Notebookcheck Logo

Samsung Galaxy Buds3 en Buds3 Pro prijzen naar verluidt gelekt vóór officiële lancering

De Galaxy Buds3 en Buds3 Pro krijgen een bijgewerkt, AirPod-achtig steelontwerp (Afbeelding bron: Samsung Community via @chunvn8888)
De Galaxy Buds3 en Buds3 Pro krijgen een bijgewerkt, AirPod-achtig steelontwerp (Afbeelding bron: Samsung Community via @chunvn8888)
In de aanloop naar de officiële lancering van de Galaxy Buds3 en Galaxy Buds3 Pro op Galaxy Unpacked 2024 (op 10 juli), zijn de oordopjes van Samsung gespot op een Zuid-Koreaanse retailwebsite, samen met hun prijs. Volgens het lek zal de Buds3 Pro debuteren voor $ 214, terwijl de Buds3 voor $ 147 zal worden onthuld.

Slechts twee dagen voor Galaxy Unpacked 2024 van start gaat, is de prijs van de Galaxy Buds3 en Buds3 Pro online uitgelekt. Tipster @Kuma_Sleepy ontdekte een prijslijst op een Zuid-Koreaanse website, en volgens het screenshot dat op X (voorheen Twitter) werd gedeeld, heeft Samsung de prijs van de Galaxy Buds2 en Buds2 Pro helemaal niet verhoogd, in tegenstelling tot wat eerdere lekken aangaven. In de gelekte afbeelding werd de Galaxy Buds3 Pro op de webpagina vermeld voor 296.700 KRW (ruwweg $ 214 op het moment van schrijven), terwijl zijn broertje met lagere specificaties een prijs had van 203.700 KRW (~$ 147).

De prijs is misschien de enige gemeenschappelijke factor; Samsung is van plan om een geheel nieuw ontwerp voor de Buds3 (en de Pros) te introduceren, gebundeld met enkele nieuwe functies. Eerdere lekken hebben zo'n beetje alles onthuld wat er te weten valt over de Galaxy Buds3 & Buds3 Pro. De meest opvallende verandering is het ontwerp, waarbij de AirPod-achtige steel voor het eerst in de designcatalogus van Samsung verschijnt. De oordopjes zullen waarschijnlijk een knijp- of knijpbeweging ondersteunen om het afspelen van media te bedienen, en de stelen zullen ook aanraakbediening hebben. Een van de vele belangrijke upgrades is volgens de geruchten een draadloze codec van hogere kwaliteit, die het een voorsprong op de markt zou kunnen geven. Op de uitgelekte screenshot zijn twee varianten van de Buds3 te zien zonder het siliconen uiteinde - een zwarte en een witte. De Buds3 Pro daarentegen heeft wel een siliconen dopje en wordt in één witte kleur aangeboden. Eerder gelekte afbeeldingen van de oordopjes zijn beschikbaar hier.

Samsung zal op 10 juli ook de Galaxy Watch Ultra en de Galaxy Watch 7 uitbrengen, samen met de Galaxy Z Fold6 en Z Flip6. De meeste details zijn al bekend en de officiële lancering staat voor de deur, wat betekent dat klanten niet lang meer hoeven te wachten.

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 07 > Samsung Galaxy Buds3 en Buds3 Pro prijzen naar verluidt gelekt vóór officiële lancering
Anubhav Sharma, 2024-07- 9 (Update: 2024-07- 9)