén klik wijzigt het zoomniveau. Eén klik op het ingezoomde beeld opent het origineel in een nieuw venster. Het eerste beeld toont de verschaalde foto van het testtoestel.

WeitwinkelWeitwinkelLow Light5x-ZoomUltraweitwinkel
klik om beelden te laden
ColorChecker
20.8 ∆E
9.5 ∆E
16.3 ∆E
25.7 ∆E
12 ∆E
8 ∆E
10.5 ∆E
11.6 ∆E
12.2 ∆E
9.8 ∆E
10.9 ∆E
9.3 ∆E
9.3 ∆E
16.5 ∆E
17.9 ∆E
4.3 ∆E
8.9 ∆E
13.9 ∆E
5 ∆E
4.4 ∆E
10.2 ∆E
15.2 ∆E
7.7 ∆E
2.5 ∆E
ColorChecker Xiaomi Mi 11 Lite 5G: 11.35 ∆E min: 2.47 - max: 25.66 ∆E
ColorChecker
29.8 ∆E
49.7 ∆E
37.3 ∆E
34.3 ∆E
41.6 ∆E
55.1 ∆E
48.2 ∆E
31.5 ∆E
35.6 ∆E
27.1 ∆E
56.6 ∆E
59.1 ∆E
28.3 ∆E
43.9 ∆E
31.1 ∆E
64.1 ∆E
37.3 ∆E
40.2 ∆E
61.4 ∆E
63.5 ∆E
49.1 ∆E
36.5 ∆E
24 ∆E
14.1 ∆E
ColorChecker Xiaomi Mi 11 Lite 5G: 41.65 ∆E min: 14.11 - max: 64.12 ∆E

Accessoires en garantie - Mi 11 Lite 5G met een beschermende hoes

Xiaomi stuurde ons het testtoestel zonder enige accessoires. Het zegt dat de retail-eenheden zullen worden geleverd met een 33-W lader, een USB-kabel, een beschermhoes en een USB-C naar 3,5-mm hoofdtelefoonaansluiting adapter. De website van Xiaomi vermeldt geen accessoires die specifiek voor de Mi 11 Lite 5G zijn ontworpen.

De Xiaomi smartphone wordt geleverd met een garantie van 12 maanden.

Invoerapparaten en behandeling - Xiaomi smartphone met een bemonsteringsfrequentie van 240 Hz

Het capacitieve aanraakscherm kan tot 10 inputs tegelijk herkennen. Corning Gorilla Glass 6 heeft een zeer glad oppervlak. De mid-range smartphone voelt zeer responsief aan, dankzij een 90-Hz verversingssnelheid en een 240-Hz touch sampling rate.

De Mi 11 Lite 5G heeft een vingerafdruksensor, die is geïntegreerd in de aan/uit-knop. Het ontgrendelt de smartphone zeer betrouwbaar en snel. Al met al werkt het veel beter dan de meeste in-display vingerafdrukscanners. De Mi 11 Lite 5G ondersteunt ook gezichtsherkenning. De 2D gezichtsontgrendeling werkt betrouwbaar en snel. Het is echter niet bijzonder veilig

Beeldscherm - Mi 11 Lite met een 90-Hz paneel

Pixelindeling
Pixelindeling
PWM flikkering bij 68% helderheid
PWM flikkering bij 68% helderheid

Het 6,55-inch AMOLED-scherm heeft een native resolutie van 2400x1080 pixels en een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz. Het ondersteunt ook HDR10. Volgens de Chinese fabrikant heeft de Mi 11 Lite 5G een schermhelderheid van 800 cd/m². We hebben deze claim kunnen bevestigen tijdens onze tests. In onze realistisch georiënteerde APL50 test, waarbij het scherm een patroon weergeeft dat bestaat uit gelijkmatig verdeelde donkere en lichte gebieden, behaalde de Xiaomi smartphone 888 cd/m². Dit niveau van helderheid is niet optimaal voor HDR-inhoud. Het zal echter waarschijnlijk in staat zijn om een hogere helderheid te bereiken in een stimuleringsvenster van 10%.

Standaard is de schermverversingsfrequentie ingesteld op 60 Hz. Gebruikers kunnen deze verhogen naar 90 Hz in het instellingenmenu. In tegenstelling tot de Xiaomi Mi 11, biedt het Lite-model geen adaptieve verversingssnelheid.

De Mi 11 Lite 5G vertrouwt op pulsbreedtemodulatie voor helderheidsregeling. Bij 68% helderheid en hoger schommelt de PWM-frequentie tussen 347 en 368 Hz. Bij lagere helderheidsniveaus bedraagt de frequentie 90 Hz. Bij 90 Hz isde amplitude echter veel kleiner. De Xiaomi smartphone ondersteunt geen Direct Current dimming.

