Notebookcheck Logo

Xiaomi Smart Band 7: eerste update voor nieuwe fitnesstracker arriveert na wereldwijde lancering

De Xiaomi Smart Band 7 is wereldwijd verkrijgbaar voor €59,99. (Afbeelding bron: Xiaomi)
De Xiaomi Smart Band 7 is wereldwijd verkrijgbaar voor €59,99. (Afbeelding bron: Xiaomi)
Xiaomi is begonnen met het uitrollen van een update voor de Smart Band 7, op dezelfde dag dat de fitnesstracker wereldwijd wordt gelanceerd. Softwareversie 1.16.0.7 is beschikbaar in China en bevat verschillende wijzigingen. Xiaomi heeft in de nieuwste update van de fitnesstracker ook verschillende fixes opgenomen.

Xiaomi heeft zojuist de Smart Band 7 wereldwijd gepresenteerd, waarover wij details hebben verstrekt in een speciaal lanceringsartikel. Het bedrijf is echter ook begonnen met het uitrollen van een update voor Chinese modellen, die het in mei aankondigde. Ter referentie, Xiaomi heeft alleen het niet-NFC-model wereldwijd aangekondigd; de NFC-versie blijft een Chinese exclusiviteit met geen garantie op een release buiten Xiaomi's thuismarkt.

Hoe dan ook, softwareversie 1.16.0.7 biedt een inzicht in wat toekomstige wereldwijde eigenaren kunnen verwachten op de Smart Band 7 zodra het begint te verschepen. Vermoedelijk zal Xiaomi softwareversie 1.16.0.7, of een equivalent daarvan, als dag 1-patch voor wereldwijde eenheden aanbieden. Overigens zijn resellers begonnen met het verzenden van wereldwijde modellen voordat Xiaomi ze formeel aankondigde, wat suggereert dat Xiaomi en zijn partners voorraad bij de hand hebben en klaar om te gaan.

VolgensITHome, introduceert softwareversie 1.16.0.7 drie nieuwe functies voor de Smart Band 7. Meer specifiek heeft Xiaomi een optie toegevoegd om de trillingsintensiteit van de fitnesstracker aan te passen binnen de instellingen, evenals de optie om op de complicatie van een wijzerplaat te tikken om de app te openen waaraan deze is gekoppeld. Los daarvan meldt Xiaomi dat de Smart Band 7 je nu zal herinneren aan je gezondheidsdoelstelling, wat overeenkomt met de functionaliteit die Apple biedt op zijn Watch Series-smartwatches.

Bovendien heeft Xiaomi een half dozijn fixes gebundeld met softwareversie 1.16.0.7, die hieronder worden geschetst. Softwareversie 1.16.0.7 wordt nu in China uitgerold en is beschikbaar om te downloaden via de Mi Fit-app. Ter referentie: Xiaomi heeft nog niet vermeld wanneer deze update naar wereldwijde modellen komt.

  • Herstel het probleem van het opnieuw opstarten van het herstel na het verwijderen van de ingebouwde wijzerplaat
  • Fix de abnormale weergave van het tekstgedeelte van de wekker
  • Fix de nachtmodus, na het verlaten van de betalingscode pagina, zal de helderheid niet worden hersteld
  • Optimaliseer de vloeiendheid van het systeem (deze wordt continu geoptimaliseerd aan de hand van de werkelijke situatie van de apparatuur)
  • Optimaliseren van sommige herstartproblemen
  • Spelergerelateerde problemen optimaliseren
(Afbeelding bron: ITHome)
(Afbeelding bron: ITHome)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 06 > Xiaomi Smart Band 7: eerste update voor nieuwe fitnesstracker arriveert na wereldwijde lancering
Alex Alderson, 2022-06-22 (Update: 2022-06-22)