Notebookcheck Logo

Eerste Redmi Smart Fire TV lanceert binnenkort met 32-in model

De nieuwe Redmi smart TV is de eerste met Amazon's Fire TV interface. (Beeldbron: Redmi)
De nieuwe Redmi smart TV is de eerste met Amazon's Fire TV interface. (Beeldbron: Redmi)
Xiaomi heeft aangekondigd dat de Redmi Smart Fire TV 32 in maart in India wordt gelanceerd. De gadget is de eerste van het merk met de Amazon Fire TV-interface, waardoor functies zoals Alexa-spraakopdrachten mogelijk zijn. Het apparaat heeft een ingebouwd 20 W luidsprekersysteem met Dolby Audio en een Vivid Picture Engine.

De Xiaomi Redmi Smart Fire TV 32 wordt op 21 maart in India gelanceerd. De gadget is de eerste Redmi-branded TV die de Amazon Fire TV-interface gebruikt. Met Fire OS 7 kun je content streamen van apps als Prime Video, Netflix en Disney+ en kun je het apparaat bedienen met Amazon Alexa stemcommando's. De gadget heeft een resolutie van 1366 x 768 px met een verversingssnelheid van 60Hz en ALLM.

De Redmi Smart Fire TV produceert een HD-beeld met een Vivid Picture Engine die meer dan 16 miljoen kleuren levert. Ingebouwde 20 W luidsprekers zorgen voor geluid met ondersteuning voor Dolby Audio, DTS-HD en DTS Virtual X. Je kunt draadloos gadgets aansluiten op de tv via Bluetooth 5.0 en casten vanaf een mobiel apparaat via Apple AirPlay of Miracast. Fysieke poorten op het apparaat zijn HDMI ARC, HDMI, USB 2.0 en Ethernet. Een 65-bit Quad-core processor drijft de TV aan met een Mali G31 MP2 GPU met 1GB + 8GB geheugen. Het 32-in model heeft een 96,9% screen-to-body ratio met een bezel-loos ontwerp aan drie zijden.

De Redmi Smart Fire TV 32 zal worden afgeprijsd tot ₹11,999 (~US$146) bij de lancering; de MSRP van de gadget is ₹24,999 (~US$304), wat betekent dat je 52% korting krijgt. De TV zal beschikbaar zijn via de Xiaomi winkel en Amazon, waar klanten ook een gratis 12-maanden Prime abonnement aangeboden krijgen. Het is onduidelijk of en wanneer de TV in andere markten zal lanceren.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 03 > Eerste Redmi Smart Fire TV lanceert binnenkort met 32-in model
Polly Allcock, 2023-03-15 (Update: 2023-03-15)