834
cd/m²
856
cd/m²
879
cd/m²
834
cd/m²
863
cd/m²
883
cd/m²
838
cd/m²
861
cd/m²
894
cd/m²
Helderheidsverdeling
X-Rite i1Pro 3
Maximum: 894 cd/m² Gemiddelde: 860.2 cd/m² Minimum: 3.01 cd/m²
Helderheidsverdeling: 93 %
Helderheid in Batterij-modus: 863 cd/m²
Contrast: ∞:1 (Zwart: 0 cd/m²)
ΔE Color 3.2 | 0.59-29.43 Ø5.5
ΔE Greyscale 3.9 | 0.64-98 Ø5.7
97.5% sRGB (Calman 2D)
Gamma: 2.33
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
AMOLED, 2400x1080, 6.55
Samsung Galaxy A52 5G
Super AMOLED, 2400x1080, 6.50
Oppo Find X3 Lite
OLED, 2400x1080, 6.43
OnePlus Nord
AMOLED, 2440x1080, 6.44
Motorola Moto G100
IPS/LTPS, 2520x1080, 6.70
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
AMOLED, 2340x1080, 6.57
Screen
3%
-15%
2%
-43%
17%
Brightness middle
863
744
-14%
569
-34%
529
-39%
562
-35%
584
-32%
Brightness
860
749
-13%
572
-33%
531
-38%
535
-38%
583
-32%
Brightness Distribution
93
98
5%
97
4%
94
1%
90
-3%
97
4%
Black Level *
0.57
Colorchecker DeltaE2000 *
3.2
2.2
31%
3.2
-0%
2.53
21%
3.99
-25%
1.17
63%
Colorchecker DeltaE2000 max. *
5.2
7
-35%
6
-15%
4.52
13%
9.74
-87%
2.95
43%
Greyscale DeltaE2000 *
3.9
2.1
46%
4.3
-10%
1.7
56%
6.5
-67%
1.7
56%
Gamma
2.33 94%
2.06 107%
2.23 99%
2.249 98%
2.174 101%
2.231 99%
CCT
7299 89%
6516 100%
6607 98%
6462 101%
6882 94%
6341 103%
Contrast
986

* ... kleiner is beter

Screen Flickering / PWM (Pulse-Width Modulation)

Om de schermhelderheid te verlagen schakelen sommige laptops het backlight erg snel aan en uit. Dit gebeurt aan een dergelijk hoge frequentie dat het niet zichtbaar is voor het menselijk oog. Als de frequentie te laag is kunnen personen met gevoelige ogen geïrriteerd geraken, hoofdpijn krijgen en zelfs flickering waarnemen.
Screen flickering / PWM waargenomen 367.6 Hz ≤ 68 % helderheid instelling

Het backlight van het scherm flikkert aan 367.6 Hz (hoogstwaarschijnlijk met PWM - Pulse-Width Modulation) aan een helderheid van 68 % en lager. Boven deze helderheid zou er geen flickering / PWM mogen optreden.

De frequentie van 367.6 Hz is relatief hoog en de meeste mensen die gevoelig zijn aan flickering zouden dit dus niet mogen waarnemen of geïrriteerde ogen krijgen. Er zijn echter rapporten die beweren dat sommige mensen toch flickering met 500 Hz en hoger kunnen waarnemen: opgelet dus.

Ter vergelijking: 52 % van alle geteste toestellen maakten geen gebruik van PWM om de schermhelderheid te verlagen. Als het wel werd gebruikt, werd een gemiddelde van 15315 (minimum: 5 - maximum: 2500000) Hz waargenomen.

Het OLED paneel van de Mi 11 Lite 5G kan perfecte zwarttinten bereiken omdat elk van zijn pixels volledig kan worden uitgeschakeld. Daarom neigt de contrastverhouding naar oneindig.

Onze CalMAN analyse onthult goede kleur en grijstinten prestaties in de "Original" modus. De smartphone uit het middensegment biedt ook een paar extra kleurmodi. Bovendien kunnen gebruikers de kleurweergave aanpassen in het instellingenmenu

Kleurnauwkeurigheid (kleurruimte: P3, modus: Auto)
Kleurnauwkeurigheid (kleurruimte: P3, modus: Auto)
Dekking kleurruimte (kleurruimte: P3, modus: Auto)
Dekking kleurruimte (kleurruimte: P3, modus: Auto)
Volgen van grijstinten (kleurruimte: P3, modus: Auto)
Volgen van grijstinten (kleurruimte: P3, modus: Auto)
Verzadiging (kleurruimte: P3, modus: Auto)
Verzadiging (kleurruimte: P3, modus: Auto)
Kleurnauwkeurigheid (Kleurruimte: sRGB, Modus: Origineel)
Kleurnauwkeurigheid (Kleurruimte: sRGB, Modus: Origineel)
Kleurruimtedekking (Kleurruimte: sRGB, Modus: Origineel)
Kleurruimtedekking (Kleurruimte: sRGB, Modus: Origineel)
Volgen van grijstinten (kleurruimte: sRGB, modus: Origineel)
Volgen van grijstinten (kleurruimte: sRGB, modus: Origineel)
Verzadiging (kleurruimte: sRGB, code: Origineel)
Verzadiging (kleurruimte: sRGB, code: Origineel)

