Notebookcheck Logo

Xiaomi 13 Ultra en Pad 6 oplaadspecificaties naar verluidt onthuld in aanloop naar lancering

Een 13 Ultra render. (Bron: @SPInfoJP & @That_Kartikey)
Een 13 Ultra render. (Bron: @SPInfoJP & @That_Kartikey)
Xiaomi is gepland om binnenkort de Ultra-variant van zijn huidige top-end Android smartphonelijn en de vanille-versie van zijn vlaggenschip tablet te lanceren. Beide apparaten zijn naar verluidt opgedoken in een nieuw lek dat suggereert dat de 13 Ultra met een tragere topsnelheid oplaadt dan zijn minder premium Pro-tegenhanger. De Pad 6 daarentegen zou een upgrade hebben gekregen.

De Xiaomi 13 Ultra en Pad 6 kunnen worden aangemerkt als een smartphone en een tablet maar ze hebben ten minste 1 ding gemeen: een goede kans op wereldwijde beschikbaarheid, mogelijk vanaf mei 2023. Voor die tijd zijn ze echter gepland om te debuteren in China. Nu, een nieuw lek zou de beste aanwijzing kunnen zijn dat dit evenement inderdaad binnenkort onderweg is.

Het komt in de vorm van een nieuwe registratie beveiligd van 3C door Xiaomi voor 2 nieuwe toestellen met de modelnummers 23046RP50C en 2304FPN6DCwaarvan gedacht wordt dat het de Pad 6 en 13 Ultra respectievelijk. Mocht dat het geval zijn, dan blijkt uit de certificeringen dat ze compatibel zijn met 2 verschillende power bricks.

Zo is de 13 Ultra gekoppeld aan de MDY-14-EC, een nieuw accessoire dat oplaadt met maximaal 90 watt (W), terwijl de tablet mogelijk gebruik kan maken van de MDY-12-EF, een 67W brick die ook geassocieerd wordt met de 12S Ultra.

Daarom hint het nieuwe lek dat, terwijl de 13 Ultra een update heeft gekregen ten opzichte van zijn voorgangerhet kan achterblijven bij de theoretisch ondergeschikte 13 Pro. De Pad 6heeft daarentegen naar verluidt vooruitgang geboekt ten opzichte van zijn voorganger.

Koop een Pad 5 op Amazon

De Xiaomi 13 Ultra en Pad 6 duiken naar verluidt samen op in hetzelfde lek. (Bron: 3C via MyFixGuide)
De Xiaomi 13 Ultra en Pad 6 duiken naar verluidt samen op in hetzelfde lek. (Bron: 3C via MyFixGuide)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 03 > Xiaomi 13 Ultra en Pad 6 oplaadspecificaties naar verluidt onthuld in aanloop naar lancering
Deirdre O'Donnell, 2023-03-16 (Update: 2023-03-16)