Notebookcheck Logo

Xiaomi 13 Ultra: aankomende vlaggenschip telefoon getipt om te komen in mei

De Xiaomi 12S Ultra van vorig jaar was uitstekend, maar werd nooit buiten China verkocht. (Bron: Xiaomi)
De Xiaomi 12S Ultra van vorig jaar was uitstekend, maar werd nooit buiten China verkocht. (Bron: Xiaomi)
De Xiaomi 13 Ultra komt eraan. Nadat vorige maand de Xiaomi 13 en Xiaomi 13 Pro wereldwijd debuteerden, heeft Xiaomi nu zijn zinnen gezet op zijn meest premium traditionele smartphone voor het jaar, de Xiaomi 13 Ultra. Volgens een nieuw lek zal de Xiaomi 13 Ultra in mei debuteren.

Xiaomi bracht onlangs de Xiaomi 13 enXiaomi 13 Proop de wereldmarkt. Hoewel het bedrijf andere apparaten in de maak heeft, zal het volgende grote productde Xiaomi 13 Ultra zijn, en een nieuw lek heeft meer inzicht gegeven in wanneer het vlaggenschip precies zal debuteren.

Volgens de doorgaans betrouwbare tipgever SnoppyTech zal Xiaomi de Xiaomi 13 Ultra in mei debuteren. Xiaomi zal waarschijnlijk de Xiaomi 13 Ultra naast de Xiaomi Pad 6 line-up lanceren, en de tablets zijn naar verluidt niet klaar voor een maart of april release. Zoals het er nu uitziet kunnen de Xiaomi 13 Ultra en de Xiaomi Pad 6-serie in mei worden verwacht, waarschijnlijk tegen het einde van de maand.

Zoals vorig jaar bevestigd, zal de Xiaomi 13 Ultra wereldwijd worden verkocht, net als de Xiaomi 13 en Xiaomi 13 Pro. Beide kwamen echter op het wereldtoneel met forse prijzen, respectievelijk €999 en €1.299, en de Xiaomi 13 Ultra zal nog meer kosten. Details van de Xiaomi 13 Ultra blijven ongrijpbaar, maar er wordt verwacht dat het toestel naast een type-one-inch hoofdsensor, een Snapdragon 8 Gen 2, en waarschijnlijk een WHD+ 120 Hz E6 AMOLED zal hebben.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 03 > Xiaomi 13 Ultra: aankomende vlaggenschip telefoon getipt om te komen in mei
Ricci Rox, 2023-03-12 (Update: 2023-03-12)