Responstijd Scherm

De responstijden van het scherm tonen hoe snel het scherm in staat is om van één kleur naar de andere te veranderen. Trage responstijden kunnen aanleiding geven tot 'nabeelden' rond bewegende objecten of het scherm wazig maken (blur). Vooral spelers van snelle 3D-games hebben baat bij een scherm met snelle responstijden.
       Responstijd Zwart naar Wit
3.2 ms ... stijging ↗ en daling ↘ gecombineerd↗ 2 ms stijging
↘ 1.2 ms daling
Het scherm vertoonde erg snelle responstijden in onze tests en zou zeer geschikt moeten zijn voor snelle games.
Ter vergelijking: alle testtoestellen variëren van 0.8 (minimum) tot 240 (maximum) ms. » 3 % van alle toestellen zijn beter.
Dit betekent dat de gemeten responstijd beter is dan het gemiddelde (23.9 ms) van alle geteste toestellen.
       Responstijd 50% Grijs naar 80% Grijs
4 ms ... stijging ↗ en daling ↘ gecombineerd↗ 2 ms stijging
↘ 2 ms daling
Het scherm vertoonde erg snelle responstijden in onze tests en zou zeer geschikt moeten zijn voor snelle games.
Ter vergelijking: alle testtoestellen variëren van 0.8 (minimum) tot 636 (maximum) ms. » 3 % van alle toestellen zijn beter.
Dit betekent dat de gemeten responstijd beter is dan het gemiddelde (37.8 ms) van alle geteste toestellen.

De Mi 11 Lite 5G doet het erg goed buitenshuis. Dankzij de hoge helderheid is de scherminhoud zelfs in direct zonlicht leesbaar. Echter, met de omgevingslichtsensor uitgeschakeld, bedraagt de helderheid slechts 535 cd/m².

De kijkhoeken van het OLED paneel zijn zeer goed. De helderheid neemt echter iets af wanneer het scherm onder een hoek wordt bekeken.

Prestaties - Mi 11 Lite 5G met een Snapdragon SoC

De Mi 11 Lite 5G wordt geleverd met de Snapdragon 780G 5Gdie de opvolger is van de Snapdragon 765G. Net als de Snapdragon 888wordt hij vervaardigd met behulp van het 5-nm-procesknooppunt. De Spectra 570 ISP (beeldsignaalprocessor) is geïntegreerd in de Snapdragon 780G. Hiermee kan de smartphone beelden van drie sensoren tegelijk verwerken. De "G" betekent dat de SoC Qualcomm's Elite Gaming Features ondersteunt. De Adreno 642 dient als GPU.

Net als de Snapdragon 765Gbeschikt de Snapdragon 780G over 8 kernen, maar in een andere configuratie. Hij heeft één Cortex-A78 kern geklokt op 2,4 GHz, drie Cortex-A78 kernen geklokt op 2,2 GHz en vier Cortex-A55 kernen geklokt op 1,9 GHz.

De Snapdragon 780G is 40% sneller dan zijn voorganger. In Geekbench 5 evenaart hij de prestaties van de HiSilicon Kirin 990. Hij wordt verslagen door de Snapdragon 870 in de Moto G100 als het gaat om multi-core prestaties. Al met al is het een iets andere versie van de Snapdragon 865. Het verslaat gemakkelijk de concurrerende toestellen met de Snapdragon 765G. De Xiaomi smartphone is ook aanzienlijk voor op de Oppo Find X3 Lite in de GPU benchmarks.

De Snapdragon 780G wordt geleverd met Qualcomm's 6e generatie AI-engine (Hexagon 770), die een tweevoudige verbetering in AI-prestaties zou moeten brengen. De Mi 11 Lite 5G doet het echter erg slecht in de AI Mark benchmark.

In het dagelijks gebruik voelt de Mi 11 Lite 5G zeer responsief aan, dankzij 8 GB RAM en een 90-Hz scherm. Applicaties starten zeer snel op omdat hij beschikt over snel UFS 2.2 geheugen. Wanneer het systeem wordt gestrest, kunnen gebruikers wat stotteren ervaren

