Notebookcheck Logo

Galaxy Watch7: Samsung kondigt nieuwe BioActive-sensor aan die betere prestaties belooft

De Galaxy Watch7-serie (Afbeelding bron: Onleaks / Smartprix)
De Galaxy Watch7-serie (Afbeelding bron: Onleaks / Smartprix)
Samsung heeft zojuist een verbeterde BioActive Sensor aangekondigd, die "nieuwe mogelijkheden voor preventief welzijn" zal ontsluiten. De nieuwe sensor zal in de komende Galaxy horloges zitten, te beginnen met de Galaxy Watch7. De sensor zou nauwkeuriger zijn dan zijn voorganger en de AGE-index bewaken.

Samsung heeft zojuist aangekondigd dat de nieuwe Galaxy Watch7 geleverd zal worden met een gloednieuwe BioActive sensor die betere prestaties zal leveren in vergelijking met zijn voorganger. Samsung beweert dat deze sensor gebruikers "uitgebreidere, persoonlijkere en nauwkeurigere gezondheidsgegevens" zal geven.

Deze nieuwe BioActive sensor zal als eerste Advanced Glycation End Products (AGE's) index monitoring ondersteunen. Samsung verklaarde ook dat deze functie een bijwerking heeft - mensen met een lichtgevoelige huid kunnen lichte uitslag en huidverkleuringen krijgen. Er wordt geadviseerd dat gebruikers stoppen met het gebruik van de functie als ze een van deze effecten opmerken.

Het Koreaanse bedrijf zegt dat het aantal fotodiodes in de sensor is teruggebracht van 8 naar 4, omdat de aangebrachte verbeteringen de prestaties van de afzonderlijke fotodiodes met meer dan 200% hebben verbeterd. Samsung verklaarde ook dat de ruimte die door deze ontwikkeling vrijkwam, werd gebruikt om een groter aantal en een grotere verscheidenheid aan LED's te plaatsen.

De nieuwe sensor heeft meer rode en groene infrarood-LED's en bevat nu ook blauwe, violette, gele en ultraviolette LED's. Samsung beweert dat de nieuwe sensor stressniveaus, slaapkwaliteit, bloeddruk, zuurstofgehalte in het bloed en hartslag nauwkeuriger zal meten, maar waarschuwt ook dat de sensor niet moet worden gebruikt om conventionele maatregelen voor het controleren van iemands gezondheid volledig te vervangen.

De nieuwe BioActive sensor zal gekoppeld worden aan de Exynos W1000 SoC als het fantastische duo dat de Galaxy Watch7 moet neerzetten als een veel superieure optie in vergelijking met zijn voorgangers en andere producten op de markt.

Galaxy Watch7 screen protector cases zijn al verkrijgbaar op Amazon.com en de Samsung Galaxy Watch6 is ook verkrijgbaar voor $179,99.

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 07 > Galaxy Watch7: Samsung kondigt nieuwe BioActive-sensor aan die betere prestaties belooft
Chibuike Okpara, 2024-07-10 (Update: 2024-07-10)