Notebookcheck Logo

Twee "perfect voor PlayStation 5" Sony INZONE gaming-monitoren in aantocht met 4K bij 144 Hz play op de kaarten

Sony heeft al Bravia televisies die "Perfect zijn voor de PlayStation 5". (Afbeelding bron: Sony - bewerkt)
Sony heeft al Bravia televisies die "Perfect zijn voor de PlayStation 5". (Afbeelding bron: Sony - bewerkt)
Sony zal naar verwachting binnenkort twee nieuwe "perfect voor PlayStation 5" gaming-monitoren uitbrengen. Aangenomen wordt dat de beeldschermen deel zullen uitmaken van Sony's INZONE-reeks met accessoires. Op dit moment zijn er nog maar weinig details beschikbaar over de Sony INZONE gaming-monitoren, hoewel de ene ondersteuning zou moeten bieden voor 4K bij 144 Hz gaming, terwijl de andere Full HD biedt bij 240 Hz.

Het lijkt erop dat Sony een drukke week voor de boeg heeft, want niet alleen zijn er nieuwe gaming headsets worden uitgebracht door het Japanse bedrijf, maar er zouden ook een paar intrigerende gaming-monitoren kunnen worden gelanceerd. Net als de hoofdtelefoons lijken de nieuwe beeldschermen deel uit te maken van Sony's INZONE-merk, en ze zullen blijkbaar ook "perfect voor de PlayStation 5" zijn, vergelijkbaar met de Sony Bravia XR televisies.

Freelance schrijver Tom Henderson heeft details gedeeld over de Sony INZONE gaming-monitoren, en hoewel er geen schermformaten zijn uitgedrukt, zijn er enkele spannende weetjes voor PlayStation 5-bezitters om over te kwijlen. Zoals hierboven vermeld, biedt een van de monitoren ondersteuning voor 4K bij 144 Hz en de andere ondersteunt Full HD bij 240 Hz, en beide apparaten kunnen VRR-taken op zich nemen voor vloeiende frames terwijl ze ook 1 ms grijs-tot-grijs reactietijden leveren.

Henderson geeft op ook details hoe Sony HDR-technologie heeft overwogen voor de nieuwe INZONE-monitoren en vermeldt dat "gaming assist features" deel zullen uitmaken van het pakket. Dit betekent dat gamers FPS-snelheden kunnen controleren en gebruik kunnen maken van een "black equalizer" voor verbeterde helderheid in donkere delen van games. Er zijn nog geen prijzen bekendgemaakt voor de aankomende INZONE-schermen, maar het zal niet al te lang duren voordat Sony de volledige details vrijgeeft.

Kijk voor PlayStation 5-voorraad op Amazon

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 06 > Twee "perfect voor PlayStation 5" Sony INZONE gaming-monitoren in aantocht met 4K bij 144 Hz play op de kaarten
Daniel R Deakin, 2022-06-22 (Update: 2022-06-22)