Geekbench 5.3
64 Bit Single-Core Score (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
809 Points ∼83%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
636 Points ∼65% -21%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
615 Points ∼63% -24%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
611 Points ∼63% -24%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
972 Points ∼100% +20%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
673 Points ∼69% -17%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
809 Points ∼83% 0%
Average of class Smartphone
  (58 - 1604, n=248, last 2 years)
581 Points ∼60% -28%
64 Bit Multi-Core Score (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
2998 Points ∼100%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
1878 Points ∼63% -37%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
1810 Points ∼60% -40%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
1966 Points ∼66% -34%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
2870 Points ∼96% -4%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
1908 Points ∼64% -36%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
2998 Points ∼100% 0%
Average of class Smartphone
  (248 - 4455, n=248, last 2 years)
1991 Points ∼66% -34%
Vulkan Score 5.3 (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
2805 Points ∼83%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
1272 Points ∼38% -55%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
1172 Points ∼35% -58%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
1169 Points ∼35% -58%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
3369 Points ∼100% +20%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
1183 Points ∼35% -58%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
2805 Points ∼83% 0%
Average of class Smartphone
  (72 - 6524, n=143, last 2 years)
2197 Points ∼65% -22%
OpenCL Score 5.3 (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
2809 Points ∼79%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
1304 Points ∼37% -54%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
1231 Points ∼35% -56%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
1242 Points ∼35% -56%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
3555 Points ∼100% +27%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
1293 Points ∼36% -54%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
2809 Points ∼79% 0%
Average of class Smartphone
  (255 - 7514, n=146, last 2 years)
2269 Points ∼64% -19%
PCMark for Android
Work performance score (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
9712 Points ∼66%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
10998 Points ∼75% +13%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
11041 Points ∼75% +14%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
10876 Points ∼74% +12%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
14754 Points ∼100% +52%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
8730 Points ∼59% -10%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
9712 Points ∼66% 0%
Average of class Smartphone
  (2689 - 19989, n=212, last 2 years)
10004 Points ∼68% +3%
Work 2.0 performance score (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
10689 Points ∼96%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
9573 Points ∼86% -10%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
9800 Points ∼88% -8%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
9427 Points ∼84% -12%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
11166 Points ∼100% +4%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
7786 Points ∼70% -27%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
10689 Points ∼96% 0%
Average of class Smartphone
  (82 - 15299, n=259, last 2 years)
7951 Points ∼71% -26%
3DMark
1280x720 offscreen Ice Storm Unlimited Score (sorteer op waarde)
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
47838 Points ∼100%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
45872 Points ∼96%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
45304 Points ∼95%
Average of class Smartphone
  (2920 - 117606, n=195, last 2 years)
40234 Points ∼84%
1280x720 offscreen Ice Storm Unlimited Graphics Score (sorteer op waarde)
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
70216 Points ∼100%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
69285 Points ∼99%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
69506 Points ∼99%
Average of class Smartphone
  (2177 - 224130, n=195, last 2 years)
57625 Points ∼82%
1280x720 offscreen Ice Storm Unlimited Physics (sorteer op waarde)
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
22614 Points ∼97%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
21016 Points ∼90%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
20429 Points ∼88%
Average of class Smartphone
  (8324 - 59268, n=195, last 2 years)
23272 Points ∼100%
2560x1440 Sling Shot OpenGL ES 3.0 (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
6989 Points ∼100%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
3902 Points ∼56% -44%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
4606 Points ∼66% -34%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
4665 Points ∼67% -33%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
4693 Points ∼67% -33%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
6989 Points ∼100% 0%
Average of class Smartphone
  (68 - 11256, n=257, last 2 years)
3474 Points ∼50% -50%
2560x1440 Sling Shot OpenGL ES 3.0 Graphics (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
8588 Points ∼100%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
4076 Points ∼47% -53%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
5144 Points ∼60% -40%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
5171 Points ∼60% -40%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
5832 Points ∼68% -32%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
8588 Points ∼100% 0%
Average of class Smartphone
  (54 - 16670, n=257, last 2 years)
4073 Points ∼47% -53%
2560x1440 Sling Shot OpenGL ES 3.0 Physics (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
4233 Points ∼100%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
3394 Points ∼80% -20%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
3371 Points ∼80% -20%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
3476 Points ∼82% -18%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
3452 Points ∼82% -18%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
4233 Points ∼100% 0%
Average of class Smartphone
  (607 - 5301, n=257, last 2 years)
2801 Points ∼66% -34%
2560x1440 Sling Shot OpenGL ES 3.0 Unlimited (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
5587 Points ∼70%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
4040 Points ∼50% -28%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
4783 Points ∼60% -14%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
4815 Points ∼60% -14%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
8035 Points ∼100% +44%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
4893 Points ∼61% -12%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
5587 Points ∼70% 0%
Average of class Smartphone
  (149 - 11895, n=278, last 2 years)
4170 Points ∼52% -25%
2560x1440 Sling Shot OpenGL ES 3.0 Unlimited Graphics (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
8380 Points ∼62%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
4239 Points ∼31% -49%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
5383 Points ∼40% -36%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
5357 Points ∼40% -36%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
13531 Points ∼100% +61%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
5335 Points ∼39% -36%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
8380 Points ∼62% 0%
Average of class Smartphone
  (122 - 22052, n=278, last 2 years)
5279 Points ∼39% -37%
2560x1440 Sling Shot OpenGL ES 3.0 Unlimited Physics (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
2567 Points ∼72%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
3469 Points ∼98% +35%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
3441 Points ∼97% +34%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
3555 Points ∼100% +38%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
3318 Points ∼93% +29%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
3492 Points ∼98% +36%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
2567 Points ∼72% 0%
Average of class Smartphone
  (620 - 5784, n=276, last 2 years)
2999 Points ∼84% +17%
2560x1440 Sling Shot Extreme (ES 3.1) (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
5098 Points ∼100%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
2750 Points ∼54% -46%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
3299 Points ∼65% -35%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
3330 Points ∼65% -35%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
3346 Points ∼66% -34%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
5098 Points ∼100% 0%
Average of class Smartphone
  (78 - 9138, n=253, last 2 years)
2669 Points ∼52% -48%
2560x1440 Sling Shot Extreme (ES 3.1) Graphics (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
6087 Points ∼100%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
2603 Points ∼43% -57%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
