Notebookcheck Logo

Samsung Galaxy A25 5G ontwerp, kleur en spec geruchten bevestigd in nieuwe lekken

Het Galaxy A25 5G frame? (Bron: MySmartPrice)
Het Galaxy A25 5G frame? (Bron: MySmartPrice)
De A25 5G zou aan de onderkant van het nieuwe middenklasse Samsung smartphone-spectrum kunnen komen, maar zou toch interessant kunnen zijn omdat het een aantal van de nieuwste ontwerpverfijningen van de OEM zou kunnen hebben. Een nieuwe tip lijkt dat gerucht te bevestigen, evenals andere die laten doorschemeren hoe up-to-date de SoC en kleurkeuzes zullen zijn.

Volgende generatie Samsung smartphones worden getipt te lanceren met een nieuw soort frame dat is weggeschaafd rond de aan/uit-knop en de volumeknop die allemaal op de juiste manier aan de rechterkant van het toestel zijn gegroepeerd.

Het nieuwe ruimtebesparende ontwerp zal waarschijnlijk de top-end S24 serie - en ook de Galaxy A25 5Gondanks het feit dat deze laatste misschien begint bij het ~US$300-prijspunt van zijn voorganger, dankzij compromissen zoals een niet-perforeerbaar scherm. Nu is de nieuwe functie te zien in de nieuwste renders van die vermoedelijk aanstaande smartphone.

Ze beweren ook aan te tonen dat de A25 5G op de markt zal komen in een parelmoerachtig lichtblauw, een felgeel, een minder levendig maar nog steeds potentieel elegant blauw en ook zwart (niet afgebeeld): kleurstellingen die ook echo in sommige 2023 Galaxy A-serie varianten.

Het laatste lek van de handset biedt ook meer vermoedelijke hints naar de SoC, die, als deze accuraat is, ook in de duurdere Galaxy A33 en A53. De Exynos silicium wordt mogelijk aangevuld met maximaal 8 GB RAM en 256 GB interne opslag in de A25.

Er wordt nu ook gesproken over 25W bekabeld opladen, wat, aangezien die technologie ook deel uitmaakte van de A23 5Ggeen verrassing zou zijn. De Galaxy A25 5G zal naar verwachting verkrijgbaar zijn in 2024, samen met de Galaxy S24 serie.

De nieuwste Galaxy A25 5G renders. (Bron: MySmartPrice)
De nieuwste Galaxy A25 5G renders. (Bron: MySmartPrice)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 11 > Samsung Galaxy A25 5G ontwerp, kleur en spec geruchten bevestigd in nieuwe lekken
Deirdre O'Donnell, 2023-11-18 (Update: 2023-11-18)