Notebookcheck Logo

Sony INZONE H9, H7, en H3 gaming headsets lekken en beloven verbeterde PS5 spelen tegen een vermeende goedkopere prijs dan de WH-1000XM5

Sony heeft drie nieuwe gaming-georiënteerde headsets in aantocht met de INZONE H-serie. (Afbeelding bron: @OnLeaks & 91Mobiles - bewerkt)
Sony heeft drie nieuwe gaming-georiënteerde headsets in aantocht met de INZONE H-serie. (Afbeelding bron: @OnLeaks & 91Mobiles - bewerkt)
Sony INZONE H9, H7, en H3 gaming headset pers renderings en vermeende eenheidsprijzen zijn uitgelekt. Het lijkt erop dat Sony drie speciale INZONE gaming headsets heeft voorbereid voor mensen met verschillende budgetten, waarbij de top-end INZONE H9 een draadloze verbinding en actieve noise-cancelling functie biedt. Het ontwerp van de Sony INZONE-hoofdtelefoons doet denken aan de duurdere WH-1000XM5-hoofdtelefoons.

De Sony INZONE H9, H7, en H3 gaming headsets zijn uitgelekt, dankzij pers renderings gedeeld door @OnLeaks en 91Mobiles met @Zuby_Tech met vermoedelijke prijzen voor elk model. Het is mogelijk dat de nieuwe headsets ook deel uitmaken van een PS5 "Pro" accessoire line-upwaarbij de INZONE H-serie een vernieuwd alternatief biedt voor de draadloze PULSE 3D headset. Er is nog geen releasedatum uitgelekt voor de PC/PS5-compatibele audio-accessoires, hoewel er een enigszins vage "volgende week" is gesuggereerd.

De Sony INZONE H3 is het instapmodel, en vereist een bekabelde verbinding. De headset is voorzien van een zwarte microfoon en biedt, net als de duurdere opties, 360-graden ruimtelijk geluid. De INZONE H3 gaming headset kost blijkbaar een redelijke US$99. De INZONE H7 middenklasse set wordt geleverd met een witte microfoon en kan draadloos worden gebruikt. De prijs zou volgens de geruchten US$199 bedragen en hij zou de beste batterijduur van de drie bieden.

Last but not least is er de top-end Sony INZONE H9 die naar verluidt een prijskaartje draagt van US$299, wat goedkoper is dan de WH-1000XM5 (US$399). Voor dat geld krijg je een flitsende gaming headset met draadloze connectiviteit, 360-graden ruimtelijk geluid, ruisonderdrukking en een blauw LED-lampje op de witte oorschelp dat is geïnspireerd op het iconische PS5 ontwerp. Gezien de informatie in deze lekken, is het waarschijnlijk dat de Sony INZONE H-serie gaming headsets binnenkort verkrijgbaar zullen zijn

Koop Sony WH-1000XM5 hoofdtelefoon op Amazon

Sony INZONE H3. (Afbeelding bron: @OnLeaks/91Mobiles)
Sony INZONE H3
Sony INZONE H7. (Afbeelding bron: @OnLeaks/91Mobiles)
Sony INZONE H7
Sony INZONE H9. (Afbeelding bron: @OnLeaks/91Mobiles)
Sony INZONE H9
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 06 > Sony INZONE H9, H7, en H3 gaming headsets lekken en beloven verbeterde PS5 spelen tegen een vermeende goedkopere prijs dan de WH-1000XM5
Daniel R Deakin, 2022-06-22 (Update: 2022-06-22)