Notebookcheck Logo

Garmin Forerunner 965 krijgt meer dan een dozijn verfijningen met nieuwe stabiele update

De download van softwareversie 19.18 kan handmatig worden gestart door in het instellingenmenu van de Forerunner 965 op 'Controleren op updates' te tikken. (Afbeelding bron: Garmin)
De download van softwareversie 19.18 kan handmatig worden gestart door in het instellingenmenu van de Forerunner 965 op 'Controleren op updates' te tikken. (Afbeelding bron: Garmin)
De Forerunner 965 heeft weer een aantal verbeteringen ontvangen dankzij een nieuwe stabiele software-update. De in totaal meer dan een dozijn wijzigingen omvatten verschillende bugfixes en een handvol nieuwe functies.

De nieuwste stabiele update voor de Forerunner 965 (momenteel $589,99 bij Amazon) is aangekomen na een korte publieke beta-testfase. Zoals altijd worden in de nieuwe versie uitstaande bugs verholpen die in eerdere stabiele updates aanwezig waren. In het geval van softwareversie 19.18 geeft Garmin aan dat deze oplossingen bevat voor bepaalde instellingen die niet werden gehonoreerd, aanhoudende meldingstrillingen voor inkomende gesprekken en periodieke crashes in de muziekbesturingsservice.

Daarnaast wordt gezegd dat de nieuwe versie inconsistenties in het ordenen van activiteitsprofielen tussen Connect en de Forerunner 965 oplost, evenals het verhelpen van periodieke uitval tussen Zwift-hartslagmeters en iOS-toestellen. Bovendien introduceert Softwareversie 19.18 'Zoek mijn telefoon', die Garmin geleidelijk aan naar al haar huidige smartwatches heeft gebracht. Zoals de naam al doet vermoeden, maakt Find My Phone gebruik van on-board GPS om een terugweg te bieden naar de laatst bekende locatie van een gekoppelde smartphone.

Bovendien kan de Forerunner 965 nu de Garmin Messenger App gebruiken. De Garmin Messenger App is een kopie van iMessage en voegt inReach compatibiliteit toe voor communicatie via satellietnetwerken en 24/7 SOS functionaliteit. Bovendien zou Garmin's vlaggenschip, de Forerunner smartwatch, nu automatisch moeten schakelen tussen zijn hartslagmonitor en een op de borst gedragen hartslagmonitor (HRM), afhankelijk van welke het nauwkeurigst is tijdens hardloopactiviteiten. Zie Garmin's forumbericht voor een volledige lijst met wijzigingen, die we hieronder ook hebben weergegeven.

 • Functie Zoek mijn telefoon toevoegen - Gebruik tijdens een activiteit GPS om naar het punt te navigeren waar een telefoon de verbinding verloor.
 • Garmin Messenger App toevoegen - Voegt ondersteuning toe voor Garmin Messenger met een oogopslag en app.
 • Pin Drop Navigation toevoegen - Voegt de mogelijkheid toe om locaties van Apple Maps te verzenden en te delen.
 • HR dynamische bronomschakeling toevoegen - Voegt hartslag dynamische bronomschakeling toe om de beste hartslaggegevensbron te selecteren (horloge of borst HRM) om de nauwkeurigheid tijdens hardloopactiviteiten te verbeteren.
 • Jet Lag Adviser blik toevoegen.
 • Fix-instelling "Vergrendelen op weg" wordt niet gehonoreerd.
 • Fix intermitterende crash in muziekbesturing.
 • Fix hardnekkige meldingstrilling voor inkomende oproepen.
 • Fix inconsistente volgorde van activiteitenprofielen tussen Connect en apparaat.
 • Herstel het wegvallen van de Zwift hartslagmeter op iOS.
 • Fix intermitterende springtouw activiteit upload mislukking.
 • Fix realtime instellingen automatische afstandseenheid selectie.
 • Fix UI haptische feedback.
 • Diverse UI verbeteringen en fixes.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 05 > Garmin Forerunner 965 krijgt meer dan een dozijn verfijningen met nieuwe stabiele update
Alex Alderson, 2024-05-25 (Update: 2024-05-25)