Notebookcheck Logo

Nieuwe Xiaomi Mijia Robotstofzuiger 3S onthuld

De Xiaomi Mijia Robotstofzuiger 3S heeft tot 4.000 Pa zuigkracht. (Beeldbron: Xiaomi)
De Xiaomi Mijia Robotstofzuiger 3S heeft tot 4.000 Pa zuigkracht. (Beeldbron: Xiaomi)
Xiaomi heeft in China bij Youpin de Mijia Robot Vacuum 3S onthuld. Met behulp van dubbele roterende koppen kan de robot stofzuigen met maximaal 4.000 Pa zuigkracht en dweilen. De gadget gebruikt LDS-navigatie en stereo obstakelvermijdingstechnologie om snel en veilig door je huis te bewegen, en je kunt het apparaat besturen met spraakopdrachten.

De Xiaomi Mijia Robot Stofzuiger 3S wordt binnenkort in China gelanceerd bij Youpin. Het vlaggenschipmodel zal tot 4.000 Pa zuigkracht hebben en dubbele high-speed roterende mopkoppen voor het verwijderen van diepe vlekken. U kunt kiezen uit drie intelligente waterniveaus, en waterafsluitend materiaal versterkt de reinigingskracht van de mop.

Onboard LDS navigatie helpt de Mijia Robot Vacuum 3S om een efficiënte route te plannen, en 3D stereo obstakel vermijdingstechnologie voorkomt dat de gadget tegen objecten rond uw huis botst. De robot heeft heavy-duty wielen om hem te helpen klimmen tot 2 cm (~0.70-in), die kan helpen bij het verplaatsen tussen kamers. Bovendien, zijn 97 mm (~3.82-in) hoog lichaam maakt het schoon onder meubels.

U kunt OTA-updates ontvangen via de Mijia-app, waar u de instellingen van de 3S robotstofzuiger kunt aanpassen; als alternatief kunt u de gadget bedienen met behulp van Xiao AI-spraakopdrachten. Ondersteuning voor het Mijia ecosysteem maakt het mogelijk om de robotstofzuiger te triggeren met behulp van andere smart home gadgets; de robotstofzuiger kan bijvoorbeeld beginnen met schoonmaken wanneer je je slimme voordeur achter je sluit. De Xiaomi Mijia Robot Vacuum 3S gaat 1.799 yuan (~US$261) kosten. Het is onduidelijk wanneer het apparaat precies wordt gelanceerd en of het bedrijf van plan is het in andere markten te verkopen.

Please share our article, every link counts!
.170
Polly Allcock, 2023-03-17 (Update: 2023-03-17)