Notebookcheck Logo

Samsung W24 en W24 Flip debuteren met 1 TB aan opslagruimte en hoogwaardige keramische achterkantontwerpen

Samsung heeft een paar esthetische wijzigingen aangebracht ten opzichte van de Galaxy Z-serie bij het maken van de W24 en W24 Flip. (Afbeelding bron: Samsung)
Samsung heeft een paar esthetische wijzigingen aangebracht ten opzichte van de Galaxy Z-serie bij het maken van de W24 en W24 Flip. (Afbeelding bron: Samsung)
Samsung heeft de W24 en W24 Flip gepresenteerd, beide alternatieven in het hogere segment voor de Galaxy Z Fold5 en Galaxy Z Flip5. Samsung heeft de W24-serie niet alleen uitgerust met meer RAM en opslag dan hun Galaxy Z-tegenhangers, maar ze hebben ook robuustere keramische achterpanelen.

Samsung heeft de W-serie vernieuwd, het luxe alternatief voor de Galaxy Z-serie die het wereldwijd verkoopt. Zoals altijd is Samsung eerst begonnen met de verkoop van de nieuwste W-serie modellen in China. Helaas is het nog maar de vraag of het bedrijf de W24 of W24 Flip wereldwijd gaat aanbieden.

Volgens de productpagina van Samsungvertrouwen de W24 en W24 Flip nog steeds op aluminium frames, zij het dat deze een glanzend gouden afwerking hebben gekregen. Beide modellen hebben keramische achterpanelen, die krasbestendiger zouden moeten zijn dan het matte glas dat Samsung gebruikt in de Galaxy Z Fold5 en Galaxy Z Flip5. Ter referentie heeft Samsung in elk model van de W24-serie een klein logo gegraveerd dat zich laat vertalen als 'Hart van de wereld'. De W24 en W24 Flip zijn technisch gezien hetzelfde als hun Galaxy Z tegenhangers, zonder enige hardwarematige aanpassingen aan de premium styling van de W24.

In plaats daarvan heeft Samsung ook geen accessoires meegeleverd, zoals de S Pen van de W24. Op dezelfde manier worden de W24 en W24 Flip geleverd met exclusieve animaties en achtergronden, plus aangepaste boxen om beide een meer premium gevoel te geven dan deGalaxy Z Fold5ofGalaxy Z Flip5. Samsung vraagt CNY 9.999 (~US$ 1.375) voor de W24 Flip, die is uitgerust met 12 GB RAM en 1 TB opslagruimte. De W24 daarentegen wordt verkocht voor CNY 16.999 (~US$ 2.337) met 16 GB RAM, maar ook 1 TB aan ingebouwde opslag.

(Afbeeldingsbron: Samsung)
(Afbeeldingsbron: Samsung)
(Afbeeldingsbron: Samsung)
(Afbeeldingsbron: Samsung)

Pricecompare

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 09 > Samsung W24 en W24 Flip debuteren met 1 TB aan opslagruimte en hoogwaardige keramische achterkantontwerpen
Alex Alderson, 2023-09-17 (Update: 2023-09-17)