Notebookcheck Logo

Xiaomi Wireless Switch Bluetooth-versie met drievoudige bediening lanceert

Er zijn drie programmeerbare commando's voor de nieuwe Xiaomi Wireless Switch Bluetooth Version. (Beeldbron: Xiaomi)
Er zijn drie programmeerbare commando's voor de nieuwe Xiaomi Wireless Switch Bluetooth Version. (Beeldbron: Xiaomi)
Xiaomi heeft in China de Wireless Switch Bluetooth-versie gelanceerd. Het apparaat heeft drie programmeerbare knoppen, waarmee je enkele of groepen smart home gadgets kunt bedienen. De kleine witte knop moet worden verbonden met een Bluetooth mesh gateway en kan ook worden gebruikt als deurbel.

De Xiaomi Wireless Switch Bluetooth versie is gelanceerd in China. De smart home gadget kan vele Mijia-apparaten activeren zolang hij via Bluetooth 5.0 verbonden is met een compatibel mesh gateway-apparaat, zoals de Xiao AI Speaker of de Xiaomi Multi-Mode Gateway 2. U kunt de knop bijvoorbeeld gebruiken om een enkel licht of een hele slimme scène te activeren; een filmavondscène kan bestaan uit het sluiten van slimme gordijnen, het uitschakelen van lichten en het starten van de tv.

U kunt de Xiaomi Wireless Switch Bluetooth-versie ook gebruiken als deurbel. U kunt drie commando's instellen met behulp van klik-, dubbelklik- en uitgebreide drukbediening. In de snelle modus heeft de gadget een reactietijd van 350 ms en gaat naar verwachting tot 50.000 keer drukken mee. Het apparaat wordt gevoed door een CR2032-batterij, die gemiddeld twee jaar meegaat.

De schakelaar is 50 mm (~1,97-in) breed en 13 mm (~0,5-in) dik, met een witte behuizing met anti-vergelende eigenschappen. Bij plaatsing op een tafel helpt een siliconen pad de gadget op zijn plaats te houden. Of u kunt de meegeleverde 3M-kleefsticker gebruiken om het apparaat aan de onderkant van een tafel of de muur te bevestigen. Je kunt de Xiaomi Wireless Switch Bluetooth Version momenteel in China kopen voor 39 yuan (~US$5,50). Het is onduidelijk of en wanneer de gadget in andere markten kan worden uitgebracht.

Je kunt de Xiaomi Wireless Switch Bluetooth Version gebruiken als deurbel. (Beeldbron: Xiaomi)
Je kunt de Xiaomi Wireless Switch Bluetooth Version gebruiken als deurbel. (Beeldbron: Xiaomi)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 11 > Xiaomi Wireless Switch Bluetooth-versie met drievoudige bediening lanceert
Polly Allcock, 2022-11-23 (Update: 2022-11-23)