3286 Points ∼54% -46%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
3284 Points ∼54% -46%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
3321 Points ∼55% -45%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
6087 Points ∼100% 0%
Average of class Smartphone
  (62 - 11573, n=253, last 2 years)
2823 Points ∼46% -54%
2560x1440 Sling Shot Extreme (ES 3.1) Physics (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
3144 Points ∼90%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
3428 Points ∼98% +9%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
3345 Points ∼95% +6%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
3503 Points ∼100% +11%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
3425 Points ∼98% +9%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
3144 Points ∼90% 0%
Average of class Smartphone
  (435 - 5318, n=253, last 2 years)
2835 Points ∼81% -10%
2560x1440 Sling Shot Extreme (ES 3.1) Unlimited (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
4478 Points ∼64%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
2927 Points ∼42% -35%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
3535 Points ∼51% -21%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
3553 Points ∼51% -21%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
6960 Points ∼100% +55%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
3605 Points ∼52% -19%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
4478 Points ∼64% 0%
Average of class Smartphone
  (91 - 9839, n=277, last 2 years)
3386 Points ∼49% -24%
2560x1440 Sling Shot Extreme (ES 3.1) Unlimited Graphics (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
6148 Points ∼60%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
2802 Points ∼27% -54%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
3557 Points ∼35% -42%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
3556 Points ∼35% -42%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
10199 Points ∼100% +66%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
3589 Points ∼35% -42%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
6148 Points ∼60% 0%
Average of class Smartphone
  (73 - 12914, n=277, last 2 years)
3823 Points ∼37% -38%
2560x1440 Sling Shot Extreme (ES 3.1) Unlimited Physics (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
2354 Points ∼66%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
3466 Points ∼98% +47%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
3459 Points ∼98% +47%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
3544 Points ∼100% +51%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
3296 Points ∼93% +40%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
3495 Points ∼99% +48%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
2354 Points ∼66% 0%
Average of class Smartphone
  (620 - 5793, n=277, last 2 years)
3045 Points ∼86% +29%
2560x1440 Sling Shot Extreme (Vulkan) Unlimited (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
4699 Points ∼100%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
2582 Points ∼55% -45%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
3094 Points ∼66% -34%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
3108 Points ∼66% -34%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
3130 Points ∼67% -33%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
4699 Points ∼100% 0%
Average of class Smartphone
  (426 - 6977, n=214, last 2 years)
2638 Points ∼56% -44%
2560x1440 Sling Shot Extreme (Vulkan) Unlimited Graphics (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
5785 Points ∼100%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
2520 Points ∼44% -56%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
3186 Points ∼55% -45%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
3185 Points ∼55% -45%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
3198 Points ∼55% -45%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
5785 Points ∼100% 0%
Average of class Smartphone
  (349 - 11259, n=214, last 2 years)
2958 Points ∼51% -49%
2560x1440 Sling Shot Extreme (Vulkan) Unlimited Physics (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
2795 Points ∼97%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
2823 Points ∼98% +1%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
2809 Points ∼97% +1%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
2867 Points ∼99% +3%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
2893 Points ∼100% +4%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
2795 Points ∼97% 0%
Average of class Smartphone
  (1786 - 4061, n=214, last 2 years)
2649 Points ∼92% -5%
Wild Life Score (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
3196 Points ∼77%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
1103 Points ∼26% -65%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
1681 Points ∼40% -47%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
4166 Points ∼100% +30%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
3196 Points ∼77% 0%
Average of class Smartphone
  (153 - 7275, n=107, last 2 years)
2853 Points ∼68% -11%
Wild Life Unlimited Score (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
3212 Points ∼77%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
1097 Points ∼26% -66%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
1681 Points ∼40% -48%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
4152 Points ∼100% +29%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
3212 Points ∼77% 0%
Average of class Smartphone
  (174 - 8672, n=103, last 2 years)
2955 Points ∼71% -8%
GFXBench (DX / GLBenchmark) 2.7
T-Rex HD Onscreen C24Z16 (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
90 fps ∼100%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
53 fps ∼59% -41%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
59 fps ∼66% -34%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
60 fps ∼67% -33%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
90 fps ∼100% 0%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
60 fps ∼67% -33%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
90 fps ∼100% 0%
Average of class Smartphone
  (8.2 - 143, n=218, last 2 years)
59.6 fps ∼66% -34%
1920x1080 T-Rex HD Offscreen C24Z16 (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
153 fps ∼68%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
56 fps ∼25% -63%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
96 fps ∼43% -37%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
97 fps ∼43% -37%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
224 fps ∼100% +46%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
95 fps ∼42% -38%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
153 fps ∼68% 0%
Average of class Smartphone
  (4.3 - 319, n=218, last 2 years)
108 fps ∼48% -29%
GFXBench 3.0
on screen Manhattan Onscreen OGL (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
79 fps ∼89%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
33 fps ∼37% -58%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
53 fps ∼60% -33%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
50 fps ∼56% -37%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
89 fps ∼100% +13%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
55 fps ∼62% -30%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
79 fps ∼89% 0%
Average of class Smartphone
  (4.5 - 120, n=216, last 2 years)
47.1 fps ∼53% -40%
off screen Manhattan Offscreen OGL (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
90 fps ∼69%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
33 fps ∼25% -63%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
55 fps ∼42% -39%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
55 fps ∼42% -39%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
131 fps ∼100% +46%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
49 fps ∼37% -46%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
90 fps ∼69% 0%
Average of class Smartphone
  (1 - 180, n=217, last 2 years)
63.5 fps ∼48% -29%
GFXBench 3.1
on screen Manhattan ES 3.1 Onscreen (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
57 fps ∼72%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
25 fps ∼32% -56%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
37 fps ∼47% -35%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
34 fps ∼43% -40%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
79 fps ∼100% +39%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
33 fps ∼42% -42%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
57 fps ∼72% 0%
Average of class Smartphone
  (3.1 - 106, n=215, last 2 years)
36.7 fps ∼46% -36%
off screen Manhattan ES 3.1 Offscreen (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
65 fps ∼71%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
26 fps ∼28% -60%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
37 fps ∼40% -43%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
38 fps ∼41% -42%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
92 fps ∼100% +42%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
38 fps ∼41% -42%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
65 fps ∼71% 0%
Average of class Smartphone
  (1.4 - 121, n=215, last 2 years)
43.6 fps ∼47% -33%
GFXBench
on screen Car Chase Onscreen (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
