Notebookcheck Logo

Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro prijzen en kleurvarianten lekken in aanloop naar lancering

De Google Pixel 7-serie debuteert op 6 oktober. (Bron: Google)
De Google Pixel 7-serie debuteert op 6 oktober. (Bron: Google)
In de aanloop naar de langverwachte onthulling op 6 oktober, zijn de prijsdetails van de Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro nu opgedoken in het wild, samen met de kleuropties waarin het duo beschikbaar zal zijn. Vermoedelijk moeten kopers ook wachten tot 18 oktober voor beschikbaarheid.

De Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro zijn officieel bevestigd voor lancering op 6 oktober. Details van de telefoons zijn de afgelopen maanden uitgelekt, en een nieuw lek onthult nu hoe Google het duo op de Amerikaanse markt zal prijzen.

Niet verrassend lijken de Pixel 7 en Pixel 7 Pro de prijzen van de Pixel 6 serie in de VS. Er kan worden aangenomen dat de Europese prijzen ook hetzelfde zullen blijven. Zoals onthuld door Artem Russakovskii van Android Police, die gegevens uit de interne systemen van Target aanhaalt, zal de Pixel 7 US$599 kosten, terwijl de Pixel 7 Pro US$899 zal kosten. Dat zijn naar verwachting de prijskaartjes voor de basismodellen van 128 GB.

Bovendien bevestigt het lek dat de Pixel 7 beschikbaar zal zijn in de kleuren Sneeuw, Obsidiaan en Citroengras. De Pixel 7 Pro zal echter de Lemon Grass kleurstelling inruilen voor een Hazel kleurstelling. Beide telefoons zullen onthuld op 6 oktober met pre-orders om te beginnen op hetzelfde moment. Naar verluidt, zullen ze niet in de verkoop gaan tot 13 oktober, met de bron die nu de mogelijkheid benadrukt dat dat wordt uitgesteld tot 18 oktober

Tot slot zou Target US$100 en US$200 cadeaubonnen aanbieden voor respectievelijk de Pixel 7 en Pixel 7 Pro, hoewel de kleine lettertjes van dat specifieke aanbod onbevestigd blijven.

Koop de Google Pixel 6 op Amazon.

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro prijzen en kleurvarianten lekken in aanloop naar lancering
Ricci Rox, 2022-09-23 (Update: 2022-09-23)