Notebookcheck Logo

Garmin brengt nieuwe functies uit in update voor Dive-app

De Garmin Dive app versie 2.17 is nu beschikbaar. (Afbeelding bron: Garmin)
De Garmin Dive app versie 2.17 is nu beschikbaar. (Afbeelding bron: Garmin)
De Garmin Dive app heeft in een recente update twee nieuwe functies gekregen. Versie 2.17, beschikbaar voor iOS en Android, biedt gebruikers praktische en motiverende hulpmiddelen. Dankzij een update vorig jaar is de software compatibel met een groot aantal duiktoestellen van Garmin, waaronder de nieuwere Mk3-serie.

Garmin heeft de Garmin Dive app versie 2.17 voor iOS en Android. De app maakt verbinding met verschillende duikcomputers van het merk en stelt u in staat om details van uw duiken te volgen, te loggen en te delen. Deze nieuwste update is belangrijker dan andere recente releases.

Het wijzigingslogboek van de Garmin Device app versie 2.17 vermeldt twee nieuwe functies. De eerste is de mogelijkheid om uw duikbrevet toe te voegen onder het tabblad "U". Gebruikers hebben om deze functie gevraagd, zodat u niet hoeft te onthouden om uw fysieke brevetkaart mee te nemen of om naar een andere app te gaan om een eCard te laten zien. Ten tweede kunt u uw duikbadges in de app verdienen en bekijken. Badges zijn bedoeld als een leuk, motiverend hulpmiddel voor meerdere activiteiten. Duikers kunnen awards verdienen zoals Passionate Diver, Night Diver en Arctic Plunge.

Naast deze nieuwe functies geeft Garmin ook aan dat het de Apnea Dive-ervaring heeft verbeterd. Helaas heeft het bedrijf niet uitgelegd waar klanten een verbetering kunnen zien. De app is compatibel met verschillende Garmin duiktoestellen, waaronder de Descent T2 en nieuwere Mk3i wearables. U kunt nu versie 2.17 van de Garmin Dive app downloaden in de Apple App Store en Google Play Store.

(Afbeeldingsbron: Garmin)
(Afbeeldingsbron: Garmin)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 06 > Garmin brengt nieuwe functies uit in update voor Dive-app
Polly Allcock, 2024-06-10 (Update: 2024-06-10)