35 fps ∼74%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
16 fps ∼34% -54%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
21 fps ∼45% -40%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
19 fps ∼40% -46%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
47 fps ∼100% +34%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
18 fps ∼38% -49%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
35 fps ∼74% 0%
Average of class Smartphone
  (2.8 - 61, n=214, last 2 years)
22.8 fps ∼49% -35%
off screen Car Chase Offscreen (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
40 fps ∼70%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
16 fps ∼28% -60%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
21 fps ∼37% -47%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
21 fps ∼37% -47%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
57 fps ∼100% +43%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
21 fps ∼37% -47%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
40 fps ∼70% 0%
Average of class Smartphone
  (1.8 - 75, n=214, last 2 years)
26.2 fps ∼46% -34%
Aztec Ruins Normal Tier Onscreen (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
42 fps ∼86%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
18 fps ∼37% -57%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
23 fps ∼47% -45%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
21 fps ∼43% -50%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
49 fps ∼100% +17%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
21 fps ∼43% -50%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
42 fps ∼86% 0%
Average of class Smartphone
  (1.5 - 73, n=283, last 2 years)
23.1 fps ∼47% -45%
1920x1080 Aztec Ruins Normal Tier Offscreen (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
50 fps ∼88%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
20 fps ∼35% -60%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
23 fps ∼40% -54%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
24 fps ∼42% -52%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
57 fps ∼100% +14%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
24 fps ∼42% -52%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
50 fps ∼88% 0%
Average of class Smartphone
  (0.95 - 257, n=282, last 2 years)
26.6 fps ∼47% -47%
Aztec Ruins High Tier Onscreen (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
26 fps ∼84%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
11 fps ∼35% -58%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
15 fps ∼48% -42%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
13 fps ∼42% -50%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
31 fps ∼100% +19%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
13 fps ∼42% -50%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
26 fps ∼84% 0%
Average of class Smartphone
  (1.2 - 60, n=283, last 2 years)
15.2 fps ∼49% -42%
2560x1440 Aztec Ruins High Tier Offscreen (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
18 fps ∼82%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
7.6 fps ∼35% -58%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
8.4 fps ∼38% -53%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
8.5 fps ∼39% -53%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
22 fps ∼100% +22%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
8.5 fps ∼39% -53%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
18 fps ∼82% 0%
Average of class Smartphone
  (0.35 - 101, n=283, last 2 years)
10.4 fps ∼47% -42%
AnTuTu v8 - Total Score (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
468196 Points ∼80%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
334292 Points ∼57% -29%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
332305 Points ∼57% -29%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
332074 Points ∼56% -29%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
588115 Points ∼100% +26%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
318669 Points ∼54% -32%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
468196 Points ∼80% 0%
Average of class Smartphone
  (53335 - 727247, n=195, last 2 years)
337174 Points ∼57% -28%
AImark - Score v2.x (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
6472 Points ∼9%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
42629 Points ∼62% +559%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
6472 Points ∼9% 0%
Average of class Smartphone
  (4293 - 273221, n=76, last 2 years)
68422 Points ∼100% +957%
Basemark GPU 1.2
1920x1080 OpenGL Medium Offscreen (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
54.98 (26.87min - 84.59max) fps ∼68%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
80.6 fps ∼100% +47%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
55 fps ∼68% 0%
Average of class Smartphone
  (4.7 - 1902, n=49, last 2 years)
76.4 fps ∼95% +39%
OpenGL Medium Native (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
49.69 (25.09min - 83.87max) fps ∼72%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
68.5 fps ∼99% +38%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
49.7 fps ∼72% 0%
Average of class Smartphone
  (5 - 1736, n=48, last 2 years)
69 fps ∼100% +39%
1280x720 Vulkan Simple Offscreen (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
327.65 (128.58min - 2098.43max) fps ∼63%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
517.72 fps ∼100% +58%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
328 fps ∼63% 0%
Average of class Smartphone
  (36.2 - 2982, n=43, last 2 years)
301 fps ∼58% -8%
1920x1080 Vulkan Medium Offscreen (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
47.98 (24.754min - 71.53max) fps ∼61%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
74.19 fps ∼94% +55%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
48 fps ∼61% 0%
Average of class Smartphone
  (8.79 - 1962, n=47, last 2 years)
78.6 fps ∼100% +64%
Vulkan Medium Native (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
52.56 (25.32min - 86.8max) fps ∼77%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
63.85 fps ∼94% +21%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
52.6 fps ∼77% 0%
Average of class Smartphone
  (10.5 - 1746, n=47, last 2 years)
68.2 fps ∼100% +30%
BaseMark OS II
Overall (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
5068 Points ∼86%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
3459 Points ∼58% -32%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
4025 Points ∼68% -21%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
4054 Points ∼69% -20%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
5916 Points ∼100% +17%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
4094 Points ∼69% -19%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
5068 Points ∼86% 0%
Average of class Smartphone
  (323 - 7123, n=204, last 2 years)
3730 Points ∼63% -26%
System (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
9557 Points ∼100%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
6242 Points ∼65% -35%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
6774 Points ∼71% -29%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
6801 Points ∼71% -29%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
8852 Points ∼93% -7%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
6069 Points ∼64% -36%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
9557 Points ∼100% 0%
Average of class Smartphone
  (1160 - 11774, n=204, last 2 years)
6806 Points ∼71% -29%
Memory (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
6172 Points ∼91%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
4211 Points ∼62% -32%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
5102 Points ∼76% -17%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
5296 Points ∼78% -14%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
6757 Points ∼100% +9%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
5683 Points ∼84% -8%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
6172 Points ∼91% 0%
Average of class Smartphone
  (522 - 9044, n=204, last 2 years)
4385 Points ∼65% -29%
Graphics (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
7202 Points ∼63%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
3989 Points ∼35% -45%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
5206 Points ∼46% -28%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
5203 Points ∼46% -28%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
11431 Points ∼100% +59%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
5201 Points ∼45% -28%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
7202 Points ∼63% 0%
Average of class Smartphone
  (349 - 15739, n=204, last 2 years)
5828 Points ∼51% -19%
Web (sorteer op waarde)
Xiaomi Mi 11 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 780G 5G, Adreno 642, 8192
1563 Points ∼87%
Samsung Galaxy A52 5G
Qualcomm Snapdragon 750G 5G, Adreno 619, 6144
1365 Points ∼76% -13%
Oppo Find X3 Lite
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 8192
1459 Points ∼81% -7%
OnePlus Nord
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 12288
1441 Points ∼80% -8%
Motorola Moto G100
Qualcomm Snapdragon 870 5G, Adreno 650, 8192
1791 Points ∼100% +15%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
Qualcomm Snapdragon 765G, Adreno 620, 6144
1462 Points ∼82% -6%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
 
