Notebookcheck Logo

Samsung Galaxy S22, Galaxy S22 Plus en Galaxy S22 Ultra beginnen Android 14 met One UI 6 updates te ontvangen

De Galaxy S22 Ultra komt nu in aanmerking voor One UI 6 in sommige markten. (Afbeeldingsbron: Notebookcheck)
De Galaxy S22 Ultra komt nu in aanmerking voor One UI 6 in sommige markten. (Afbeeldingsbron: Notebookcheck)
Samsung is stilletjes begonnen met het upgraden van de Galaxy S22-serie naar One UI 6. De update, die wordt verspreid als 'DWK4', brengt Android 14 naar de oudere vlaggenschepen van Samsung, de Galaxy S22, Galaxy S22 Plus en Galaxy S22 Ultra.

Samsung is nu begonnen met het pushen van One UI 6 naar de Galaxy S22-serie voor de tweede grote OS-update. Tot nu toe heeft het bedrijf zich gericht op het upgraden van de Galaxy S23-seriemet uitzondering van de recente Galaxy S23 FE. Kortom, Samsung heeft zijn 'FE'-smartphones op andere updatecycli gehouden dan hun vlaggenschipbroertjes en -zusjes, ondanks het feit dat ze deel uitmaken van dezelfde overkoepelende serie.

De komst van Android 14 voor de oudere vlaggenschepen van Samsung komt slechts een paar dagen nadat het bedrijf een uitgebreid One UI 6 releaseschema introk. Zoals opgemerkt door SamMobilekomt de update voor de Galaxy S22-serie binnen als 'DWK4', hoewel Samsung zijn ondersteuningsdocumentatie niet heeft bijgewerkt om dit te vermelden. De website merkt echter op dat DWK4 eerst beschikbaar is gemaakt voor bètatesters, voor wie de update ongeveer 300 MB downloadt.

Daarnaast lijkt het erop dat Samsung de distributie van de update voorlopig verder beperkt tot Europa. Het kan dus een paar weken duren voordat DWK4 bij alle Galaxy S22, Galaxy S22 Plus en Galaxy S22 Ultra (momenteel US$589 op Amazon). Zie de speciale website van Samsung https://www.samsung.com/uk/one-ui/features/ voor de nieuwe functies van One UI 6, waaronder een vernieuwd Quick-paneel en diverse verbeteringen aan de camera.

(Afbeeldingsbron: SamMobile)
(Afbeeldingsbron: SamMobile)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 11 > Samsung Galaxy S22, Galaxy S22 Plus en Galaxy S22 Ultra beginnen Android 14 met One UI 6 updates te ontvangen
Alex Alderson, 2023-11-19 (Update: 2023-11-19)