Notebookcheck Logo

OPPO Find X6 Pro wordt aangeprezen als vlaggenschip smartphone met drie camera's aan de voorkant van de lancering

De Find X6 Pro: een telefotomeester? (Bron: OPPO)
De Find X6 Pro: een telefotomeester? (Bron: OPPO)
OPPO heeft nu zijn eerste officiële Find X6 Pro- (en Hasselblad-) fotosamples met watermerk vrijgegeven, waarmee het aanstaande Android vlaggenschip wordt bevestigd als een toestel met drie camera's aan de achterzijde. Het label van de foto's bevat ook diafragma- en brandpuntspecificaties, waarvan sommige zo geavanceerd zijn dat ze hebben geleid tot speculaties dat de OEM een fout heeft gemaakt op zijn eigen officiële marketingmateriaal.

OPPO heeft nu officieel de geruchten bevestigd dat de Find X6 Pro 3 achtercamera's heeft. Ten minste een van deze heeft telefoto mogelijkheden nu geschilderd als klasse-leiders onder die van vlaggenschip Android smartphones voorafgaand aan hun officiële Maart 2023 debuut.

Deze nieuwe hype komt met dank aan de X6 Pro's eerste camera monstersdie elk worden geleverd met wat EXIF-gegevens als onderdeel van hun watermerken. Het beweert dat, terwijl de brandpuntsafstand van een X6 Pro camera's is 23mm iseen andere kan gaan tot 144mm.

Dit praktisch ongekende niveau van zoom zou het gevolg kunnen zijn van digitale verbetering, een verklaring die al dan niet ook de extreme f/4.5 diafragma van een tweede foto met een brandpuntsafstand van 65 mm. Een andere is de theorie dat deze waarde een fout is die terecht is gekomen in OPPO's eigen officiële nieuwe promo.

In ieder geval, hun upgrade-rijke claims zijn van toepassing op de komende toestel's low-light prestaties, met ISO ratings die gaan van 100 tot 24512 in dit nieuwe lek. Of ze gelijk krijgen in de Find X6 Pro review doet er misschien niet toe, want de onzekerheid over de nieuwe vermeende Samsung Galaxy S23 Ultra rivaal die wereldwijd gaat woedt.

Koop een OnePlus 11 op Amazon

OPPO's nieuwe Find X6 Pro cameramonsters tarten het geloof. (Bron: OPPO via Weibo)
OPPO's nieuwe Find X6 Pro cameramonsters tarten het geloof. (Bron: OPPO via Weibo)
Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 03 > OPPO Find X6 Pro wordt aangeprezen als vlaggenschip smartphone met drie camera's aan de voorkant van de lancering
Deirdre O'Donnell, 2023-03-18 (Update: 2023-03-18)