1563 Points ∼87% 0%
Average of class Smartphone
  (10 - 2169, n=204, last 2 years)
1282 Points ∼72% -18%
Jetstream 2 - Total Score
Motorola Moto G100 (Chrome 90)
91.208 Points ∼100% +20%
Xiaomi Mi 11 Lite 5G (Chrome90)
75.831 Points ∼83%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
75.8 Points ∼83% 0%
OnePlus Nord (Chrome 84)
58.665 Points ∼64% -23%
Samsung Galaxy A52 5G (Chrome 89)
56.483 Points ∼62% -26%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G (Chrome83)
50.232 Points ∼55% -34%
Average of class Smartphone (12.4 - 161, n=186, last 2 years)
50.2 Points ∼55% -34%
JetStream 1.1 - Total Score
Motorola Moto G100 (Chrome 90)
160.92 Points ∼100% +19%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
136 Points ∼85% 0%
Xiaomi Mi 11 Lite 5G (Chrome90)
135.67 Points ∼84%
OnePlus Nord (Chrome 84)
94.481 Points ∼59% -30%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G
93.643 Points ∼58% -31%
Samsung Galaxy A52 5G (Chrome 89)
92.34 Points ∼57% -32%
Average of class Smartphone (10.8 - 375, n=198, last 2 years)
90.3 Points ∼56% -33%
Oppo Find X3 Lite (Chrome 88.0.4324.181)
79.988 Points ∼50% -41%
Speedometer 2.0 - Result
Motorola Moto G100 (Chome 90)
73.6 runs/min ∼100% +4%
Xiaomi Mi 11 Lite 5G (Chrome90)
70.8 runs/min ∼96%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
70.8 runs/min ∼96% 0%
OnePlus Nord (Chome 84)
53.6 runs/min ∼73% -24%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G (Chrome83)
50.7 runs/min ∼69% -28%
Average of class Smartphone (9 - 196, n=171, last 2 years)
49 runs/min ∼67% -31%
Samsung Galaxy A52 5G (Chrome 89)
45.44 runs/min ∼62% -36%
WebXPRT 3 - ---
Motorola Moto G100 (Chrome 90)
147 Points ∼100% +39%
Xiaomi Mi 11 Lite 5G (Chrome90)
106 Points ∼72%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
106 Points ∼72% 0%
OnePlus Nord (Chrome 84)
101 Points ∼69% -5%
Samsung Galaxy A52 5G (Chrome 89)
82 Points ∼56% -23%
Average of class Smartphone (20 - 194, n=205, last 2 years)
78.2 Points ∼53% -26%
Oppo Find X3 Lite (Chrome 88.0.4324.181)
78 Points ∼53% -26%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G (Chrome83)
76 Points ∼52% -28%
Octane V2 - Total Score
Motorola Moto G100 (Chrome 90)
34161 Points ∼100% +27%
Xiaomi Mi 11 Lite 5G (Chrome90)
26943 Points ∼79%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
26943 Points ∼79% 0%
OnePlus Nord (Chrome 84)
19143 Points ∼56% -29%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G (Chrome83)
18556 Points ∼54% -31%
Average of class Smartphone (1986 - 58632, n=213, last 2 years)
17842 Points ∼52% -34%
Samsung Galaxy A52 5G (Chrome 89)
17730 Points ∼52% -34%
Oppo Find X3 Lite (Chrome 88.0.4324.181)
15422 Points ∼45% -43%
Mozilla Kraken 1.1 - Total Score
Average of class Smartphone (460 - 29635, n=215, last 2 years)
3894 ms * ∼100% -116%
Oppo Find X3 Lite (Chrome 88.0.4324.181)
2941.1 ms * ∼76% -63%
OnePlus Nord (Chrome 84)
2834.8 ms * ∼73% -57%
Xiaomi Mi 10 Lite 5G (Chrome83)
2602.2 ms * ∼67% -44%
Samsung Galaxy A52 5G (Chrome 89)
2393.3 ms * ∼61% -33%
Xiaomi Mi 11 Lite 5G (Chrome90)
1802.32 ms * ∼46%
Average Qualcomm Snapdragon 780G 5G
1802 ms * ∼46% -0%
Motorola Moto G100 (Chrome 90)
1589.3 ms * ∼41% +12%

