Notebookcheck Logo

OPPO Find X6-serie lanceerdatum officieel vastgesteld voor eind maart 2023

Een officiële sneak peek van de Find X6 Pro. (Bron: OPPO)
Een officiële sneak peek van de Find X6 Pro. (Bron: OPPO)
OPPO heeft eindelijk maanden van lekken en speculatie erkend door te bevestigen dat het binnenkort opvolgers van de Find X5 Android vlaggenschip smartphone serie zal lanceren. De aankondiging omvat een prikkelende hint van het ontwerp van het nieuwe Pro-model, evenals de eerste officiële monsters van de nieuwe Hasselblad-branded achterste camera bult. Het kan ook de internationale beschikbaarheid weer op tafel leggen.

OPPO heeft eindelijk een datum aangekondigd waarop zijn volgende mobiele vlaggenschepen hun debuut zullen maken, met de bevestiging van de lang voorspelde Zoek X6 Pro ontwerp revisie op de koop toe. De nieuwe waarschijnlijk premium-tier smartphone moet nog worden onthuld in zijn geheel, maar zijn ronde camera bult, met een vierkante lens in de onderste helft zoals voorspeld is nu te zien in de OEM's kunstige nieuwe teaser afbeeldingen.

De officiële renders specificeren ook een tan lederen afwerking voor de rest van het zichtbare achterpaneel, daarmee mogelijk overeenkomend met de tweekleurig look van een eerder lek. Het lijkt erop dat OPPO een metalen ring heeft toegevoegd rond de camera bult, met een interessante punt-achtige accent aan de onderkant, als een laatste zwier.

De Find X6 Pro wordt daarom nu gehypet als een"video vlaggenschip " met een telefoto lens die "licht en schaduw kan overspannen", waarbij de videoclip moet aantonen wat daarmee wordt bedoeld.

De 2023 Android heeft ook een nieuwe pre-order pagina om met deze teasers mee te gaan, hoewel het nog steeds grotendeels inactief en terughoudend is over wat het vooraf zal onthullen (kleuropties? "Stay tuned". RAM/opslag configuraties? "Stay tuned". Mogelijkheid van meerdere varianten"Stay tuned").

Op die nota, de X6een vermeende vanille model getipt om een compleet andere stijl, mist dezelfde aanwezigheid op OPPO's website tot nu toe. Dit, zoals de OEM's nieuwe lancering pagina leest "Zoek X6 serie" wanneer Google-vertaald, is een beetje vreemd.

Dan weer, diezelfde titel gaat blijkbaar ook op te lezen "World Premiere", wanneer de X6-serie is momenteel verondersteld om worden verkocht in China alleen in 2023. We krijgen misschien de kans om het zeker te weten op 21 maart om 14:00 Beijing tijd (07:00 CET) wanneer de X6 Pro en elke variatie daarop zijn nieuw geplande debuut maakt.

Koop een OnePlus 11 op Amazon

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 03 > OPPO Find X6-serie lanceerdatum officieel vastgesteld voor eind maart 2023
Deirdre O'Donnell, 2023-03-17 (Update: 2023-03-17)