Notebookcheck Logo

OPPO Pad 2 en Enco Free3 lanceren naast de Find X6-serie

De Pad 2 is officieel gemaakt. (Bron: OPPO)
De Pad 2 is officieel gemaakt. (Bron: OPPO)
OPPO heeft aangekondigd dat zijn nieuwste Android vlaggenschip smartphones eindelijk het licht gaan zien later in maart 2023. Dat is echter niet alles - de OEM heeft zojuist ook bevestigd dat de Pad 2, een schijnbaar even premium nieuwe tablet, bestaat. Deze zal tijdens hetzelfde productevenement worden gelanceerd, net als de nieuwste Enco Free-serie TWS oordopjes.

OPPO verwijst nu naar zijn komende 21 maart 2023 persconferentie als de"Find X6 series World Premiere"; de OEM heeft echter ook bevestigd dat er nog meer is aan dit evenement dan de lancering van potentieel toonaangevende "video vlaggenschip" smartphones.

De OEM is doorgegaan en heeft een pre-order pagina vrijgegeven voor de Pad 2 op de koop toe. De tablet "vlaggenschip van het jaar" is nu dus onthuld (enigszins niet verrassend) als precies uitziende als de OnePlus Padhoewel het is afgewerkt in Nebula Gray of Light Feather Gold in plaats van groen.

De Pad 2 kan worden gereserveerd met 256GB interne opslag die alleen stijgt tot 512GB met 12GB RAM in plaats van 8. De rest van de specs van de tablet blijven op dit moment echter onbekend, evenals de prijs; details die een geschatte ~53.000 reserveringen voor elk van de 6 SKU's van de tablet tot nu toe niet hebben tegengehouden.

OPPO is ook teasing de Pad 2's toetsenbord dock (die inderdaad hebben fysieke toetsen) en stylus, die al dan niet extra aankopen kunnen zijn. Er is nog iets nieuws om toe te voegen aan een bestelling voor de tablet: nieuwe TWS oordopjes.

Het bedrijf neemt ook boekingen aan voor deze Enco Free3shoewel hun specificaties en prijs vooralsnog een mysterie blijven. Hun nieuwe frisse groene of witte kleurstellingen, mogelijk gekozen om te gaan met een nieuwe "Bamboo Raw Natural Good Sound" tagline, zijn er tot nu toe echter.

Kopen Enco Buds 2 op Amazon India

De aankomende Enco Free3 knoppen. (Bron: OPPO)
De aankomende Enco Free3 knoppen. (Bron: OPPO)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 03 > OPPO Pad 2 en Enco Free3 lanceren naast de Find X6-serie
Deirdre O'Donnell, 2023-03-17 (Update: 2023-03-17)