* ... kleiner is beter

Xiaomi Mi 11 Lite 5GSamsung Galaxy A52 5GOppo Find X3 LiteOnePlus NordMotorola Moto G100Xiaomi Mi 10 Lite 5GAverage 128 GB UFS 2.2 FlashAverage of class Smartphone
AndroBench 3-5
-16%
-15%
-30%
32%
-22%
-31%
-35%
Sequential Read 256KB
949.43
926.67
-2%
953.46
0%
955.5
1%
1729.8
82%
979.54
3%
704 (482 - 989, n=11)
-26%
787 (41.9 - 2037, n=291, last 2 years)
-17%
Sequential Write 256KB
710.31
484.62
-32%
466.19
-34%
473.1
-33%
716.8
1%
476.87
-33%
384 (241 - 710, n=11)
-46%
350 (11.9 - 1321, n=291, last 2 years)
-51%
Random Read 4KB
207.95
176.05
-15%
194.66
-6%
126.7
-39%
253.6
22%
156.45
-25%
151 (105 - 208, n=11)
-27%
140 (13.5 - 325, n=291, last 2 years)
-33%
Random Write 4KB
206.89
179.23
-13%
166.03
-20%
104.5
-49%
252.9
22%
138.47
-33%
158 (121 - 207, n=11)
-24%
126 (5.2 - 330, n=291, last 2 years)
-39%

Gaming - Xiaomi smartphone kan 60 FPS

De Mi 11 Lite 5G is een goede gaming smartphone. Naast een 90-Hz paneel en stereo speakers biedt de Xiaomi smartphone ook genoeg kracht voor veeleisende titels. We gebruiken GameBench om framerates te registreren.

PUBG Mobile haalt 60 FPS op elke voorinstelling, behalve op de UHD-voorinstelling. Hier draaide de game op een stabiele 40 FPS. Asphalt 9 draaide ook zonder problemen, dankzij de Adreno 642. De Mi 11 Lite 5G was in staat om 60 FPS te bereiken in het racespel op de hoge preset. De framerates in Armajet waren echter verrassend laag. De Mi 11 Lite 5G wist slechts 30 FPS te bereiken in Armajet, ondanks dat we de framerate cap op 60 FPS hadden gezet. Hier haalde de Poco M3 in staat om 60 FPS te halen. Armajet ondersteunt framerates tot 144 FPS.

0510152025303540455055603030303030303030303030313030303030303030303030303030313030303030303030303030303030313030303030303030303030313030293130303030303030303031293031303030303030303030303031303030303030303030303030312931303030303030303130303030303030303030303031293030313030303030303031293129303130303030303030303129303030303030303030303030303130303030303030303030303030303130303030303030303030303030303130303030303030303030303130302931303030303030303030312930313030303030303030303030313030303030303030303030303129313030303030303031303030303030303030303030312930303130303030303030312931293031303030