Notebookcheck Logo

Google plaagt Pixel 7 Pro in gecensureerde hands-on video met bevestiging van lanceerdatum

De Pixel 7 Pro zal beschikbaar zijn in drie kleuren, waaronder Hazel. (Beeldbron: Google)
De Pixel 7 Pro zal beschikbaar zijn in drie kleuren, waaronder Hazel. (Beeldbron: Google)
Google blijft de Pixel 7 Pro promoten, een van de drie aankomende Pixel-producten. Nu heeft het bedrijf een hands-on video vrijgegeven van zijn volgende generatie vlaggenschip, zij het een nogal wazige. Google heeft eindelijk ook pre-order data bevestigd.

Google heeft een nieuwe teaservideo vrijgegeven voor de Pixel 7 Pro, de helft van de Pixel 7-serie. De clip, die hieronder is ingesloten, is meer een humoristische poging van Google, waarbij het bedrijf ervoor kiest om de Pixel 7 Pro op een seconde of twee na in de 30 seconden durende clip te vervagen. Het censureren van de smartphone staat haaks op Google's eerdere strategie om een hype rond de Pixel 7-serie op te bouwen. Immers, het bedrijf previewde de Pixel 7 en Pixel 7 Pro in mei op zijn I/O 2022 conferentie.

Overigens liet Google doorschemeren dat de Pixel Watch ook klaar zou zijn voor de aankondiging van volgende maand. Zoals we hebben afzonderlijk besproken, is het gerucht dat de Pixel Watch zal beginnen bij US $ 349,99, maar zal US $ 399,99 kosten voor de LTE-editie. Om de een of andere reden wordt verwacht dat Google op 4 november begint met het verzenden van Pixel Watch pre-orders, meer dan twee weken nadat Pixel 7-serie eenheden zullen beginnen met het bereiken van mensen. Vermoedelijk zal Google echter alle Pixel Watch zaken op 6 oktober bevestigen.

Ondertussen benadrukt dezelfde video dat de Pixel 7-serie pre-orders zullen beginnen op de lanceerdag. Vermoedelijk geldend voor meerdere markten, is het nog maar de vraag hoeveel de Pixel 7 of Pixel 7 Pro zal kosten. Naar verluidt is Google van plan om beide smartphones te onthullen in dezelfde geheugenconfiguraties die het de Pixel 6-serie aanbiedt. Europa zal dus alleen 128 GB en 256 GB varianten ontvangen, met een 512 GB optie voor de Pixel 7 Pro beperkt tot Noord-Amerika.

Koop de Google Pixel Buds Pro op Amazon

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > Google plaagt Pixel 7 Pro in gecensureerde hands-on video met bevestiging van lanceerdatum
Alex Alderson, 2022-09-22 (Update: 2022-09-22)