Notebookcheck Logo

AOKZOE A2 Ultra aangekondigd als nieuwe gaming handheld voor later dit jaar

De volgende release van AOKZOKE zal de AOKZOE A2 Ultra zijn, AOKZOE A2 afgebeeld. (Afbeeldingsbron: AOKZOE)
De volgende release van AOKZOKE zal de AOKZOE A2 Ultra zijn, AOKZOE A2 afgebeeld. (Afbeeldingsbron: AOKZOE)
AOKZOE heeft onthuld dat het van plan is een nieuwe game-handheld uit te brengen na de release van de AOKZOE A2 in december vorig jaar. De AOKZOE A2 Ultra, die later dit jaar verschijnt, wordt de vierde game-handheld van het bedrijf na de AOKZOE A1, AOKZOE A1 Pro en AOKZOE A2.

Het is nog maar een paar maanden tot 2024. Toch zijn er al talloze high-end gaming handhelds uitgebracht, waaronder de langverwachte Orange Pi Neo. Daarnaast hebben AYANEO, GPD en One-Netbook bestaande systemen opgefrist met AMD Ryzen 8000 'Hawk Point', meest recent met de ONEXPLAYER 2 Pro.

AOKZOE daarentegen heeft sinds de lancering van de AOKZOE A2 eind 2023. Volgens een nieuw bericht op Weibo is het bedrijf van plan om dit jaar meerdere apparaten uit te brengen. Het heeft er tot nu toe echter maar één geschetst, die het de AOKZOE A2 Ultra heeft genoemd.

Helaas heeft AOKZOE geen andere details over de AOKZOE A2 Ultra gedeeld, zoals hoe het zal verschillen van de AOKZOE A1 Pro en AOKZOE A2. Aan de ene kant zou de AOKZOE A2 Ultra simpelweg de Ryzen 7 7840U die de AOKZOE A2 voor de Ryzen 7 8840U. Als dat het geval zou zijn, dan zou de AOKZOE A2 Ultra superieure gamingprestaties kunnen bieden ten koste van een lage TDP-efficiëntie. Aan de andere kant, VideoCardz dat de 'Ultra' in de AOKZOE A2 Ultra zou kunnen duiden op de aanwezigheid van een Intel Core Ultra 'Meteor Lake' processor om de concurrentie aan te gaan met de MSI Klauw.

(Afbeeldingsbron: AOKZOE)
(Afbeeldingsbron: AOKZOE)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 04 > AOKZOE A2 Ultra aangekondigd als nieuwe gaming handheld voor later dit jaar
Alex Alderson, 2024-04- 2 (Update: 2024-04- 2)