Notebookcheck Logo

OnePlus 12 display gehypet als beste van de smartphone-industrie in aanloop naar lancering

Het beeldscherm van de 12 zal 2K zijn, en nog veel meer. (Bron: OnePlus)
Het beeldscherm van de 12 zal 2K zijn, en nog veel meer. (Bron: OnePlus)
OnePlus heeft samengewerkt met BOE om de 12 te maken met wat de OEM nu het Android smartphonescherm van de hoogste standaarden in de industrie noemt. Er wordt nu gezegd dat het bijzonder oogvriendelijk is, ondanks de vermeende ultrahoge helderheid, en dat het een nieuwe gebruiksfunctie heeft die zijn debuut maakte in de Ace 2 Pro. Ondertussen heeft het apparaat meer certificeringen ontvangen op weg naar een wereldwijde lancering.

OnePlus had eerder zijn aankomende "10-jarige" vlaggenschip smartphone als een die had gebroken meerdere DisplayMate-records had gebroken, zelfs nog voor de officiële release; de OEM heeft echter niet gespecificeerd welke of in welk opzicht precies.

Maar nogmaals, één of meer van deze records zouden betrekking kunnen hebben op oogbeschermingvolgens de voorzitter van de China-divisie van OnePlus, Li Jie Louis. De directeur heeft besloten dat het scherm zo goed is dat het nog een andere diepe duik op Weibo verdienten benadrukt hoe het op het punt staat om deze keer een "industrie benchmark" te worden in termen van gebruikerscomfort en -ervaring.

Het " X1" scherm is afkomstig van BOE in plaats van historische OnePlus partner Samsungdesondanks beweren de partners dat ze 2 jaar bezig zijn geweest om het nieuwe 2K-paneel zo helder en vloeiend mogelijk te maken.

Li Jie Louis heeft ook laten doorschemeren dat het de nieuwe Regen Touch technologie zal bevatten die alleen te zien is in de Ace 2 Pro tot nu toe. Al deze nieuwe hype bevat geen lanceerdatum voor de aankomende 11 opvolger; maar nogmaals, te oordelen naar de vooruitgang op https://www.mysmartprice.com/gear/oneplus-12-global-variant-nbtc-listing/, die onlangs NBTC goedkeuring onder zijn wereldwijde modelnummerkan die gebeurtenis op dit moment niet ver weg zijn.

Koop een paar OnePlus Buds Pro 2 op Amazon

De wereldwijde OnePlus 12 duikt op in meer gelekte documentatie. (Bron: NBTC via MySmartPrice)
De wereldwijde OnePlus 12 duikt op in meer gelekte documentatie. (Bron: NBTC via MySmartPrice)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 11 > OnePlus 12 display gehypet als beste van de smartphone-industrie in aanloop naar lancering
Deirdre O'Donnell, 2023-11-20 (Update: 2023-11-20)