Notebookcheck Logo

OnePlus smartphones krijgen Microsoft Phone Link via OxygenOS 14

Phone Link komt naar OnePlus. (Bron: OnePlus)
Phone Link komt naar OnePlus. (Bron: OnePlus)
OnePlus heeft aangekondigd dat zijn volgende grote stabiele software-upgrade voor Android smartphones deze compatibel zal maken met Microsoft Phone Link. Toestellen die hiervoor in aanmerking komen, zullen dus een geheel nieuwe manier hebben om hun oproepen, meldingen en foto's naar de Windows-pc's van hun gebruikers te verplaatsen, om nog maar te zwijgen van hun hele UI indien nodig.

Microsoft Telefoon Link is nu ook beschikbaar voor OnePlus smartphones, volgens de laatste officiële preview van de communityfunctie van de OEM https://community.oneplus.com/thread/1459749897820438536. De cross-device integratie van het eigen merk van de reus uit Redmond integratie dienst is bedoeld om de verleiding weg te nemen om uw mobiel apparaat op te pakken terwijl u eigenlijk op uw PC.

Dit wordt gedaan door meldingen van aangesloten smartphones te mengen in de Windows UI, zodat een OnePlus-gebruiker deze in zijn eigen tijd kan controleren of openen. Op dezelfde manier kan de pc worden gebruikt om de mobiele apparaat oproepen aan te nemen (of niet) of om de inhoud van het volledige scherm te controleren, indien nodig via scherm spiegelen.

Microsoft Phone Link voor OnePlus smartphones kan ook worden ingesteld om een foto galerij automatisch openen, wat het selecteren of verwijderen van foto's makkelijker moet maken, en de gebruiker ook in staat stelt om ze direct in e-mails of zelfs op PowerPoint-dia's te transplanteren.

Het zal samen met andere nieuwe OxygenOS 14(OOS 14) functies zoals Bestandsdock, Smart Cutout en de Trinity Motor op de aanstaande release van de stabiele versie van de software-upgrade. Of een apparaat in aanmerking komt voor de nieuwe first-party integratieservice hangt dus af van de plaats die het apparaat inneemt in de huidige beta roadmaphoewel de functie ondersteund wordt voor voor een snelle en eenvoudige installatie zodra deze beschikbaar is.

Kunt u niet wachten op de stabiele OOS 14? Neem een beta-ready Nord N30 5G op Amazon!

OnePlus benadrukt OOS 14 met een upgrade naar Phone Link. (Bron: OnePlus Gemeenschap)
OnePlus benadrukt OOS 14 met een upgrade naar Phone Link. (Bron: OnePlus Gemeenschap)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 11 > OnePlus smartphones krijgen Microsoft Phone Link via OxygenOS 14
Deirdre O'Donnell, 2023-11-19 (Update: 2023-11-19)