Notebookcheck Logo

North Edge Mars Pro: Hybride horloge met uitgebreide sensortechnologie dat ook geschikt is om mee te zwemmen

North Edge Mars Pro: Horloge met veel sensoren
North Edge Mars Pro: Horloge met veel sensoren
Goedkoop en goed uitgerust: De North Edge Mars Pro is een nieuw horloge gemaakt van carbon en uitgerust met vele sensoren. Er zijn ook een thermometer en een kompas ingebouwd, evenals een sensor om de luchtdruk te meten.

North Edge biedt een nieuw horloge, de Mars Pro, aan tegen een relatief lage prijs. Het horloge kan via AliExpress besteld worden voor de huidige prijs van iets minder dan 50 USD. Importkosten zijn waarschijnlijk al bij de prijs inbegrepen. De verzending vindt normaal gesproken binnen 12 dagen plaats en is dus vrij snel voor een directe import.

Het horloge bevindt zich praktisch in het grijze gebied tussen een klassiek digitaal horloge en een smartwatch. Het kan geen verbinding maken met een smartphone, maar is wel uitgerust met uitgebreide sensortechnologie. Het horloge is bijvoorbeeld uitgerust met een barometer die de luchtdruk en dus ook de hoogte kan meten - veranderingen in het weer kunnen ook worden geregistreerd door de snel veranderende luchtdruk. Een kompas en een thermometer zijn ook aanwezig. Een geïntegreerde kalender maakt het mogelijk om voor elke dag de datum en de dag van de week weer te geven. Typische horlogefuncties zijn ook beschikbaar, zoals alarmen en een stopwatch.

Volgens de fabrikant is het horloge gemaakt van koolstof, dat bijzonder stabiel en bestand tegen chemicaliën zou zijn. Het is bijvoorbeeld onwaarschijnlijk dat olievlekken blijvende schade veroorzaken. Waterbestendigheid wordt genoemd tot een diepte van 50 meter. Met een gewicht van 74 gram is het horloge echter niet bijzonder licht.

Andere North Edge producten, waaronder smartwatches, zijn te vinden op Amazon, zoals de North Edge Apache Tactical Sports Watch of het North Edge Carbon Fiber Outdoor Horloge.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 11 > North Edge Mars Pro: Hybride horloge met uitgebreide sensortechnologie dat ook geschikt is om mee te zwemmen
Silvio Werner, 2023-11-19 (Update: 2023-11-19)