Notebookcheck Logo

Samsung Galaxy S23 FE: gelekte promotieposter onthult vier lanceringskleuren voor nieuwe Fan Edition smartphone

De Galaxy S23 FE heeft dezelfde lanceringskleuren als zijn voorganger. (Afbeeldingsbron: MSPowerUser)
De Galaxy S23 FE heeft dezelfde lanceringskleuren als zijn voorganger. (Afbeeldingsbron: MSPowerUser)
MSPowerUser heeft een eerste blik geworpen op de lanceringskleuren van Samsung voor de Galaxy S23 FE. De Galaxy S23 FE, die naar verluidt aan het begin van de herfst wordt verwacht, zal een bescheiden upgrade zijn ten opzichte van de Galaxy S21 FE, waarbij Samsung de Galaxy S22 FE helemaal zal overslaan.

MSPowerUser heeft een promotieafbeelding gedeeld van de Galaxy S23 FE, de eerste Fan Edition-smartphone van Samsung sinds de Galaxy S21 FE. Op dit moment heeft het bedrijf nog geen commentaar gegeven op het bestaan van eenGalaxy S21 FEopvolger. Het aantal lekken dat de afgelopen weken is opgedoken, duidt er echter op dat Samsung op het punt staat om de Galaxy S23 FE officieel te maken.

Om kort te gaan, er zijn nog maar een paar dagen verstreken sinds de TENAA afbeeldingen van de aankomende handset, evenals diverse hands-on beelden. Vervolgens The Tech Outlook gelekt verschillende officiële Galaxy S23 FE afbeeldingen uitgelekt waarop het toestel van bijna alle kanten te zien is. Nu heeft MSPowerUserwat een promotieposter lijkt te zijn gedeeld, gezien de overeenkomsten met andere recente smartphone-advertenties van Samsung.

Gebaseerd op de afbeelding hieronder lijkt de Galaxy S23 FE aan de voorkant op een kruising tussen zijn voorganger en de rest van de Galaxy S23-serie aan de achterkant. Zoals we al eerder hebben besproken, zal het nieuwe Fan Edition-model de onderdelenbak van Samsung leegplunderen, met een 50 MP primaire camera en de Exynos 2200 of Snapdragon 8 Gen 1afhankelijk van waar je woont. Het lijkt erop dat Samsung van plan is om de Galaxy S23 FE in vier lanceringskleuren te verkopen. Volgens MSPowerUserzal Samsung deze op de markt brengen als grafietzwart, lavendel, olijf, parelwit en paars, overeenkomend met de kleuren waarin deGalaxy S21 FEal verkrijgbaar is. Voor nu wordt verwacht dat Samsung de Galaxy S23 FE in de vroege herfst zal aanbieden, misschien zelfs later deze maand.

(Afbeeldingsbron: MSPowerUser)
(Afbeeldingsbron: MSPowerUser)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 09 > Samsung Galaxy S23 FE: gelekte promotieposter onthult vier lanceringskleuren voor nieuwe Fan Edition smartphone
Alex Alderson, 2023-09-17 (Update: 2023-09-17)