Notebookcheck Logo

Xiaomi Mix Flip: De eerste echte foto's van de Samsung Galaxy Z Flip6-concurrent laten "de beste flip phone" van alle kanten zien

Het Samsung Galaxy Z Flip 6 alternatief voor de Xiaomi Mix Flip is te zien op de eerste echte afbeeldingen van alle kanten. (Afbeeldingsbron: Winfuture)
Het Samsung Galaxy Z Flip 6 alternatief voor de Xiaomi Mix Flip is te zien op de eerste echte afbeeldingen van alle kanten. (Afbeeldingsbron: Winfuture)
Een certificering levert de eerste afbeeldingen van het Samsung Galaxy Z Flip6 alternatief voor de Xiaomi Mix Flip, die in ieder geval in juli in China gelanceerd zal worden. De NCC levert niet alleen echte beelden van de spannende flip phone met Snapdragon 8 Gen 3 en vermoedelijk een telefoto-camera - er is ook concreet bewijs van de batterij en snellaadspecificaties. Een bekende leaker heeft de Mix Flip al de "beste fliptelefoon met vlaggenschip op de markt" genoemd.

Een van de spannendste alternatieve producten voor de Samsung Galaxy Z Flip6 komt dit jaar van Xiaomi. Met de Snapdragon 8 Gen 3 SoC, zou de Xiaomi Mix Flip vergelijkbare prestaties moeten bieden als de nieuwe opvouwbare telefoon van Samsung, maar dankzij telefoto een gat in de markt voor opvouwbare telefoons opvullen - de meeste opvouwbare telefoons bieden momenteel alleen een hoofdcamera en een ultragroothoekcamera.

Het feit dat Xiaomi de Mix Flip in juli op de markt brengt is al officieel bevestigden nu zijn de afbeeldingen waarop de opvouwbare telefoon van Xiaomi van alle kanten te zien is, voor het eerst te zien. Ze werden ontdekt bij de certificeringsinstantie NCC. Het modelnummer is 2405CPX3DG, wat betekent dat de wereldwijde versie ook in Europa gelanceerd zal worden. De afbeeldingen hieronder bevestigen dat de Xiaomi Mix Flip een ronder ontwerp zal hebben in vergelijking met de Galaxy Z Flip6, met een dubbele cam aan de achterkant.

Batterij, accessoires en 67 W snelladen

Het display van de omslag is helaas niet zichtbaar op deze foto's, maar er is wel een perforatiecamera te zien in het midden van de bovenkant van het flexibele display aan de binnenkant. De afbeeldingen bevestigen ook de batterijcapaciteit (1145mAh+3595mAh=4740mAh nominale capaciteit) en tonen de 67-watt lader die bij de Xiaomi-telefoon geleverd zal worden. Het is nog niet bekend wanneer de lancering in China zal plaatsvinden, en Xiaomi heeft ook nog geen commentaar gegeven over de wereldwijde lanceringsdatum.

Leaker noemt Mix Flip de facto "beste opvouwbare telefoon"

Volgens Digital Chat Station wordt de Xiaomi Mix Flip de beste kleine opvouwbare telefoon op de markt. Volgens een recente post van een blogger op het Chinese netwerk Weibo (zie ook de machinevertaling hieronder), zou het alle zwakke punten van de vormfactor moeten oplossen, bijvoorbeeld op het gebied van prestaties, displayspecificaties en camera. Het valt natuurlijk nog te bezien hoe goed het toestel echt zal zijn, maar het lijkt zeker een sterke concurrent voor Samsung te worden.

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 07 > Xiaomi Mix Flip: De eerste echte foto's van de Samsung Galaxy Z Flip6-concurrent laten "de beste flip phone" van alle kanten zien
Alexander Fagot, 2024-07- 9 (Update: 2024-07- 9)