Notebookcheck Logo

Google Pixel 7-serie lanceert zonder 512 GB opslagoptie in Europa

De Pixel 7-serie wordt gelanceerd in vier kleurstellingen, met exclusieven voor de Pixel 7 en Pixel 7 Pro. (Afbeelding bron: Google)
De Pixel 7-serie wordt gelanceerd in vier kleurstellingen, met exclusieven voor de Pixel 7 en Pixel 7 Pro. (Afbeelding bron: Google)
Volgens berichten is Google van plan om alleen 128 GB en 256 GB opslag te blijven aanbieden met zijn vlaggenschip smartphones in Europa. Hoewel de VS mogelijk een 512 GB-variant van de Pixel 7 Pro krijgt, betekent niet-uitbreidbare opslag dat er geen manier zal zijn om de Pixel 7-serie verder dan 256 GB te duwen in Europa. Google heeft bevestigd dat er ook kleurexclusieven voor de Pixel 7 en Pixel 7 Pro zullen zijn.

Roland Quandt beweert opslagconfiguraties te hebben bemachtigd voor de Pixel 7 en Pixel 7 Pro, Google's volgende generatie vlaggenschip smartphones, behoudens de verrassende introductie van de geruchtmakende Pixel 7 Ultra. Zoals we hebben gemeld vorige week, heeft Google al bevestigd dat het paar zal debuteren op 6 oktober om 14:00 UTC, evenals de langverwachte Pixel Watch. Bovendien teasde het bedrijf dat de Pixel 7-serie zou vertrouwen op de Google Tensor G2, zijn tweede generatie in-house SoC.

Bovendien schetst Google nu op zijn website dat de Pixel 7 en Pixel 7 Pro in grote lijnen beschikbaar zullen zijn in dezelfde kleurstellingen. Zoals de screenshots laten zien, zullen beide modellen te bestellen zijn in Obsidian en Snow, die respectievelijk grijze en zilveren camerabehuizingen hebben. Lemongrass daarentegen zal een exclusieve Pixel 7 zijn, net als Hazel voor de Pixel 7 Pro. In principe zijn beide groen, maar Google heeft ervoor gekozen om Lemongrass een meer gedempte gouden camerabehuizing te geven, in vergelijking met de meer opvallende afwerking rond de drie camera's op de Hazel-versie van de Pixel 7 Pro.

Hoewel Google de Pixel 7 en Pixel 7 Pro tot op zekere hoogte in verschillende kleuren zal aanbieden, beweert Roland Quandt dat het paar in dezelfde opslagvarianten beschikbaar zal zijn. Op basis van eerdere lekken zal de eerstgenoemde beschikken over 8 GB RAM, 4 GB minder dan de Pixel 7 Pro. Kortom, de Pixel 7-serie zal zich in dit opzicht spiegelen aan zijn voorgangers.

Verder stelt Quandt dat Google alleen van plan is om de Pixel 7 en Pixel 7 Pro met 128 GB en 256 GB opslag aan te bieden, in ieder geval in Europa. Ter referentie: Google verkoopt de Pixel 6 Pro met 512 GB aan opslag in de VS. Vandaar dat we niet verbaasd zouden zijn als het bedrijf deze zet repliceert met de Pixel 7 Pro. Helaas zal het de Pixel 7-serie ontbreken aan microSD-kaartuitbreiding, waardoor de Pixel 7-serie licht blijft in vergelijking met zijn concurrenten zoals de iPhone 14 Pro-serie en de Galaxy S22 Ultra.

Koop de Google Pixel 6a op Amazon

(Afbeelding bron: Google)
(Afbeelding bron: Google)
(Afbeelding bron: Google)
(Afbeelding bron: Google)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > Google Pixel 7-serie lanceert zonder 512 GB opslagoptie in Europa
Alex Alderson, 2022-09-13 (Update: 2022-09-13)