Notebookcheck Logo

Xiaomi 13: Lu Weibing plaagt nieuwe vlaggenschip-serie release later deze maand

De Xiaomi 13 en Xiaomi 13 Pro debuteren mogelijk binnen enkele dagen. (Beeldbron: @OnLeaks & CompareDial)
De Xiaomi 13 en Xiaomi 13 Pro debuteren mogelijk binnen enkele dagen. (Beeldbron: @OnLeaks & CompareDial)
Xiaomi biedt mogelijk eerder dan verwacht een glimp van zijn volgende generatie vlaggenschepen. Terwijl er geruchten waren over een december release voor de Xiaomi 13 en Xiaomi 13 Pro, heeft Lu Weibing, Xiaomi Group China President en Redmi General Manager, gehint op een november release.

Er zijn nog maar een paar dagen te gaan in november, maar Xiaomi kan nog steeds stiekem een product release voordat december rolt rond. Het lijkt erop dat de Xiaomi 13-serie aan de beurt is, met Lu Weibing die op Chinese sociale media teasinop Chinese sociale media. Weibing is de president van de Xiaomi Group China en houdt toezicht op het Redmi-merk.

Tot nu toe werd aangenomen dat Xiaomi volgende maand in december de Xiaomi 13-serie zou lanceren, net als vorig jaar de Xiaomi 12, Xiaomi 12X en Xiaomi 12 Pro aankondiging. Echter, met Qualcomm die de Snapdragon 8 Gen 2 een paar weken eerder dan met de Snapdragon 8 Gen 1 vorig jaar, waren er verwachtingen dat we de Xiaomi 13-serie vóór Kerstmis zouden zien in plaats van in de laatste paar dagen van december.

In plaats daarvan laat Weibing doorschemeren dat de lancering van Xiaomi's volgende vlaggenschip smartphones zou kunnen samenvallen met een opfrissing van de mid-range series. Met andere woorden, Xiaomi heeft mogelijk meer smartphones uit de Redmi Note of Redmi K-serie achter de hand. Xiaomi zou moeten krijgen zijn schaatsen op als het wil om iets te krijgen uit de deur deze maand, dat wel. Gewoonlijk voert het bedrijf een korte teasercampagne voordat het nieuwe smartphones aankondigt, die uiterlijk in de komende dagen moet beginnen.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 11 > Xiaomi 13: Lu Weibing plaagt nieuwe vlaggenschip-serie release later deze maand
Alex Alderson, 2022-11-24 (Update: 2022-11-24)