Notebookcheck Logo

Tesla Model 3 Ludicrous gefilmd uren voor officiële release

Tesla Model 3 Ludicrous in Malibu (Afbeelding: BooDev/X)
Tesla Model 3 Ludicrous in Malibu (Afbeelding: BooDev/X)
De 2024 Tesla Model 3 Performance/Ludicrous-uitvoering met 600+ pk en nieuwe styling is nog uren verwijderd van de grote onthulling. Hij is al verschillende keren gespot zonder testmuil.

Samen met de naar verwachting slechte cijfers voor het eerste kwartaal en de eerste verkoopdaling voor Tesla in jaren, bereidt de automaker zich voor om de klap te verzachten met de onthulling van het gloednieuwe Model 3 Performance versie, Ludicrous genaamd.

Spionagefoto's en rijvideo's van de auto stromen overal vandaan, inclusief een evenement in Malibu waar wie is wie van autobloggers zich heeft verzameld voor een Model 3 Ludicrous hands-on preview voor de officiële release.

Bekijk alle beelden in de gelekte Model 3 Ludicrous-beelden. Hij is gespoten in Ultra Red en heeft een Ludicrous vortex badge aan de achterkant, een verlaagde ophanging en rode remmen in combinatie met de agressievere styling van de voorlip en spoiler.

Verwacht wordt dat de Model 3 Ludicrous een dubbele motor heeft met een gecombineerd vermogen van meer dan 600 PKen zal actieve ophanging hebben, maar geen luchttank. Het interieur wordt gecompleteerd door kuipstoelen en een carbon dashboard.

Tesla's persconferentie over de eerste kwartaalresultaten wordt vandaag gehouden en Tesla zou zijn eerste levering kunnen noteren in een neerwaartse trend sinds de pandemie sinds de pandemie, dus een kleine publiciteitsboost door de onthulling zou al heel wat kunnen opleveren.

Het enige mysterie dat nu nog overblijft, is of de prijs van de Model 3 Ludicrous onder de grens van $55.000 belastingvoordeel zal liggen, en of de versnelling van 2,9 seconden waarover het gerucht gaat, zal uitkomen.

Koop de 80A Tesla Gen 2 Muurconnector met 24' kabel op Amazon

De voorbereidingen voor het Model 3 Ludicrous-evenement zijn aan de gang
De voorbereidingen voor het Model 3 Ludicrous-evenement zijn aan de gang
Model 3 Ludieke kant
Model 3 Ludieke kant

Bron(nen)

BooDev (X), Every_Tap8117 (Reddit)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 04 > Tesla Model 3 Ludicrous gefilmd uren voor officiële release
Daniel Zlatev, 2024-04- 2 (Update: 2024-04- 2)