Notebookcheck Logo

Google "Pixelbook 2023" is naar verluidt geannuleerd, misschien voor onbepaalde tijd, omdat de OEM zijn middelen elders richt

Een "Pixelbook 2023" render. (Bron: AppleLe257)
Een "Pixelbook 2023" render. (Bron: AppleLe257)
Google werd verondersteld klaar te zijn om de Pixelbook-lijn op korte termijn te doen herleven. De reus uit Mountain View heeft het project nu echter naar verluidt in zijn geheel geschrapt, ondanks het feit dat het product in kwestie mogelijk klaar was om in 2023 te worden gelanceerd. De beslissing zou te maken hebben met de opkomst van de Chromebook in de loop van het decennium tot nu toe.

De Pixelbook Go zal naar verwachting een langverwachte opvolger krijgen in 2023, een apparaat dat al dan niet was gericht op een hoger segment van de pc-markt. Echter, volgens The Verge, heeft Google nu zijn inspanningen in dit opzicht in zijn geheel "ontbonden", en is zelfs zo ver gegaan om de divisie te sluiten die verantwoordelijk is voor de aankomende laptop te sluiten.

Een aantal van de betrokken werknemers zouden ten minste hun baan hebben behouden, hoewel ze nu wellicht in andere sectoren van de Mountain View-gigant werken. Dienovereenkomstig kunnen die personeelsleden nu werken aan Pixel-series smartphones of tablets in plaats daarvan, omdat Google naar verluidt heeft geoordeeld dat ze meer kans van slagen hebben op de markt in vergelijking met een next-gen Pixelbook.

Het bedrijf heeft misschien het geloof in het nut van een dergelijk apparaat verloren in het licht van Chromebooks die steeds beter en populairder populairder met de generatie de laatste tijd. In ieder geval, een potentiële Pixel Tablet zou kunnen fungeren als een 2-in-1 in ieder geval, ervan uitgaande dat een goede en kosteneffectieve genoeg eerste partij toetsenbord cover beschikbaar zou kunnen zijn voor het.

Bekijk de 144Hz Acer Chromebook Flip CX5 uit op Amazon

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > Google "Pixelbook 2023" is naar verluidt geannuleerd, misschien voor onbepaalde tijd, omdat de OEM zijn middelen elders richt
Deirdre O'Donnell, 2022-09-13 (Update: 2022-09-14)