Notebookcheck Logo

Google Pixel Watch 3's FCC listing bevestigt UWB-connectiviteit, nieuwe maatvariant

De Pixel Watch 2 werd alleen uitgebracht in 41 mm, dus een grotere versie van 44 mm zal zeer welkom zijn (Afbeelding bron: Google)
De Pixel Watch 2 werd alleen uitgebracht in 41 mm, dus een grotere versie van 44 mm zal zeer welkom zijn (Afbeelding bron: Google)
Google's Pixel Watch 3, die op 13 augustus wordt gelanceerd, is door de FCC gekomen, met vier vermeldingen die enkele belangrijke upgrades onthullen en mogelijk een nieuwe XL-variant bevestigen. Alle vier de varianten hebben nu ondersteuning voor UWB en 5 GHz Wi-Fi, terwijl twee ervan ook LTE ondersteunen.

Zelfs terwijl Google zich voorbereidt op zijn Lanceringsevenement op 13 augustusis de aankomende Pixel Watch 3 op een FCC-lijst verschenen nadat hij RF-tests (radiofrequentie) had doorstaan voor alle draadloze functionaliteit. Er staan vier apparaten op de lijst, wat geloofwaardigheid verleent aan eerdere geruchten over een XL-formaat Pixel Watch.

Eén gerucht dat positief bevestigd is, is de toevoeging van UWB (ultra-wideband) ondersteuning in alle vier de modellen. Dit zal Bluetooth vervangen voor de Watch Unlock-functie, waarmee een Pixel-telefoon kan worden ontgrendeld wanneer deze zich in de buurt van een Pixel Watch bevindt, en kan mogelijk worden gebruikt voor de Find My Device-functie, zoals te zien is op de Apple Watch Series 9.

Alle vier de modellen ondersteunen nu ook 5 GHz Wi-Fi (waarschijnlijk Wi-Fi 6 of hoger), in plaats van de single-band 2,4 GHz ondersteuning in de Pixel Watch 2, en twee ervan maken ook verbinding met LTE-netwerken.

Er is gemeld dat de Pixel Watch 3 in twee formaten op de markt zal komen - de bestaande 41 mm en, hoogstwaarschijnlijk, een nieuwe 44 mm. Dat wordt ondersteund door het feit dat twee van de vier modellen getest zijn met acht verschillende banden, terwijl de andere twee getest zijn met vijf soorten. De Pixel Watch 3 zal samen met de nieuwe Pixel 9 smartphone serie.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 07 > Google Pixel Watch 3's FCC listing bevestigt UWB-connectiviteit, nieuwe maatvariant
Vishal Bhardwaj, 2024-07- 9 (Update: 2024-07- 9)