Notebookcheck Logo

Xiaomi Redmi K60 concept renders tonen ontwerp van wereldwijde POCO F5 model

De Xiaomi Redmi K60, volgens Xiaomiui (Beeldbron: Xiaomiui)
De Xiaomi Redmi K60, volgens Xiaomiui (Beeldbron: Xiaomiui)
Concept renders van de Redmi K60 hebben een kijkje gegeven op wat zou kunnen komen van een van Xiaomi's volgende vlaggenschip Redmi smartphones. Verwacht voor een vroege 2023 release, moet de Redmi K60 wereldwijd lanceren als de POCO F5, zoals de Redmi K50 deed met de POCO F4.

Xiaomiuiheeft concept renders vrijgegeven van de Redmi K60, een van de verschillende smartphones die Xiaomi naar verwachting dit jaar onder de Redmi K60-vlag zal lanceren. Helaas is het onduidelijk of deze afbeeldingen gebaseerd zijn op gelekte CAD-renders of samenstellingen zijn van eerdere lekken. Toch zouden ze een indruk moeten geven van wat er komen gaat van Xiaomi's volgende vlaggenschip Redmi smartphones.

Zoals de volledige afbeeldingen hieronder laten zien, Xiaomiuibeweert dat de Redmi K60 een plat scherm heeft met een gecentreerde punch-hole front-facing camera en slanke bezels. Die laatste zien er ook bijna symmetrisch uit, hoewel het lijkt alsof de kin van het display dikker is dan de bovenste rand, waarbij alleen de zijkanten met elkaar overeenkomen. Bovendien, Xiaomiuibeweert dat de Redmi K60 een plat frame heeft, als afspiegeling van de Xiaomi 13, evenals de iPhone 14-serie en de Niets Telefoon (1). Vermoedelijk zal de rest van de Redmi K60-serie ook op dit instapmodel lijken.

Bovendien heeft de Redmi K60 drie naar achteren gerichte camera's in een iets kleinere camerabehuizing dan de Redmi K50. Volgens Xiaomiuizal de Redmi K60 wereldwijd aankomen als de POCO F5, met bot-varianten die een Snapdragon 8 Plus Gen 1 chipset en een AMOLED-scherm dat uitvoert bij 120 Hz en 1440p. Momenteel wordt verwacht dat Xiaomi de Redmi K60 en de POCO F5 begin 2023 zal aankondigen.

(Beeldbron: Xiaomiui)
(Beeldbron: Xiaomiui)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 11 > Xiaomi Redmi K60 concept renders tonen ontwerp van wereldwijde POCO F5 model
Alex Alderson, 2022-11-23 (Update: 2022-11-23)