Notebookcheck Logo

Haylou S8: Nieuwe smartwatch met AMOLED en telefoonfuncties die ook de bloeddruk kan meten

Haylou S8: nieuw Smartwatch met AMOLED
Haylou S8: nieuw Smartwatch met AMOLED
De Haylou S8 is een nieuwe en betaalbare smartwatch met een display op basis van AMOLED-technologie. Het display is afgerond aan de randen, waardoor het over het algemeen een hoogwaardige indruk maakt.

Haylou biedt een nieuwe smartwatch aan, de Haylou Watch S8, die een vrij grote AMOLED heeft met een schermdiagonaal van 1,96 inch - de resolutie van 410 x 502 belooft een scherpe weergave. Zoals gebruikelijk is het een touchscreen, maar de bediening is hier niet toe beperkt. Er is niet alleen een knop aan de rechterkant, maar ook een roterende kroon. Hier doet het ontwerp denken aan de Apple Watch Pro.

Volgens Haylou wordt er een speciale Bluetooth-chip gebruikt voor een stabielere verbinding. Dit is vooral van belang wanneer u het horloge als Bluetooth handsfree apparaat gebruikt. Telefoongesprekken kunnen ook op het horloge worden geïnitieerd, zodat contactpersonen kunnen worden gebeld en telefoonnummers kunnen worden ingevoerd. Dit betekent dat slimme assistenten ook via een smartphone op de pols kunnen worden gebruikt.

Wat betreft het monitoren van vitale gegevens biedt de Haylou S8 standaard functies die nu ook in betaalbare smartwatches te vinden zijn, namelijk de mogelijkheid om zowel de hartslag als de zuurstofverzadiging in het bloed te meten. Er wordt ook geadverteerd voor het meten van de bloeddruk, maar in tegenstelling tot de overeenkomstige functie van de Samsung smartwatches is het onwaarschijnlijk dat dit nauwkeurig is.

De levensduur van de batterij wordt bij normaal gebruik geschat op acht dagen, dankzij de 270 mAh batterij. Het horloge, dat 58,5 gram weegt, is rechtstreeks bij de fabrikant en via directe import verkrijgbaar voor een prijs van ongeveer 35 USD. Andere Haylou smartwatches zijn ook verkrijgbaar via Amazon.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 11 > Haylou S8: Nieuwe smartwatch met AMOLED en telefoonfuncties die ook de bloeddruk kan meten
Silvio Werner, 2023-11-19 (Update: 2023-11-19)