Notebookcheck Logo

Xiaomi schetst Redmi Note 12 Turbo met nieuwe Snapdragon 7 Plus Gen 2 chipset

De Redmi Note 12 Turbo zal naar verwachting wereldwijd worden gelanceerd onder de POCO F5-serie. (Beeldbron: Xiaomi)
De Redmi Note 12 Turbo zal naar verwachting wereldwijd worden gelanceerd onder de POCO F5-serie. (Beeldbron: Xiaomi)
Xiaomi is begonnen met het plagen van de Redmi Note 12 Turbo, zijn eerste Snapdragon 7 Plus Gen 2-smartphone. De Redmi Note 12 Turbo arriveert later deze maand en zal naar verwachting wereldwijd verkrijgbaar zijn als de POCO F5.

Xiaomi heeft eindelijk de naam van zijn volgende Redmi Note smartphone bevestigd de wereldwijde release van de Redmi Note 12-serie. Zoals teaserbeelden van Xiaomi laten zien, met een verplichte snelheidsmeter die eindigt op 'TURBO', heeft het bedrijf gekozen voor de Redmi Note 12 Turbo in plaats van de Redmi Note 12T Pro. Terwijl Xiaomi nog niet heeft onthuld hoe de Redmi Note 12 Turbo eruit ziet, zal het ongetwijfeld in verdere teasers voor de release van het apparaat.

Op het moment van schrijven heeft Xiaomi alleen het releasevenster van de Redmi Note 12 Turbo geschetst als ergens later deze maand. Typisch, Xiaomi teasers apparaten voor een beetje meer dan een week in China voor de lancering ervan, hoewel het oorspronkelijk gepland slechts drie dagen voor zijn Xiaomi 13-serie teaser periode. Vandaar dat we vermoeden dat Xiaomi de Redmi Note 12 Turbo in de laatste week van de maand zal uitbrengen, zij het alleen in China.

Ter referentie, de Redmi Note 12 Turbo zal naar verwachting niet beschikbaar zijn buiten China. In plaats daarvan zal het toestel volgens de geruchten wereldwijd worden gelanceerd onder de POCO F5-serie, misschien als de standaard POCO F5. Met de POCO F5 Pro om de Snapdragon 8 Plus Gen 1de Snapdragon 7 Plus Gen 2-aangedreven Redmi Note 12 Turbo lijkt voorbestemd voor de POCO F5. Helaas is het onduidelijk wanneer Xiaomi de POCO F5 of de POCO F5 Pro zal uitbrengen.

(Beeldbron: Xiaomi)
(Beeldbron: Xiaomi)
(Beeldbron: Xiaomi)
(Beeldbron: Xiaomi)

Bron(nen)

Xiaomi (1) (2) via @TechnoAnkit1

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 03 > Xiaomi schetst Redmi Note 12 Turbo met nieuwe Snapdragon 7 Plus Gen 2 chipset
Alex Alderson, 2023-03-17 (Update: 2023-03-17)