Notebookcheck Logo

OnePlus 12 lanceerdatum officieel gedacht na aankondiging 10-jarig jubileum evenement

Pete Lau poseert voor een "10 jaar"-promo. (Bron: OnePlus)
Pete Lau poseert voor een "10 jaar"-promo. (Bron: OnePlus)
OnePlus heeft aangekondigd dat het begin december 2023 zijn tiende verjaardag zal vieren, tijdens een evenement waarvan nu wordt aangenomen dat het ook het volgende vlaggenschip van de OEM, de Android smartphone, zal onthullen. Er wordt gezegd dat de 12 zijn voorgangers (en concurrenten) als nooit tevoren zal overtreffen met geavanceerde camera- en weergavetechnologie.

OnePlus heeft de aankomende Android vlaggenschip preview gespeeld spel door de nadruk te leggen op de apparaat de OEM heeft echter besloten dat het nu tijd is om serieus te worden door een datum voor de volgende grote persconferentie te onthullen.

Het bedrijf moet nog bevestigen dat de langverwachte 12 inderdaad tijdens dit evenement zal debuteren - maar het heeft het wel getagd als zijn "10-jarig vlaggenschip" op Weibo, wat goed past bij het thema van zijn nieuwste promo.

De datum in kwestie is echter 4 december 2023terwijl OnePlus zijn "geboortedatum" altijd heeft gedefinieerd als 17 december 2013. Aan de andere kant kan het mogelijk vroege verjaardagsfeest de OEM de kans geven om de 12 dichter bij de latere datum in China uit te brengen - of zelfs wereldwijd te lanceren wereldwijd.

Hoe dan ook, OnePlus zal naar verwachting een toestel lanceren dat erg lijkt op de bestaande 11zij het met "nieuwe" en opgewaardeerde camera's (ontwikkeld door de OPPO Find-eigen team, volgens OnePlus China voorzitter Li Jie Louis), een naar verluidt hypergeavanceerd beeldscherm en een Snapdragon 8 Gen 3 SoC die enkele van de hoogste snelheden in de industrie.

Een OnePlus kopen Nord N30 5G op Amazon

De nieuwe verjaardagsposter van OnePlus. (Bron: OnePlus via Weibo)
De nieuwe verjaardagsposter van OnePlus. (Bron: OnePlus via Weibo)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 11 > OnePlus 12 lanceerdatum officieel gedacht na aankondiging 10-jarig jubileum evenement
Deirdre O'Donnell, 2023-11-21 (Update: 2023-11-21)