Notebookcheck Logo

Garmin kondigt juni update aan voor veel smartwatches en fietscomputers met verschillende nieuwe functies en verbeteringen

Garmin beweert met de Feature Update van juni 2024 verschillende nieuwe functies naar de Fenix 7-serie te hebben gebracht. (Afbeelding bron: Garmin)
Garmin beweert met de Feature Update van juni 2024 verschillende nieuwe functies naar de Fenix 7-serie te hebben gebracht. (Afbeelding bron: Garmin)
Garmin heeft details onthuld over haar Juni 2024 Feature Update. Volgens het bedrijf zal de update-uitrol deze maand doorgaan voor populaire smartwatches zoals de Fenix 7 en Forerunner 265, plus fietscomputers zoals de Edge Explore 2 en Edge 1080.

Garmin blijft in een razend tempo nieuwe functies voor zijn smartwatch-productreeks introduceren. Normaal gesproken richt het bedrijf zich op het voorzien van deelnemers aan het bètaprogramma met nieuwe updates. De afgelopen weken heeft het bedrijf echter het roer omgegooid en nieuwe stabiele updates voor verschillende modellen uitgebracht. Hiertoe heeft het bedrijf de 2024 juni Feature Update aangekondigd voor meerdere smartwatches en fietscomputers, waaronder de Forerunner 165 (momenteel $249,99 bij Amazon).

Gebaseerd op de grafiek hieronder, heeft Garmin de Juni 2024 Feature Update beschikbaar gemaakt voor de Forerunner 165 tot en met Forerunner 965, evenals voor de oudere Forerunner 255 en Forerunner 955. Daarnaast komen de Fenix 7-serie en vergelijkbare toestellen in aanmerking, evenals de Venu 3 en Vivoactive 5. Bovendien heeft Garmin de Edge Explore 2, Edge 540, Edge 840 en Edge 1080 fietscomputers opgenomen in dezelfde Feature Update uitrol, ondanks het gebrek aan functiepariteit met hun smartwatch tegenhangers.

De fietscomputers van het bedrijf delen alleen de toevoeging van pin-drop navigatie met hun smartwatch broers en zussen. Daarentegen zijn de Find My Phone functionaliteit en de afslagpuntverbeteringen exclusief voor de smartwatches, net als de Garmin Messenger app. Ter referentie, Garmin bevestigde in hetzelfde persbericht dat het al begonnen is met het uitrollen van de June 2024 Feature Update, en voegde eraan toe dat het "dit de komende weken zal blijven doen". Helaas heeft het bedrijf hier geen software build-nummers voor opgegeven.

(Afbeeldingsbron: Garmin)
(Afbeeldingsbron: Garmin)
(Afbeeldingsbron: Garmin)
(Afbeeldingsbron: Garmin)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 06 > Garmin kondigt juni update aan voor veel smartwatches en fietscomputers met verschillende nieuwe functies en verbeteringen
Alex Alderson, 2024-06-10 (Update: 2024-06-10)